Nieuwsflits week 18

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 18 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 27 april:

Den Haag - Brandweerlieden van kazerne Laak werden in de nacht van zondag op maandag naar het Jacob van Campenplein gestuurd wegens een voertuigbrand. Eenmaal aangekomen bleek dat onverlaten het wiel van een snorscooter in brand hadden gestoken. De brandweer had het vuur snel onder controle. Het voertuig stond echter als gestolen geregistreerd. (Foto's : Nick v/d Toorn)

OlBifb.JPG

6ZOkm7.JPG

6n0vJv.JPG

Den Haag - Even voor half twee brak er een brandje uit in een woning op de Loosduinsekade. De brandweer was snel ter plaatse, het nader bericht was kleine brand. Er is één persoon zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd in verband met mogelijke rookinhalatie. De brand is vermoedelijk ontstaan in de keuken. (Foto's: Nick v/d Toorn en Dean de Bood)

9w0p7l.JPG

NeF3Jh.JPG

0BEpDx.jpeg

1dZl9M.JPG

Dinsdag 28 april:

Leidschendam - De brandweer werd kort na middernacht naar de Burgemeester Velthuijsenlaan gestuurd vanwege een brand in een container. Niet veel verderop hadden onverlaten ook het grofvuil in brand gestoken. De laatste dagen is het onrustig in Leidschendam. Zo ging er in een etmaal twee keer een voertuig in vlammen op op de Prins Frederiklaan, en woedde er een fikse buitenbrand bij een Jeu des Boules vereniging op het Fluitpolderplein. (Foto's : Herman van der Woude en Sebastiaan Barel)

XQqkA1.JPG

okbYdU.JPG

egGs3E.JPG

thmUSV.JPG

Den Haag - Een bestelbus die ove de Laan van Meerdervoort reed is rond twee uur in brand gevlogen nabij de Javastraat. De bestuurder heeft de bestelbus aan de kant gezet en de brandweer heeft de brand geblust. De bestelbus moet als verloren worden beschouwd. (Foto's: Dean de Bood)

3Hgmoo.jpeg

sUBFzB.jpeg

FK34le.jpeg

UQ5Sv6.jpeg

Delft - Riond kwart voor vier is een brandje ontstaan in een zwem- en squashcentrum aan de Clara van Sparwoudestraat. Het is niet bekend wat er heeft gebrand. De brandweer had het brandje snel onder controle. (Foto's: Sebastiaan Barel)

C9wwVg.JPG

xIq5d8.JPG

L6d58M.JPG

Rijswijk - De bemanning van de tankautospuit van kazerne Rijswijk werd vanavond gealarmeerd vanwege een voertuigbrand op de van Vredenburchweg met het Don Boscolaantje. Voor de derde opeenvolgende dag moest een geparkeerde voertuig het ontgelden. Ondanks de snelle inzet van de brandweer moet het voertuig als verloren worden beschouwd. (Foto's : Jim Scheffers)

BXjk4t.jpeg

feO6Lg.jpeg

Woensdag 29 April

Den Haag – In een woning aan de Meppelweg heeft zich woensdagavond een medische noodsituatie in een woning voorgedaan. Ten behoeve van de hulpverlening kwam naast een ambulance ook het Mobiel Medische Team per traumahelikopter ter plaatse. Het jonge slachtoffertje is per ambulance met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Het traumateam is hierop retour basis op Rotterdam- The Hague Airport gevolgen. (Foto’s: Tim de Kleijn)

N4U595.jpeg

C8z4nR.jpeg

P40RsG.jpeg

OEYADQ.jpeg

Vrijdag 1 mei:

Den Haag - De hulpdiensten, waaronder KNRM, brandweer en het MMT, werden om even na acht uur naar het Nooderlijk Havenhoofd gestuurd nadat een man tussen de basaltblokken was gevallen. De man is door de brandweer bevrijd en met behulp van een ladder kon de man weer op het havenhoofd komen. Hij is in de ambulance onderzocht en daarna naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

PZT3hV.jpeg

lAxbN0.jpeg

OOHq85.jpeg

mBZhi0.jpeg

nPbjT4.jpeg

Zaterdag 2 mei:

Naaldwijk - Brandweereenheden uit Naaldwijk en Honselersdijk werden vanmiddag rond twee uur naar de Mozartstraat gestuurd na een melding 'gebouwbrand'. Het is niet bekend wat er binnen heeft gebrand. Nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Lucien de Vries)

wtItYh.jpeg

G9yFne.jpeg

4t8wEW.jpeg

Zondag 3 mei:

Den Haag - Vanavond rond tien voor half acht is op het Erasmusplein bij een oversteekplaats een scootmobiel aangereden door een personenauto. Het is niet bekend wie er hier door rood is gereden. De opzittende van de scootmobiel is onderzocht in de ambulance. (Foto's: Nick van Mourik)

G0txPY.jpeg

Eoa9nZ.jpeg

rbI53P.jpeg

VzRxJe.jpeg

F8SV94.jpeg