Nieuwsflits week 13

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 13 in de regio hebben afgespeeld.

Zondag 22 maart:

Den Haag - De brandweer moest vanmiddag uitrukken wegens een woningbrand in de Dirk Hoogenraadstraat. Het bleek uitiendelijk een uit de hand gelopen BBQ te zijn op het balkon, waar o.a. karton was gebruikt als 'brandstof. De brandweer had het brandje snel onder controle. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Dean de Bood en Nicky Pronk).

ylXqLH.jpeg

6WpxFQ.jpeg

3W35hN.jpeg

Den Haag- Een motorrijder is vanmiddag op de Stadhouderslaan gewond geraakt toen deze met zijn motor botste op een afslaande auto. Het slachtoffer is zelfstandig de ambulance ingelopen, waarna deze is behandeld aan zijn been. (Foto's: Bob van Keulen)

QVTSSW.JPG

tZw5Kv.JPG

URjB0Q.JPG

 Voorburg- Brandweerlieden van kazerne Leidschendam-Voorburg werden vanavond gealarmeerd vanwege een voertuigbrand op de Savallelaan, ter hoogte van de van Everdingenstraat. Van een voertuigbrand was gelukkig geen sprake. Door een nog onbekende oorzaak was een afvalcontainer in brand geraakt. (Foto's: Bob van Keulen)

npc3zX.JPG

yS94Az.jpeg

xCbGqi.JPG

Maandag 23 maart:

Zoetermeer - De brandweer werd omstreeks twee uur vanmiddag opgeroepen voor een bezinelucht in kelderboxen aan de Tankenberg. Tijdens het onderzoek kon de herkomst van de lucht niet achterhaald worden. Toen de brandweer op het punt stond om retour kazerne te gaan, werd er door een bewoner vanaf de tweede etage geroepen dat er brand was in de keuken van een woning op die tweede etage. Het bleek om een pannetje op het vuur te gaan. De brandweer heeft de deur geforceerd en de brand snel weten te doven. De bewoner was buitengesloten op het balkon ten tijde van de brand. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Sander van den Berg)

nhpZox.jpeg

vOgIVj.jpeg

5PDnx6.jpeg

HwuEGi.jpeg

O5Sr95.jpeg

Den Haag- De hulp van de brandweer werd vanavond ingeroepen wegens een brandje in een tweetal bovengrondse containers aan de Pluvierstraat. De brandweer het het vuur snel onder controle. (Foto's: Sebastiaan Barel)

2VaOVI.JPG

JmdNrI.JPG

ngRM3J.JPG

Dinsdag 24 maart:

Den Haag - De politie heeft vanmiddag in de Grote Marktstraat twee 'dronken droppies' aangehouden. De twee vielen voorbijgangers lastig. Toen agenten een dronken vrouw hadden aangehouden en zij vervolgens in de tas wilden kijken van de man die bij de vrouw hoorde, begon deze zich te verzetten. De agenten hebben de man gevorderd om op minimaal 1,50 meter afstand te blijven, maar daar liet de man zich niet door weerhouden. Hierop werd ook de man aangehouden. Hij verzette zich daartegen, maar met hulp van een beveiliger is de man uiteindelijk in de boeien geslagen. (Foto's: Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

lmI7X9.jpeg

lK732F.jpeg

bOxBMm.jpeg

Naaldwijk - Op de Zwartendijk heeft vanmiddag rond half vier een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een scooter. De scooterrijdster klaagde over pijn aan rug en been en is door het ambulancepersoneel onderzocht. Hierna is zij zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

oU9vLj.JPG

BHGuIa.JPG

YvjCGV.JPG

fsbHxe.JPG

Rijswijk - Op de kruising van de Prinses Beatrixlaan met de Sir Winston Churchillaan vond vanavond een 'dure' aanrijding plaats. Op het kruispunt botste een brommobiel tegen de zijkant van een Audi van amper drie maanden oud. De auto met een nieuwwaarde van ruim 77.000 euro, liep daarbij veel schade op. Volgens de automobilist was de bestuurder van de brommobiel door rood gereden. Maar dat kon niet worden bevestigd. Er vielen geen gewonden bij het ongeval. (Foto's: Nick van Mourik)

IV35dg.jpeg

z4zrRB.jpeg

vtCN3c.jpeg

iAOMAA.jpeg

Den Haag- In de omgeving van de Weser in het Forepark was vanavond een flinke politie inzet. Ook vloog de politiehelikopter enige tijd in omgeving. Mogelijk had dit te maken met een overlopen inbreker. Voor zover bekend zijn er geen aanhoudingen verricht. (Foto's: Sebastiaan Barel)

7b9MkF.JPG

S3ctdS.JPG

DZQMPT.JPG

 Zoetermeer - Op de J.L. van Rijweg met de Dublinstraat kwamen vanavond een auto en een scooter met elkaar in botsing. De scooterrijder is in de ambulance even onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood en Sander van den Berg)

yOzdHx.jpeg

B8Ptel.jpeg

ONibV4.jpeg

Woensdag 25 maart:

Den Haag - In een woning in de Tesselsestraat is vanmorgen een hennepkwekerij ontmanteld. Volgens de politie zijn daabij 160 planten en materialen in beslag genomen c.q. vernietigd. Twee bewoners zijn aangehouden. (Foto's: Nicky Pronk)

6YYBKb.jpeg

4PuUzv.jpeg

nIoi4l.jpeg

v6MFLL.jpeg

Zb4VQF.jpeg

Donderdag 26 maart:

Voorburg - Een automobiliste is vanmiddag op de kruising van de Willem Klooslaan met de Nicolaas Beetslaan tegen een lantaarnpaal gebotst. Zij werd in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

K069qM.jpeg

4P2UWU.jpeg

rYaTXn.jpeg

Den Haag- Op de Nunspeetlaan heeft vanavond een geparkeerde voertuig in brand gestaan. De brandweer heeft de brand geblust. De schade aan het voertuig is flink. (Foto's: Sebastiaan Barel)

9UKVgB.JPG

lt0Xxc.JPG

EwjRGS.JPG

srHsqE.JPG

Vrijdag 27 maart:

Den Haag- Vanmorgen vroeg brak er een brandje uit in een kelderbox van een wooncomplex aan de Mozartlaan. De tankautospuit van kazerne Loosduinen was snel ter plaatse en wist erger voorkomen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's :Dean de Bood)

tEFgmE.jpeg

TyM1Sp.jpeg

yJkDe4.jpeg

Zoetermeer - Ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT zijn vanmiddag rond één uur met spoed gestuurd naar de Aziëweg, alwaar een wielrenner ten val was gekomen en in een greppel was beland. Het slachtoffer is met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden. (Foto's: Martin van Oostveen)

fjSeR9.JPG

Eh9XdS.JPG

Irh6Ab.JPG

Zaterdag 28 maart:

Benthuizen - Om even voor elf uur vanmorgen werd een schoorsteenbrand gemeld in een woning aan de Graaf van Bloisstraat. De tankautospuit van kazerne Benthuizen en de hoogwerker van kazerne Zoetermeer-Oosterheem werden ter plaatse gestuurd. Vanuit de hoogwerker is het schoorsteenkanaal geramoneurd. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Wilbert Tintel en Arie den Heijer)

rhuprQ.JPG

d9yph4.JPG

7axtDz.JPG

FYrrU3.JPG

vSSNDU.jpeg

Zondag 29 maart:

Zoetermeer  Er stond vandaag een stevige wind. Dat leidde er onder meer toe dat drze boom omwaaide in de Dunantstraat. De brandweer heeft de boom in kleine delen gezaagd. (Foto's: Rick Juffermans, Ton Snijders en Linda)

lXVTAC.jpeg

pNZB20.jpeg

ABXcv8.jpeg

MrCCgl.jpeg

Voorburg - Op de Rozenboomlaan is vanmiddag door de harde wind de dakbedekking van een dakkapel gewaaid. Brandweerlieden hebben met behulp van de hoogwerker de dakbedeking weer vast weten te krijgen. De Rozenboomlaan was enige tijd afgesloten vanwege de brandweervoertuigen. (Foto's: Sebastiaan Barel)

ggH3k9.JPG

SA51hj.JPG

i83tQM.JPG

GBMh2r.JPG

eDa6oT.JPG

Den Haag - Een kop-staart botsing vanavond op de Maanweg richting Voorburg. Onder het viaduct van de A12 vond het ongeval plaats. De bestuurder van de achterte auto ging er echter vandoor na het ongeval. Getuigen vermoeden dat de bestuurder onder invloed achter het stuur zat, omdat zij de auto eerder op de Maanweg zagen slingeren. Een inzittende van de andere auto is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Sebastiaan Barel en Herman van der Woude)

7o6gPy.JPG

1sk65y.JPG

AbG0Vz.JPG

xbowzX.JPG

fdAGLk.JPG