Nieuwsflits week 46

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 46 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 11 november:

Den Haag - Op de Noord-West Buitenisingel is vanavond (niet voor het eerst) een auto abusievelijk de vrije trambaan op gereden en vast komen te zitten in het grind. De bestuurster kon niet meer voor- of achteruit. Een voertuig van de HTM bracht uitkomst en die heeft de auto vlotgetrokken. (Foto's: Dean de Bood)

VSCYSk.jpeg

eN9Ndh.jpeg

To0B0J.jpeg

8DZkdh.jpeg

fsbSVH.jpeg

Donderdag 14 november:

Wassenaar- Brandweerlieden van kazernes Leiden-Zuid, Valkenburg en Wassenaar werden even voor zes uur gealarmeerd vanwege een brand in/bij een winkel op de Langstraat. Ter plaatse bleek dat het motorische deel van een zonwering in brand was gevlogen. De bemanning van tankautospuit Wassenaar heeft de brand geblust. Het nader bericht was ' kleine brand'. (Foto's: Herman van der Woude)

gdgtgw.JPG

LNdyyb.JPG

Zoetermeer- In verband met een medische noodsituatie in een woning aan de Wit- Geellaan werd donderdagavond naast een ambulance, ook de traumahelikopter 'Lifeliner 1' uit Amsterdam gealarmeerd. De traumahelikopter landde in een nabijgelegen bosgebied, waarna het MMT-personeel door de politie naar de woning is gebracht. (Foto's: Nick van Mourik)

urkr2J.jpeg

PtMiPU.jpeg

Tm0nUm.jpeg

Vrijdag 15 november:

Delft - Op de A4 ter hoogte van Delft vond rond zes uur in de avond een kop-staart aanrijding plaats tussen vier auto's. Dit gebeurde op de weg vanuit Rotterdam in de richting van Amsterdam. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. Wél was er veel verkeershinder voor de automobilisten in de richting van Rotterdam. (Foto's: Nick van Mourik)

Udp74W.jpeg

jEWomR.jpeg

ZHoW75.jpeg

Q4ev11.jpeg