Nieuwsflits week 33

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 33 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 13 augustus:

Den Haag - Op de Laan van Leidschenveen is in een flatwoning vanmiddag een hennepkwekerij aangetroffen en geruimd. Er werden 240 plantjes aangetroffen. Tijdens de zoeking werden ook nog onderdelen van een (vermoedelijk gestolen) scooter gevonden. Alles is door de polite meegenomen, maar de plantjes zijn ter plaatse versnipperd. Er zijn nog gene aanhoudingen verricht. (Foto's: Sebastiaan Barel;)

zez2yW.JPG

6Hj6vu.JPG

MmPCAI.JPG

2bvnWR.JPG

wDbGnb.JPG

Woensdag 14 augustus:

's-Gravenzande - Op de Woutersweg heeft vanmorgen rond acht uur een flinke kop-staart botsing plaatsgevonden. Een automobilist wilde linksaf slaan naar een bedrijf en remde daarvoor af. De bestuurder van een achterop komende auto had dit te laat in de gaten en botste hierop op zijn voorganger. Veel schade was het gevolg. Inzittenden uit beide auto's zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar zij hoefden niet te worden vervoerd. De brandweer was ook gealarmeerd, maar er zat niemand bekneld. (Foto's: Ivar Gieles)

knsWN5.jpeg

dVgvzw.jpeg

FSmRpn.JPG

w3kG2I.jpeg

kOlV7A.JPG

Zaterdag 17 augustus:

Zoetermeer - Op de Afrikaweg, voor de verkeerslichten ter hoogte van de Meerzichtlaan, ontstond vanmiddag rond één uur een kop-staart botsing tussen twee auto's. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd. (Foto's: Fred Wolters)

TqWsr9.jpeg

4FtYjc.JPG

1ISZxY.JPG

Zondag 18 augustus:

Wassenaar - Zondagavond laat ontstonden er op de Dr. Mansveltkade, nabij het kermisterrein, opstootjes tussen groepjes jongeren. de politie kwam met veel eenheden ter plaatse en heeft op de jongeren ingepraat, waarna de jongelui weer richting huis zijn gegaan. (Foto's: Herman van der Woude)

pphCPM.JPG

jKgMeR.JPG

J7pRex.jpeg

Hk8Hsw.jpeg