Nieuwsflits week 52

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 52 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 23 december:

Delft- De brandweer moest vanmiddag uitrukken naar de Cairostraat vanwege een brand in een woning. Door een onbekende oorzaak had de wasmachine vlam gevat. De brandweer had de brand snel onder controle en heeft de wasmachine naar buiten verplaatst. Het nader bericht was 'kleine brand'. Bij de brand raakte niemand gewond. (Foto's: Stacey van de Koppel)

sDZ72W.jpeg

cW3nJ8.jpeg

ta1FSb.jpeg

Pijnacker - Vanmiddag werd de brandweer gealarmeerd voor een brandje in een woning aan de Freule van Dorthsingel. Mogelijk zou er iets hebben gebrand in de kruipruimte. Het 'nader bericht' van de brandweer was 'kleine brand'. (Foto's: Arnold Sneeuw)

qJveNd.jpeg

0aMWRp.jpeg

KmdKEZ.jpeg

ngEG5J.jpeg

Den Haag- Brandweerlieden van kazerne Loosduinen werden vanavond gealarmeerd voor een containerbrand aan de Narcislaan. Echter toen de bemanning ter hoogte van de Groen van Prinstererlaan reed, kwam er een melding van een voertuigbrand tussen de flatgebouwen op de Groen van Prinstererlaan. In een geparkeerd voertuig was brand ontstaan, mogelijk door brandstichting. De brandweer had het brandje snel onder controle. Een andere brandweer eenheid werd naar de Narcislaan gestuurd om een afvalcontainer die in brand stond te blussen. (Foto's: Jerome Kanaalsteeg)

dqnCQU.JPG

deeBKH.JPG

SR5ltt.JPG

ZDZ99D.JPG

Xy6umT.JPG

Dinsdag 24 december:

Den Haag- Onverlaten hadden op de Roemer Visscherstraat afval in brand gestoken. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Laak kwamen zonder spoed ter plaatse en hebben de brand geblust. (Foto's Daan van den Ende)

cSwMAc.JPG

bruidC.JPG

aCy1pn.JPG

Wateringen - Op de rotonde op de kruising van de Noordweg met de Kerklaan zijn vanmorgen een auto en een scooter met elkaar in botsing gekomen. De scooterrijder raakte daarbij gewond. Hij is in de ambulance onderzocht en is daarna met spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Fred van der Ende)

L6vEId.jpeg

OBHq7M.jpeg

wSKUHS.jpeg

1Jd4mQ.jpeg

Den Haag - Vanmiddag rond kwart voor vier is in de Voorthuizenstraat een auto in brand gevlogen. De auto brandde - ondanks de inzet van de brandweer - geheel uit. De oorzaak van de brand is onbekend. (Foto's: Marcel Hillebrand)

kgYqLK.jpeg

xSLRwY.jpeg

mEP9qO.jpeg

Den Haag - Aan het einde van de avond is in de Rosseelstraat een geparkeerde bestelauto uitgebrand. Het vermoeden bestaat dat sprake is van brandstichting. (Foto's: Sebastiaan Barel)

TbiEDm.JPG

7PkUZe.JPG

fGeGsN.JPG

1hKzte.JPG

73Me6a.JPG

Woensdag 25 december:

Monster - Vandalen hebben vannacht geprobeerd een geparkeerde auto in brand te steken aan de Hazelaarstraat. Daartoe hebben zij een brandende vuilcontainer tegen de auto aan geduwd. De eigenaar had het snel in de gaten en wist samen met zijn zoon de vuilcontainr snel weg te duwen van de auto. Daardoor is de schade aan de auto nog enigzins beperkt gebleven. (Foto's: Gabi Gonzalez)

CJBFaZ.JPG

Fki7jR.JPG

WwG3s1.JPG

Den Haag - De brandweer kreeg even na half een de melding voor een voertuigbrand in de Meteoorstraat op bedrijventerrein de Binckhorst. Ter plaatse aangekomen bleek er een scooter volledig in brand te staan. De brand was snel door de brandweer geblust, maar de scooter kan als verloren worden beschouwd. De locatie betrof niet een plek waar een scooter zomaar geparkeerd zou staan, dus het vermoeden bestaat dat deze daar gedumpt is en in brand is gestoken. (Foto's: Sander Paardekooper)

KbdBFR.JPG

nHirN8.JPG

pPyOP0.JPG

8n1inY.JPG

Den Haag - Vanmiddag rond vier uur zijn op de Waldorpstraat twee auto's achterop elkaar gebotst. D voorste auto botste daarbij bovenop een lichtmast. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

zuzRSF.jpeg

wbeh7j.jpeg

TFj6a9.jpeg

YlDyZB.jpeg

Rijswijk - Aan de Tubasingel in Rijswijk is een auto volledig uitgebrand, de oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting. In de direct omgeving stond ook een ondergrondse afvalcontainer in brand, de brandweer heeft deze brand gelijk ook geblust. (Foto's: Gerard Pietersen)

