Nieuwsflits week 19

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 19 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 6 mei:

Zoetermeer – Twee auto's kwamen vanmiddag rond vijf uur met elkaar in botsing in de Zilverstraat. De auto's liepen daarbij veel schade op. Eén bestuurster is onderzocht door het ambulancepersoneel, maar is niet vervoerd. ( Foto's: Roy Wolters)

FHvv7f.JPG

6PQrda.JPG

EXsYsg.JPG

ZDpB3W.JPG

Woensdag 8 mei:

Den Haag - Op de Volendamlaan, ter hoogte van de Leyweg, ontstond vanmiddag rond vier uur een kop-staart botsing. De voorste auto raakte daarbij een geparkeerde auto, die daardoor doorschoof. Totaal vijf voertuigen raakten op die manier bij dit ongeval beschadigd. De brandweer was ter plaatse om eventueel een auto open te knippen, maar dat bleek niet nodig. Ook de inzet van het gealarmeerde MMT werd gecanceld; de traumahelikopter vloog op dat moment al boven het incident. Eén inzittende is op een vacuümmatras gefixeerd, maar hoefde na onderzoek in de ambulance niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

CLhPVv.JPG

hWR9dP.JPG

ScdvHI.jpeg

IODwpa.JPG

O8ds62.JPG

6XHKB8.JPG

Leidschendam - Een automobilist heeft vanavond een verkeerslicht omver gereden op de Noordsingel, ter hoogte van het Shell tankstation. Hierbij vielen geen gewonden. (Foto's: Lucien de Vries)

TfPsAE.jpeg

8ErWwC.jpeg

2pRQIN.jpeg

x6cRxv.jpeg

Donderdag 9 mei:

Den Haag - Ambulance en het MMT (met de traumahelikopter uit Amsterdam) waren gealarmeerd voor een man die van een portiektrap aan de Genestetlaan in Den Haag was gevallen. Het MMT is afbesteld en het slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

XlU5r7.JPG

LxlrGS.JPG

VzpZ7Y.JPG

9Dhl9o.JPG

Vrijdag 10 mei:

Honselersdijk - Op de kruising van de Buizerdhorst en de Patrijslaan kwamen vanavond een auto en een fietsster met elkaar in botsing. De fietsster raakte daarbij gewond. Zij is op een vacuümmatras gefixeerd en zonder spoed naar een ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Piet de Ruyter en Gabi Gonzalez)

icPozb.JPG

irp7RX.jpeg

4PQuSK.JPG

TH3P68.JPG

oi2UuZ.JPG

Den Haag - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT werden vanavond ingezet voor een medische noodsituatie in een hotel aan de Zwolsestraat. De traumahelikopter is op het strand nabij de Pier geland. De patient is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Roy Wolters en Nicky Pronk)

Y33RUC.JPG

z34s07.jpeg

1bunL0.JPG

OQtcAv.jpeg

Zaterdag 11 mei :

Den Haag- Op de Kempstraat raakte de bestuurder van een quad door een onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. De quad kwam vervolgens tot stilstand tegen een personenauto die hierdoor schade opliep. De bestuurder van de quad is in de ambulance gecontroleerd op eventuele verwondingen. De Kempstraat tijdelijk deels in beide richtingen gestremd. (Foto's : Nick van Mourik)

Hq73O2.jpeg

DFHREW.jpeg

sQ8jTD.jpeg

Zondag 12 mei :

Zoetermeer- Vanmorgen is bij de Voorweg een bestelwagen van de weg geraakt en van een talud gereden. Bij het ongeval vielen geen gewonden. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. ( Foto's : Roy Wolters)

zaoWHc.JPG

Z4fdpr.JPG

Am36q0.JPG

BfbmV3.JPG

Den Haag - Rond half zes vanmiddag vond er eenKop-staart aanrijding plaats op de toerit van de N14/Bezuidenhoutseweg richting de N44/Rijksstraatweg (ter hoogte van 'de Bijhorst'). Eén inzittende is in de ambulance behandeld. Niet bekend is of deze ook is vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

KMwNVo.JPG

1UgRl5.JPG

THzmX7.JPG

JQZ4Aj.JPG

Zoetermeer - Agenten in een 'fluisterbootje' hebben in het Westerpark een gezin vlotgetrokken dat in een ander bootje vast zat op een zandplaat. De politie kreeg hierbij hulp van de brandweer om het bootje weer in beweging te krijgen. Het gezin is met begeleiding van de politie teruggevaren. (Foto's: Roy Wolters en Olav Spa)

PjU4IB.JPG

LScqli.JPG

OI6kXl.JPG

J3MKno.jpeg