Nieuwsflits week 3

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 3 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 13 januari:

Den Haag - Op het Colijnplein is vanmiddag rond het middaguur een auto tegen een boom gebotst. Hierbij sneuvelde ook een verkeersbord. Geluk bij een ongeluk: er raakte niemand gewond. (Foto's: Piet de Ruyter)

YXNw0b.jpeg

UWULjK.jpeg

xfnQEI.jpeg

776H72.jpeg

nZPuIn.jpeg

Den Haag - Omstreeks half één vanmiddag werden brandweer en ambulancedienst met spoed gestuurd naar een woning in de Esdoornstraat. Daar was sprake van een verhoogde concentratie koolmonoxide. Brandweerlieden hebben ramen ingeslagen om de woning te kunnen ventileren. Er is één bewoonster naar het ziekenhuis overgbracht voor nadere controle. (Foto's: Piet de Ruyter)

C4WmFG.jpeg

uEc1qr.jpeg

D2FN5w.jpeg

BmDHK1.jpeg

Dinsdag 14 januari:

Den Haag - Op de Neherkade met het Hildebrandplein kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing. Er raakte niemand gewond, maar de auto's hadden flinke schade, terwijl het verkeer veel hinder ondervond. Berger Vreugdenhil heeft beide auto's afgevoerd. (Foto's: Piet de Ruyter)

DYrRjB.jpeg

AvVlWh.jpeg

c7gITi.jpeg

sKuk4W.jpeg

YXm8e9.jpeg

Rijswijk - Op de Huis ten Hoornkade met de Haagweg is vanmiddag een fietsster aangereden door een auto. De fietsster raakte daarbij gewond. Zij is na onderzoek in de ambulance, naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers en Piet de Ruyter)

DeCnwi.jpeg

xP4uFl.jpeg

dMT7uj.jpeg

l6RidX.jpeg

7WBxrl.jpeg

Rijswijk - Op de A4 richting Leiden, ter hoogte van Rijswijk, ontstond aan het einde van de middag een kop-staart aanrijding tussen meerdere auto's. Eén rijstrook moest als gevolg daarvan worden afgesloten. Er is een ambulance ter plaatse geweest, maar er is niemand vervoerd. Berger Vreugdenhil heeft drie auto's afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

Cu6Tsg.jpeg

tm8QaT.jpeg

d9qyQL.jpeg

Den Haag - Vanavond om even voor acht uur is op de Segbroeklaan/Sportlaan een auto tegen een lichtmast gebotst. Brandweer en ambulancedienst zijn met spoed ter plaatse gegaan, maar iedereen kon zelfstandig uit het voertuig komen. De bestuurder is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Piet de Ruyter)

9G1UYG.jpeg

jiTrsg.jpeg

l3ltjt.jpeg

X6NNlV.jpeg

dKPXss.jpeg

Delft - Op de Aart van der Leeuwlaan is vanavond door de harde wind een dikke tak van een boom afgebroken en deels op twee geparkeerde auto's terecht gekomen. De brandweer heeft de tak in kleine stukjes gezaagd. (Foto's: Jim Scheffers)

FgLvlf.jpeg

cX6vCD.jpeg

Ywli2p.jpeg

23SbZD.jpeg

Woensdag 15 januari:

Den Haag - De huismeester van een complex woningen aan de Fokkemast keek vanmorgen vreemd op toen hij op straat een kluis en een bureaustoel aantrof. Om de kluis waren stropdassen en lakens gewikkeld. Kennelijk waren dieven er ergens met de kluis vandoor gegaan, maar kwamen zij erachter dat een kluis stelen wellicht nog niet het moeilijkste deel van de missie was, maar dat zij zich hadden verkeken op het vervoer ervan. Einde van het liedje was dus dat zij de kluis op straat hebben achtergelaten. De politie werd erbij gehaald en deze heeft de kluis meegenomen. Vreemd genoeg heeft zich nog niemand gemeld als de rechtmatige eigenaar. (Foto's: Ricardo Velthuizen)

Gz3Upb.jpeg

5FHYob.jpeg

XUkQZt.jpeg

Vrijdag 17 januari:

Den Haag- De brandweer moest vannacht uitrukken voor een voertuigbrand aan de Vreeswijkstraat. De exacte locatie betrof uiteindelijk de Maartensdijklaan. Bij aankomst sloegen de vlammen al uit het voertuig. Een omstander had nog geprobeerd om de brand te blussen, maar zonder resultaat. De brandweer had de brand snel onder controle. De politie sluit brandstichting niet uit. Er is tevens in de buurt van het voertuig wat veiliggesteld wat eventueel als bewijsmateriaal kan worden gebruikt. ( Foto's: Nick vd Toorn)

jBFIpa.JPG

ujjXWO.JPG

w9Ylg4.JPG

Oqp7vR.JPG

3iRsNd.JPG

Den Haag - Omstreeks zes uur werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een woning op de 7e etage van een flat aan de Stieltjesstraat. De brand was al snel onder controle, maar wel stond de woning vol met rook. Oorzaak betrof een pannetje op het vuur. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Sander Paardekooper)

CA70lh.jpeg

ONLDxR.jpeg

g7RSap.jpeg

xkNnfM.jpeg

Zaterdag 18 januari:

Rijswijk - Op de kruising Generaal Spoorlaan/Huis te Landelaan heeft zaterdagmiddag omstreeks half vijf een aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser. De fietser raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Huis te Landelaan was enige tijd gestremd in de richting van Spoorwijk. (Foto's: Sander Paardekooper)

Mh6WpV.jpeg

zb5u67.jpeg

m7tFdl.jpeg

oNyVq5.jpeg

Den Haag - Zaterdagavond omstreeks half twaalf botsten een fietser en een scooter tegen elkaar op het Stationsplein voor de deur bij Station Hollands Spoor. Een van de bestuurders raakte lichtgewond en is ter plaatse onderzocht door het ambulancepersoneel. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. (Foto's: Jim Scheffers en Roy Wolters)

L7Poie.JPG

Dg0i3J.jpeg

SmtHGY.JPG

8kfRTJ.jpeg

Zondag 19 januari:

Den Haag - Vannacht rond drie uur vond er op het Veluweplein een aanrijding plaats tussen twee auto's. De bestuurder van één van de auto's heeft de lokatie van het ongeval verlaten en zijn auto elders in de wijk geparkeerd. Volgens onbevestigde berichten zou een aanhouding zijn verricht, maar nog niet bekend is waarvoor. Er zijn enkele personen onderzocht in de ambulance, maar niemand is vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

H1C1GL.jpeg

Bnt62h.jpeg

vU3jpM.jpeg

mrkonU.jpeg

nFoaD2.jpeg

Den Haag - Op het Erasmusplein is vannacht een personenauto van de weg geraakt en in het gras bij de vijver terecht gekomen. De bestuurder is er hierna vandoor gegaan; de beide inzittenden zijn bij het voertuig gebleven. Waarom de bestuurder aan zijn stutten trok is niet bekend. (Foto's: Jim Scheffers)

u6wr1u.jpeg

l3uARP.jpeg

5IchBM.jpeg

Delfgauw - Op de Noordeindseweg is een automobilist vanmiddag achteruit tegen een boom gebotst. De auto liep hierdoor flinke schade op. De automobilist is voor alle zekerheid onderzocht in de ambulance. De auto is door een berger afgevoerd. (Foto's: Jim Scheffers)

a73m9l.jpeg

V9lDUW.jpeg

EO9Elj.jpeg

fAbwaG.jpeg

3lR3Un.jpeg