Nieuwsflits week 37

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 37 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 10 september:

Den Haag - Op de kruising van de Kurhausweg met de Nieuwe Parklaan, ter hoogte van het politiebureau, kwamen vanmiddag rond half vijd een scooterrijder en een personenauto met elkaar in botsing. De scooterrijder is door het ambulancepersoneel onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

eM1wgj.jpeg

FSGPvj.jpeg

qhOrSn.jpeg

95an76.jpeg

Voorburg - Op de Overburgkade is vanmiddag een automobilist tegen een bankje gebotst. Gelukkig zat er op dat moment niemand op het bankje. De automobilist is in de ambulance onderzocht en is daarna voor verder onderzoek overgebracht naar een ziekenhuis. (Foto's: Sebastiaan Barel)

FRaZm3.JPG

b0LEih.JPG

a8FrbM.JPG

Woensdag 11 september:

Wassenaar - Omstreeks kwart voor één vanmiddag is er in een woning aan de berkenlaan een brandje ontstaan. Brandweereenheden van kazernes Wassenaar en leidschendam-Voorburg zijn ter plaatse gegaan. Het brandje was snel onder controle. Eén van de bewoners is door ambulancepersoneel onderzocht op rookinhalatie. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ggqTtl.JPG

Af0z4K.JPG

aq5ROS.JPG

uoMIZv.JPG

Den Haag - In tram 11, die langs de Parallelweg reed in de richting van het Hollands Spoor, heeft een persoon woendagavond iemand proberen neer te steken. Politie kwam ter plaatse en heeft de verdachte aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De tram was inmiddels doorgereden naar het eindpunt van tramlijn 11 op het Rijswijkseplein, alwaar de nodige verklaringen zijn afgelegd. (Foto's: Sander Paardekooper)

MkNYt7.JPG

tTrAyy.jpeg

RUJQVE.jpeg

v3mYtI.JPG

FKR73u.JPG

Den Haag - Op de kruising van de Melis Stokelaan met de Dedemsvaartweg is vanavond een auto tegen een verkeerslicht gebotst. Zowel auto als verkeerslicht liepen zware schade op. Berger Vreugdenhil heeft de auto afgevoerd. Er zijn bij dit ongeval geen gewonden gevallen. (Foto's: Sander Paardekooper)

9f8Ciw.JPG

DvRMA2.JPG

uTlaec.JPG

xe8eKL.JPG

Tsqb4P.JPG

Donderdag 12 september

Den Haag- Op de Doornlaan, ter hoogte van de Statenlaan kwamen een scooter en een tram met elkaar in botsing.De bestuurder van de scooter raakte hierbij gewond, en is later zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Het overige verkeer ondervond weinig verkeershinder. (Foto's: Dean de Bood en Event-pictures.nl)

rfT7Ql.jpeg

CaFf4C.jpeg

9spJBn.jpeg

Mqt3J9.jpeg

K7RJcj.jpeg

 Den Haag- Angstige momenten voor twee glazenwassers die in een hoogwerker stonden op het Palaceplein. Door een onbekende oorzaak kantelde het bakje waarin ze stonden. Wonder boven wonder raakte er niemand gewond. De brandweer kwam ter plaatse en wist beide mannen veilig op de grond te krijgen. (Foto's: Nicky Pronk)

WC05dU.jpeg

3484KL.jpeg

wMlh4s.jpeg

Den Haag - Op de Machiel Vrijenhoeklaan, nabij het kruispunt met de Savornin Lohmanlaan, kwamen vanmiddag een tractor en een fietser met elkaar in botsing. De fietser raakte gewond en is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De rijbaan richting Kijkduin was door het ongeval enige tijd afgesloten. (Foto's: Dean de Bood)

52iLbQ.jpeg

BdGUBW.jpeg

yFXYLd.jpeg

n6MYPU.jpeg

Vrijdag 13 september:

Wassenaar - Vanavond rond negen uur is een fietsster op de Anemonenweg aangereden door een personenauto. De oudere dame raakte daarbij gewond. Zij is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar het ongeval. (Foto's: Herman van der Woude)

ufvZHA.JPG

gECrTC.JPG

Q6F1Cp.JPG

EjKFWX.JPG

Zaterdag 14 september:

Zoetermeer - Vanavond rond half acht kwamen een auto en een scooter met twee opzittenden met elkaar in botsing op de Bleiswijkseweg. Eén van de opzittenden raakte hierbij gewond en is zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Olav Spa en Jim Scheffers)

Aes0cC.JPG

VCTiZd.JPG

Y6PQaZ.jpeg

76n28J.jpeg

zvumih.jpeg

Den Haag - Een auto en een bezorgscooter botsten vanavond rond negen uur op elkaar op de Guntersteinweg met de Middachtenweg. De maaltijdbezorger is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Tim de Kleyn)

2zhGOg.jpeg

Iy1TLM.jpeg

0MO3FH.jpeg

Zondag 15 september:

Den Haag - Op de Prinsessegracht werd vannacht een fietsster aangereden door een maaltijdbezorger op een scooter. Deze laatste heeft de komst van de hulpdiensten niet afgewacht en is na het ongeval doorgereden zonder zich verder om de gewonde fietsster te bekommeren. Het slachtoffer is in de ambulance verzorgd en is daarna vervoerd. De politie zou op de hoogte zijn van de personalia van de scooterrijder. (Foto's: Dean de Bood)

om4wKx.jpeg

oEwYAg.jpeg

TBhCeY.jpeg

vVjtun.jpeg

Zoetermeer - Een medische noodsituatie in een woning aan de Lombok vanavond. Een ambulance en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam werden hiervoor gealarmeerd. De patiënt is met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. De arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. (Foto's: Martin van Oostveen en Fred Wolters)

fj1QMe.JPG

Y2MdF1.JPG

A0wSdb.JPG

MRAblj.JPG