Nieuwsflits week 7

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 7 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 12 februari:

Den Haag – In een woning aan de Treslonglaan heeft dinsdagavond korte tijd brand gewoed. Door snelle inzet van de brand, is de schade aan de woning beperkt gebleven. Twee bewoners zijn door medewerkers van de ambulancedienst ter plaatse behandeld aan verwondingen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

AF1KHC.jpeg

5Tmbte.jpeg

Okay6T.jpeg

Den Haag - Bij een ruzie in de Koningstraat is dinsdagavond een vrouw gewond geraakt. Rond kwart voor elf werden politie en ambulancedienst ter plaatse gestuurd naar de Koningstraat, alwaar een vrouw verwondingen had opgelopen. Zij was volgens de politie tijdens een ruzie in een woning mogelijk gestoken. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw verzorgd in de ambulance.  Een man en twee vrouwen, waaronder het slachtoffer, zijn aangehouden voor verhoor en verder onderzoek naar het incident. (Foto's: Herman van der Woude)

TB34P7.jpeg

6p7Yfa.JPG

AS15nO.JPG

Woensdag 13 februari:

Zoetermeer - Vanmiddag rond half vijf ontstond er op de Aziëweg een kop-staart aanrijding waarbij drie auto's betrokken waren. Enkele inzittenden zijn onderzocht in de ambulance, maar er is niemand vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

i7Ucwg.JPG

MbRlMx.JPG

zUN1B1.JPG

PlBO8U.JPG

1M8Nh6.JPG

Delft - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanavond ingezet ten behoeve van een medische noodsituatie in een woning aan de Vermeerstraat. De patiënt is naar het ziekenhuis vwervoerd. (Foto's: Liam Hubers en Herman van der Woude)

IEG2NW.JPG

TarD7T.JPG

dnCtpn.jpeg

PBDycp.JPG

Donderdag 14 februari:

Den Haag - Vannacht heeft er brand gewoed in een woning aan de Jan van Nassaustraat. De brand is omstreeks tien voor half drie door onbekende oorzaak uitgebroken. De brandweer zette bij de brandbestrijding en bij het zoeken naar het oorzaak van de brand twee tankautospuiten in en schaalde op naar 'middelbrand'. De bewoners moeten tijdelijk elders worden ondergebracht. Stichting Salvage ondersteunt hen bij afhandeling van de schade en het regelen van tijdelijk onderdak. Bij de brand vielen geen gewonden. (Foto's: Sebastiaan Barel)

fCQLG8.JPG

rzTeRS.jpeg

1BLC9X.jpeg

Z7BMf6.jpeg

Zaterdag 16 februari:

Wassenaar - De brandweer is vanmorgen om even voor zeven uur gealarmeerd in verband met een melding 'persoon te water' in een sloot langs de N14. Dit mogelijk naar aanleiding van een aangetroffen fiets. Brandweermensen hebben in het water gezocht, maar hebben gelukkig niemand aangetroffen. (Foto's: Herman van der Woude)

0nPhLI.JPG

HY1erc.JPG

zaQSv7.JPG

83LKm3.JPG

Zoetermeer - Op de Karel Doormanlaan is vanmorgen rond negen uur een personenauto in botsing gekomen met een motor. De motorrijder raakte daarbij gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

fLdhqj.jpeg

UPcuEj.JPG

w2TsTH.jpeg

TLmOf6.jpeg

Rijswijk - Op de Koopmanstraat met de Van Benthemlaan kwamen vanmorgen rond elf uur een lesauto en een Duitse personenauto met elkaar in botsing. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar zover bekend raakte niemand gewond. (Foto's: Sebastiaan Barel)

kHA2hn.JPG

YCu289.JPG

mCgfJp.JPG

Den Haag - De Politie kreeg zaterdagavond een melding van een steekpartij in de Lyonnetstraat. Na onderzoek bleek dat er een ruzie was geweest in de woning, waarbij een man een snijwond heeft opgelopen. De man is hiervoor behandeld in de ambulance en vervoerd naar het ziekenhuis. De Politie heeft een 45-jarige hagenaar aangehouden. (Foto's: Danny Botman)

F8o8d6.JPG

6a0Phv.JPG

t7rjHB.JPG

mZwhcD.jpeg

SXtoIN.JPG

Zondag 17 februari:

Den Haag - Op de Hofzichtlaan is vanmiddag de bestuurster van een brommer gewond geraakt na een aanrijding met een personenauto. De personenauto kwam vanaf het Suzannaland en wilde de Hofzichtlaan op rijden. De automobilist zag de brommer over het hoofd waardoor een aanrijding onvermijdelijk was. De vrouw is door het ambulancepersoneel nagekeken op haar verwondingen en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel)

HocDxJ.jpeg

AhlsXM.jpeg

xgpgyN.JPG

u35ywr.jpeg

Den Haag - De hulpdiensten werden gelarmeerd vanwege een woningbrand op de Gedempte Burgwal. Uiteindelijk betrof het een onwelwording van een bewoner, waardoor brand is ontstaan door een pannetje op het vuur. Het slachtoffer is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

7cl2kh.JPG

Nh3iU1.JPG

iKORWs.JPG

Den Haag - Vanmiddag om even voor vijf uur brak brand uit in een woning aan de Stuwstraat. Volgens de brandweer was de brand ontstaan in de keuken. Er kwam veel rook uit de woning. Er is behalve brandweer ook een ambulance ter plaatse geweest, maar er hoefde niemand te worden vervoerd. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Lucien de Vries en Sebastiaan Barel)

RLQe95.jpeg

JjKoGx.jpeg

665tbs.JPG

rWBia1.jpeg

S3e3H7.JPG

Den Haag - Om even na vijf uur vanmiddag klapten drie auto's achterop elkaar op de Westduinweg. Deze was hierdoor tijdelijk afgesloten tussen Statenlaan en Duinstraat. Er is één persoon onderzocht door het ambulancepersoneel, maar die hoefde niet te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de voertuigen afgevoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

yvcAgv.jpeg

ZLdZxK.jpeg

YNqg9l.jpeg

Mxoi39.jpeg

KFznNm.jpeg

Kwintsheul - Op de Kerstraat is zondagmiddag een bestuurder met zijn bedrijfsbusje boven op een 'biggenrug' beland. Door de aanrijding lekte de auto olie. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. (Foto's: Danny Botman)

usPS3i.JPG

kuoqId.JPG

vqTulX.JPG

Zoetermeer - Kat 'Dropshot' maakte een ommetje op het dak van een woning aan het Bronsgroen en het leek er verdacht veel op dat het beestje er niet meer af kon of wilde. Daarom werd de brandweer erbij gehaald. Maar toen die bijna bij het beestje was, bleek dat er nog wel beweging in Dropshot zat. De brandweerman kon'm gemakkelijk pakken en overdragen aan het dolblije baasje. (Foto's: Roy Wolters en Jim Scheffers)

Je29Bu.JPG

Cm3WCR.JPG

yHaWRD.JPG

r4tIN2.JPG

i4hhJc.JPG