Nieuwsflits week 36

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 36 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 2 september:

Den Haag - Op de Meppelweg botsten vanmiddag rond half drie, drie voertuigen achterop elkaar. Het voorste voertuig was een voertuig van een uitvaartonderneming. Deze vervoerde op dat moment geen overleden persoon. Enkele inzittenden zijn onderzocht in de ambulance. Of zij ook zijn vervoerd is niet bekend. Berger Vreugdenhil heeft enkele auto's afgevoerd. (Foto's: Nick van der Toorn)

TVpyCW.JPG

hAC1rH.JPG

6ih5BW.JPG

lJOJNN.JPG

yMOnGk.JPG

1eSAam.JPG

Den Haag - Vanavond rond acht uur werden ambulancedienst en MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie van een kindje in de Reijerskopstraat in Leidschenveen. De traumahelikopter is in de omgeving geland. Het kindje is in de ambulance onderzocht en daarna naar een ziekenhuis vervoerd. Het MMT steeg daarna - onder grote belangstelling - op en moest naar een volgende inzet. (Foto's: Arjen Korving en Sebastiaan Barel)

yhrYqh.jpeg

29xlya.JPG

G7OvNG.JPG

4uZDxn.JPG

lHaAqU.JPG

JrATiL.JPG

Disndag 3 spetember

Liedschendam -  Op de Noordsingel (t.h.v. Leidsenhage) is vanmorgen een motorscooter aangereden door een auto. Het lijkt erop of de motorscooter via het fietspad heeft willen oversteken of van achteren is aangereden. De onfortuinlijke bestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd (foto's: Rene Hendriks)

aIlscF.jpeg

WCATKu.jpeg

De Lier - Vanmiddag rond 14.20 uur werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT naar de Piet Heinstraat gestuurd in verband met een medische noodsituatie bij/in een woning aldaar. De patiënt is zonder spoed verveord naar het ziekenhuis. De trau,ahelikopter was in de omgeving geland. (Foto's: Gabi Gonzalez en Nick van der Toorn)

GQuyFP.JPG

Lw7GiO.JPG

qxfmBG.JPG

99lFI8.JPG

GIRDG9.JPG

Den Haag- Diverse brandweereenheden werden vanavond gealarmeerd vanwege een (schoorsteen)brand op de Beeklaan. Bij aankomst van de hulpdiensten was er enige tijd lichte rook waarneembaar vanaf de bovenetage van de woning. Wat er precies in brand heeft gestaan is niet bekend. De Beeklaan was enige tijd in de richting van de Laan van Meerdervoort afgesloten vanwege de hulpverleningsvoertuigen. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

JIko6f.JPG

kxImrT.JPG

aMtUvw.JPG

Woensdag 4 september:

Den Haag- Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de A4 richting de A13 is vanavond een persoon gewond geraakt. Het ongeval gebeurde voor de bekende 'Afrojackbocht'. Door een nog onbekende oorzaak raakten de twee voertuigen met elkaar in botsing, waarna één voertuig tegen de vangrail tot stilstand is gekomen. De meegealarmeerde brandweer verleende hand-en spandiensten. Vanwege het ongeval waren de twee rechter rijstroken afgekruist. Er zijn twee personen door het ambulance personeel gecontroleerd op eventuele verwondingen, één daarvan is later met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Nick van Mourik en Nick van der Toorn)

CQwABT.jpeg

3Tac52.jpeg

rCuU0k.jpeg

K2vKwD.JPG

Donderdag 5 september:

Den Haag - Een meisje is vanmiddag rond vijf uur gewond geraakt toen zij op de Waldeck Pyrmontkade met haar been tussen de spaken van een fiets terecht kwam. Politie, brandweer en ambulance werden gealarmeerd. Het meisje liep verwondingen aan haar been op en is voor verdere behandeling vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

