Nieuwsflits week 38

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 38 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 15 september:

Den Haag - Vanmorgen rond elf uur kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Laan van Wateringseveld met de Los Angelesstraat. Twee inzittenden zijn onderzocht in de ambulance, maar uiteindelijk hoefde er niemand te worden vervoerd. ( Foto's: Tim de Kleyn)

FbeY4W.JPG

zTIUgV.JPG

mZMNsp.JPG

g55hc7.JPG

Den Hoorn - Rond kwart over elf botste een bergingsvoertuig achterop een personenauto bij de verkeerslichten op de kruising Wippolderlaan/N211 met de Laan van Wateringseveld. Een inzittende van de auto raakte gewond en is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De aanrijding zorgde voor lange files op de Wippolderlaan. Berger Vreugdenhil heeft de personenauto afgevoerd. Het bergingsvoertuig kon op eigen kracht verder. (Foto's: Tim de Kleyn)

GKDkXC.jpeg

XR13FD.jpeg

hokd58.jpeg

9QnBoA.JPG

tARG2p.JPG

Zoetermeer - De hulpdiensten werden vanavond ingezet bij een flat aan de Florence Nightingalelaan. Door de hele flat heen werd een verhoogde hoeveelheid koolmonoxide gemeten. Twee bewoners zijn met klachten voor nader onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. In alle woningen zijn metingen gedaan. De centrale verwarming in de flat is voorlopig uitgeschakeld tot nader onderzoek is afgerond. (Foto's: Donny Kooistra)

jM1Vmu.JPG

oxaqxm.JPG

zcGxDH.JPG

gXNjvv.JPG

CUF82F.JPG

Woensdag 16 september:

Den Haag - Vanmorgen rond half tien is bij graafwerkzaamheden op het Karperdaal een gasleidinmg beschadigd en ontstond zodoende een gaslek. Om die reden is en aantal woningen ontruimd. De brandweer is ter plaatse geweest. Stedin heeft de gasleiding gerepareerd. (Foto's: Pieter van der Beek)

4VHBt6.JPG

I2t6kC.JPG

A5dJ88.JPG

Zfi1ik.JPG

5T2X0S.JPG

Donderdag 17 september:

Wassenaar - Rond kwart voor acht vanmorgen kwamen een fietser en een auto met elkaar in botsing op de rotonde op de kruising Van Zuylen van Nijeveltstraat en de Van Oldebarneveltweg. De fietser werd op een wervelplank gefixeerd en daarna is deze naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Herman van der Woude)

qVNokO.jpeg

POFF62.jpeg

uPkNG1.JPG

Den Haag - Vanavond om iets over zes uur kwamen een scooter en een auto met elkaar in botsing op de Troelstrakade met de Melis Stokelaan. De scooterrijdster is in de ambulance onderzocht, maar is niet vervoerd. (Foto's: Calvin de Kleijn)

1zZvel.jpeg

F38Ccc.jpeg

zoiVNk.jpeg

Y103Bt.jpeg

Vrijdag 18 september:

Den Haag - Om even voor half elf botste een maaltijdbezorger met zijn scooter tegen een auto die wegreed uit een parkeervak. De maaltijdbezorger kwam ten val en raakte gewond. Hij is door het ambulancepersoneel verzorgd en is daarna zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De Paul Krugerlaan was door het ongeval enige tijd afgesloten in beide richtingen. (Foto's: Dean de Bood)

0c2CNm.jpeg

itb5WB.jpeg

BzgGsZ.jpeg

ZlE9rm.jpeg

ql12fM.jpeg

Zaterdag 19 september:

's-Gravenzande - Een scooterrijder is vannacht rond tien voor drie gewond geraakt bij een val op de Koningin Julianaweg. Behalve politie en ambulance werd ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gealarmeerd. De traumahelikopter is nabij het ongeval geland. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

zpKF8H.jpeg

lxmPhk.jpeg

rLiZEn.jpeg

Den Haag - Rond tien voor elf vanmorgen werd de brandweer gealarmeerd voor een brandje in een kelder van een portiekflat aan de Jacob Catsstraat. Er was in de beginfase veel rook te zien, maar nadat de brandweer ter plaatse was gekomen was de rook snel verdwenen. Het is niet bekend wat er in brand heeft gestaan. (Foto's: Pieter van der Beek)

R7hTmX.JPG

q8IvA5.JPG

iTVji3.JPG

f3bso7.JPG

Den Haag - Om even voor half één vanmiddag kwamen twee auto's met elkaar in botsing midden op het kruispunt van de N14 met de op- en afrit van de A4. Eén inzittende is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. Een bergingsbedrijf heeft de voertuigen afgevoerd. Daarna werd het kruispunt weer helemaal vrijgegeven. (Foto's: Jim Scheffers)

yFrW2U.jpeg

J303iP.jpeg

KAlWPj.jpeg

VqywY8.jpeg

l8b45Q.jpeg

rJtNE7.jpeg

Den Haag - Een tramstel van lijn 3 en een personenauto zijn vanmiddag rond kwart voor drie met elkaar in botsing gekomen op de Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de Zonnebloemstraat. Een inzittende van de auto is onderzocht in de ambulance, maar is niet vervoerd. (Foto's: Dean de Bood)

oB6BvM.jpeg

SXPQmS.jpeg

PR3Wve.jpeg

dvuXgS.jpeg

VuqOjr.jpeg

boByt3.jpeg