Nieuwsflits week 9

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 9 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 24 februari:

Wassenaar - Op de N448/ Papeweg botste de bestuurder van een busje door een onbekende oorzaak tegen een boom. Er hoefde niemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De brandweer heeft de accupolen van het busje losgemaakt. (Foto's: Koen Jongen)

53hxX0.jpeg

yPitGg.jpeg

A3OfsF.jpeg

Woensdag 26 februari:

Zoetermeer- De ambulancedienst en de traumahelikopter met het mobiel medisch team (MMT) waren vanmiddag ingezet voor een medische noodsituatie in een woning aan het Markermeer. Omstanders spraken van een mogelijke val van een trap. Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's : Dean en Sebastiaan Barel)

sif7wk.jpeg

r3VYSi.jpeg

nJoTI4.JPG

dPuhe6.JPG

Woensdag 26 februari:

Den Haag - Op de Laan van Hoornwijck met de Madurolaan is vanavond een maaltijdbezorger op zijn scooter aangereden door een personenauto. De maaltijdbezorger is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet naar het ziekenhuis te woden vervoerd. (Foto's: Jim Scheffers en Wesley Groothuis)

ANNKwp.jpeg

I2sWvC.jpeg

uY1LyM.jpeg

lbS3je.jpeg

Donderdag 27 februari:

Voorburg - Een winkeldief kwam vanavond niet ver nadat hij het filiaal van de Blokker aan het Koningin Julianaplein probeerde te verlaten. De man had meerdere tassen volgestopt met artikelen en probeerde hiermee zonder te betalen het filiaal te verlaten. De man werd door personeel en omstanders aangehouden, waarbij hij ernstig tegenstribbelde. Mede met hulp van een politieman werd hij onder bedwang gehouden en nadat politieversterking was gearriveerd, kon de winkeldief worden meegenomen naar het bureau. Personeel van de Blokker heeft de hulpvaardige omstanders uiteraard hartelijk bedankt voor hun inzet. (Foto's: Bob van Keulen)

OWX0es.jpeg

Xk8t4M.jpeg

Vrijdag 28 februari:

Pijnacker - Politie en brandweer werden om even na twaalf uur vanmiddag gestuurd naar de Vossenzoom, alwaar een jas in het water was gevonden. Om niets aan het toeval over te laten, hebben twee brandweermensen de sloot doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. Later bleek dat de jas al enkele dagen in de sloot heeft gelegen. (Foto's: Jim Scheffers)

B4ESlM.jpeg

yTUtUe.jpeg

HWUvdS.jpeg

xOZ3dG.jpeg

xK9F1X.jpeg

Zaterdag 29 februari:

Den Haag - Een magneetvisser sloeg vanmiddag in het water van de Vliet bij de Trekweg dit keer eens geen oud ijzer aan de haa.. ehm magneet maar een e-(deel)scooter van Felyx. Deze was vermoedelijk ontvreemd en in het water gedumpt. Met behulp van brandweerduikers is de scooter weer op het droge getrokken. (Foto's: Jim Scheffers)

Ugf4Sl.jpeg

vZa294.jpeg

zMpd9X.jpeg

v7DNwj.jpeg

keTeuy.jpeg

Zondag 1 maart:

Wassenaar - Rond drie uur vanmiddag is op de N44, rijbaan richting Den Haag, een kop-staart aanrijding ontstaan tussen twee auto's. De bestuurder van het voorste voertuig, een taxi, is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. Er was gedurende enige tijd één rijstrook afgesloten. (Foto's: Herman van der Woude)

pqqicE.jpeg

6p5v9l.JPG

aBh7Ug.jpeg

3AzH2N.jpeg