GXRiDf

jAbACJ

a6u3zA

Zoetermeer - Op het Bredewater heeft vanavond een geparkeerde bestelwagen van de HACO in brand gestaan. De tankautospuit van klazerne Zoetermeer-Stadshart heeft de brand bedwongen, maar dat kon niet verhinderen dat de cabine geheel uitbrandde. De oorzaak is vrijwel zeker brandstichting. Er is namelijk ook een poging gedaan een ernaast geparkeerd voertuig in brand te steken, maar de fotograaf en een omstander wisten dat op tijd te verhinderen. (Foto's: Fred Wolters en Jorden Bies)

wwL0zk.jpeg

n3MQtK.JPG

gcyma4.JPG

KMpYl6.JPG

3PEN8g.jpeg

Den Haag - Twee auto's waren vanavond rond tien uur betrokken bij een aanrijding op de kruising van de Terletstraat met de De la reyweg. Er vielen hierbij geen gewonden. Bij één van de auto's was onduidelijk wie er daadwerkelijk achter het stuur had gezeten. (Foto's: Gabi Gonzalez en Herman van der Woude)

LNVADy.jpeg

GZjsVM.jpeg

SpDrOq.jpeg

Donderdag 26 december:

Den Haag - Op de Poeldijkseweg/N464 vond aan het begin van de nacht een aanrijding tussen twee auto's plaats. Hierbij vielen geen gewonden. Beide auto's zijn door berger vreugdenhil afgevoerd. De N464 was tijdelijk in beide richtingen afgesloten.

qwd0cS.JPG

XgvsOb.JPG

h0kG8C.JPG

LgdhXY.JPG

LeFWf9.JPG

Den Haag - Rond half één vannacht heeft er op de Roemer Visscherstraat een geparkeerde auto in brand gestaan. Zoals zo vaak de laatste weken wordt ook hier brandstichting vermoed. (Foto's: Gabi Gonzalez)

hQQAlr.JPG

Ug1Cy4.JPG

J18FVo.JPG

vio3zQ.JPG

Wateringen - Hulpdiensten moesten tweede kerstdag in actie komen na een melding van een scooter te water aan de Dorpskade. Ter hoogte van afvalverwerker Renewi was een scooter aangetroffen in de sloot. Na een korte zoekactie is er geen bestuurder aangetroffen in de omgeving. De politie zal een onderzoek instellen naar de eigenaar van de scooter.(Foto's: Gerard Pietersen)

fcBvMD.jpeg

EM4kLH.jpeg

Leidschendam- Op de Ondermeerweg raakte de bestuurder van de grijze Renault door een onbekende oorzaak van de weg af en kwam hierbij deels in een sloot terecht. Bergingsbedrijf firma Vreugdenhil kwam ter plaatse en heeft het voertuig afgevoerd. (Foto's Sebastiaan Barel)

3Jefmd.JPG

ZAS8kb.JPG

gSDpct.JPG

Den Haag- Even voor elf uur moest de brandweer van kazerne Loosduinen uitrukken vanwege een voertuigbrand in de Zuidwoldestraat. In het motorcompartiment van de witte BMW was een brandje uitgebroken, vermoedelijk door technisch defect. De brandweer had het vuur snel onder controle. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

9WDcv6.JPG

SlcoMT.JPG

DlIzAc.JPG

CQITXK.JPG

Den Haag - Op de laan van Meerdervoort met de Waldeck Pyrmontkade heeft een auto meerdere verkeerslichten geraakt. Hierbij vielen geen gewonden. Het voertuig is later door een berger afgevoerd. (Foto's : Herman van der Woude)

44NOja.JPG

9Jhrnt.JPG

Swf4a6.JPG

Zaterdag 28 december:

Den Haag - In de Van Vlotenstraat hebben onbekenden twee autobranden in brand. gestoken. Dit ging gepaard met veel rook. De brandweer heeft de brand geblust. (Foto's: Nick van Mourik en Sander Paardekooper)

Oeaenl.jpeg

L8YgbG.jpeg

LUeKrD.jpeg

awgxrf.JPG

zHYWJD.JPG

Den Haag - Op de Zoutkeetsingel met de Schapenlaan kwamen vannacht een auto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser is in de ambulance onderzocht. (Foto's: Sander Paardekooper)

UvDTHp.JPG

E2q3QQ.JPG

zIkVYc.JPG

Den Haag - Op de De Genestetlaan heeft vanacht een geparkeerde auto in brand gestaan. Deze is daardoor onherstelbaar beschadigd. De politie gaat uit van brandstichting en vraagt getuigen om zich te melden. (Foto's: Jim Scheffers)

vfQIMD.jpeg

iVHlG7.jpeg

yhqh68.jpeg

QpVk7m.jpeg

yZDmoD.jpeg

Den Haag - Vanavond is een scooterrijder hard ten val gekomen in de De Heemstraat, ter hoogte van het politiebureau. Het slachtoffer is op een vacuümmatras gefixeerd en is daarna naar een ziekenhuis vervoerd. De inzet van het gealarmeerde MMT is later geannuleerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

yAmxLa.JPG

ttPgst.JPG

QMZoY5.JPG

dYCQZ3.JPG

TnHvIs.JPG

Zondag 29 december:

Rijswijk - Rond kwart voor vier werd brand gemeld in een hotel aan de Polakweg. Tientallen hotelgasten moesten tijdelijk naar buiten en werden aldaar opgevangen. Het is niet bekend wat er precies in brand heeft gestaan. (Foto's: Jim Scheffers)

yi0Jz8.jpeg

xJA444.jpeg

lQhNFG.jpeg

pbMP6s.jpeg