HCmNDr.jpeg

hmitpi.jpeg

6r1bYb.jpeg

ZN6ONy.jpeg

Maasland

- Een eenzijdig ongeval op het Honderdlaan in Maasland donderdag. Brandweer heeft het slachtoffer uit de auto gehaald. Slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzales)

0ePenF.jpeg

WenOkn.jpeg

prJyHN.jpeg

dBkpfP.jpeg

gvEo65.jpeg

bmubJZ.jpeg

Den Haag - Op de Dedemsvaartweg is een aanrijding geweest tussen twee auto's. Eén van de auto's kwan tot stilstand tegen een boom(pje). Er is één persoon nagekeken door het ambulancepersoneel, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft de auto's afgesleept. (Foto's: Nick van Mourik)

LKzrI9.jpeg

bAF8ke.jpeg

TcNrDa.jpeg

Xg3uHp.jpeg

Zoetermeer- Onder de motorkap van een geparkeerde voertuig aan de van Leeuwenhoeklaan kwam een kitten klem te zitten. Omstanders waarschuwden de brandweer, waarop de tankautospuit van kazerne Stadshart ter plaatse kwam. Na enige tijd was de kitten door de brandweer bevrijd en meegenomen naar de kazerne. Daar is deze later opgehaald door een medewerker van de dierenambulance. (Foto's: Sebastiaan Barel)

26q0le.JPG

EdRuwN.jpg

Vrijdag 6 september:

Wateringen- Op de N211 in de richting van Den Haag ontstond even na elf uur een kop-staart aanrijding tussen twee voertuigen. De inzittende van het achterste voertuig is even onderzocht maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Eén rijstrook was tijdelijk afgesloten voor het verkeer. (Foto's: Nick van Mourik)

ntoBMw.jpeg

cxAnE3.jpeg

2GWVJ7.jpeg

Zaterdag 7 september:

Voorburg - De ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam werden vanmiddag rond het middaguur gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woonzorgcentrum aan de Klaverweide. De patiënte is naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Sebastiaan Barel) 

fx0P7u.JPG

B9B2xF.JPG

E4fH4E.JPG

UZzVtn.JPG

GdIN6e.jpeg

Den Haag - Op de Loosduinsekade met de Spakenburgstraat werd een scooterrijder op het fietspad aangereden door een lesauto die rechtsaf sloeg. De scooterrijder raakte gewond en is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Dean de Bood)

Ij2f5m.jpeg

ehxlDT.jpeg

BEMRdR.jpeg

VcIBEF.jpeg

's-Gravenzande - Het lijkt wel herfst momenteel in de regio. Zo zorgde een flinke windvlaag ervoor dat een grote tak van een boom werd gerukt in de Zeestraat (N211). De tak versperde het fietspad zodanig dat de brandweer van kazerne Monster werd opgeroepen deze te verwijderen. De politie verleende assistentie, zodat het verkeer netjes om het incident heen kon rijden. (Foto's: Fred van den Ende)

4cLCG2.jpeg

JheMeg.jpeg

jtiWlm.jpeg

UPfFzO.jpeg

XifEIK.jpeg

Scheveningen - De brandweer heeft vanavond, in het kader van dienstverlening, op het Zuidelijk Havenhoofd een surfplank geborgen die tussen de basaltblokken terecht was gekomen. Meerdere voertuigen van kazerne Scheveningen waren hiervoor ter plaatse. De surfer in kwestie kon de brandweerinzet wel waarderen. (Foto's: Dean de Bood)

ReBoL3.jpeg

H8rwna.jpeg

7FO6FV.jpeg

5cwq0v.jpeg

TlVhe2.jpeg

Pijnacker - Op de Europalaan kwamen vanavond een brommer en een auto met elkaar in botsing. De automobilist had kennelijk een slecht geweten, want is niet gestopt na het ongeval. De brommerrijder is onderzocht in de ambulance. Hij kreeg het advies mee zichzelf even te laten nakijken op de eerste hulp. (Foto's: Olav Spa)

JBNc7e.JPG

Uyd5Xn.JPG

buzpaS.JPG