Nieuwsflits week 21

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 21 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 20 mei:

Rijwijk – Op het inmiddels 'beruchte' kruispunt Laan van Vredenoord/Laan van Oversteen kwamen vanmorgen rond half negen een fietser en een auto met elkaar in botsing. De fietser raakte daarbij gewond. Het ongeval zorgde voor enige oponthoud voor het verkeer. De fietser is onderzocht door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of hij ook is vervoerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

BtnZSR.JPG

aafE3Z.JPG

hXnEDA.JPG

alnOEP.JPG

Dinsdag 21 mei:

Den Haag - Bij/in een woning aan de Middenweg heeft vanavond een steekincident plaatsgevonden. Dit gebeurde rond negen uur. De politie meldde dat er één slachtoffer naar het ziekenhuis was vervoerd en dat er ook een aanhouding was verricht. Over de aard van de verwondingen en de toedracht van de steekpartij is niets bekend. (Foto's: Nick van der Toorn)

WkP8L5.jpeg

3LOryj.jpeg

MfP4X6.jpeg

E40dtA.jpeg

cLOWBO.jpeg

Den Haag- Op de Nootdorpse Landingslaan heeft de voorkant van een personenauto in de brand gestaan. Oorzaak van de brand is onbekend. Omwonenden zeggen voorafgaand aan de brand wel een knal te hebben gehoord. De brandweer was snel ter plaatse en heeft erger weten te voorkomen.
(Foto's: Herman van der Woude)

5Firgc.JPG

o8X9pW.JPG

c772y6.JPG

Woensdag 22 mei:

Honselersdijk - Op de Vogelaer is vanavond door onbekende oorzaak een auto van de weg geraakt en op z'n kant half in de sloot terecht gekomen. Er vielen hierbij geen gewonden. Een berger heeft de auto afgevoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

RF73xC.JPG

JRe6nL.JPG

ZdSE7a.JPG

dhOixT.JPG

Dah3SA.JPG

Donderdag 23 mei

Wassenaar - Op de Donker Curtiusstraat is een medische noodsituatie, waarvoor de assistentie van de traumahelikopter gevraagd wordt. Daarvoor komt de helikopter uit Amsterdam, die landt op de Hofcampweg. De politie brengt het mobiel medisch team even naar het incident.

c2NEpU.JPG

ofA9t6.JPG

Den Haag -  Op de Madesteinweg komt een wielrenner in botsing met een personenauto. De bemanning van de gewaarschuwde ambulance verleent de man de nodige medische zorg (foto's: Nick van Mourik)

xRlvmc.jpeg

c8F2OB.jpeg

Vrijdag 24 mei:

Voorburg - Op de Koningin Wilhelminalaan is vanavond een scooterrijdster aangereden door een personenauto. De scooterrijdster raakte daarbij gewond en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Of zij ook is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Sebastiaan Barel)

Aq1Lda.JPG

PcyEBd.JPG

4OSM04.JPG

TLCN6O.JPG

Zondag 26 mei:

Den Haag - Vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de kruising van de Melis Stokelaan met de Beresteinlaan. Het kruispunt was als gevolg daarvan enige tijd voor een groot deel afgesloten. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar het is niet bekend of er iemand is vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

0gFtPY.JPG

SZBYxe.JPG

o1DRGT.JPG

96a2e9.JPG

hohDTH.JPG

Den Haag - Ongveer gelijktijdig kwamen Randstadrail 4 en een personenauto met elkaar in botsing op de kruising van de Meppelweg met de Zichtenburglaan. Er vielen hier geen gewonden en de Randstadrail kon al snel weer zijn weg vervolgen. Het bleef dus bij het invullen van schadeformulieren). (Foto's: Gabi Gonzalez)

hF18iZ.JPG

XhOcWk.JPG

5F5gYM.JPG

Maandag 27 mei: