Nieuwsflits week 14

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 14 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 30 maart:

Den Haag - Rond half drie vannacht zou er bij een woning aan de Seinpoststraat een schietincident hebben plaatsgevonden. Volgens de politie raakte daarbij niemand gewond, maar er werden wel twee aanhoudingen verricht; een vrouw van 32 jaar en een man van 26 jaar. De politie heeft een onderzoek ingesteld. (Foto: Dean de Bood)

L5lh5z.jpeg

Zoetermeer - Rond negen uur vanmorgen is er brand ontstaan in een woning aan het Marineblauw. Volgens onbevestigde berichten zou de brand zijn ontstaan door kortsluiting. Er is ook een ambulance ter plaatse geweest. Het is niet bekend of er iemand is vervoerd. (Foto's: Jelmer de Boer en Bas)

yRoJXb.jpeg

ECNX7d.jpeg

Pb9CKZ.jpeg

Den Haag - Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team werden vanmiddag gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Nieuwe Parklaan. De traumahelikopter is voor deze gelegenheid geland in het Westbroekpark. (Foto's: Nicky Pronk en Nicolas Rijnfrank)

rZiy8R.jpeg

W8Lzmf.jpeg

Bi518x.jpeg

67wEzC.jpeg

CBwwaD.jpeg

Dinsdag 31 maart:

Leidschendam - Op de rotonde op de kruising van de Prinsensingel met het Prinsenhof kwam rond half twee een personenauto in botsing met een scootmobiel. De inzittende van de scootmobiel is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

87VEBT.jpeg

Q4Hdgs.jpeg

Dinsdag 31 maart:

Den Haag- De brandweer van kazerne Scheveningen moest vanavond uitrukken voor een buitenbrand aan de Duinweg. Omdat de brand voor de tankautospuit moeilijk bereikbaar was, werd ook het duinvoertuig van de brandweer gealarmeerd. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Nicky Pronk)

6mdmwV.jpeg

bgOvo2.jpeg

givIqH.jpeg

Donderdag 2 april:

Den Haag- De brandweer werd vanavond gealarmeerd voor een brand in het bosgebied in de omgeving van het Baden Powellweg. Een wandelaar merkte de brand op en belde vervolgens 1-1-2. De brandweer van kazerne Scheveningen heeft het vuur geblust. Brandstichting wordt niet uitgesloten. (Foto's: Dean de Bood en Nicky Pronk)

GkV57H.jpeg

S30PRz.jpeg

v9C9hC.jpeg

Zaterdag 4 april:

Naaldwijk - Omstreeks zes uur vanavond is er een brandje ontstaan in de keuken van een woning aan de Perzikenstraat. Er zou bij het frituren iets mis zijn gegaan. Het brandje was snel gedoofd. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Foto's: Lucien de Vries en Gabi Gonzalez)

tr40Bs.jpeg

SfPf93.jpeg

Pvek7C.JPG

6ds17U.JPG

j9APkv.JPG

Den Haag - Rond zeven uur vanavond zijn twee auto's op elkaar gebotst op de kruising van de Nieuwe Parklaan met de Stevinstraat. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nicky Pronk)

KsWAba.jpeg

kKxJQb.jpeg

aCaGQo.jpeg

e7X5E5.jpeg

Zondag 5 april:

's-Gravenzande - Op de Naaldwijkseweg werd rond half elf vanmorgen een fietsster aangereden door een scooter. De oudere vrouw raakte gewond, maar de scooterrijder is na het ongeval doorgereden. De vrouw is door het ambulancepersoneel onderzocht en is daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

nr91ES.jpeg

lo99zn.jpeg

bRR0E1.JPG

Den Haag - Op de Rhijnvis Feithlaan is vanmiddag door onbekende oorzaak een auto te water geraakt. Er is niemand gewond geraakt. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld. (Foto's: Donny Kooistra)

IO4DNe.JPG

fEV9fH.JPG