Nieuwsflits week 40

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 40 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 28 september:

Den Hoorn – Aan de Voordijkshoorn is maandagmiddag een man ongelukkig ten val gekomen met zijn scooter. Omdat de melding dermate ernstig leek, is naast een ambulance ook de traumahelikopter met het MMT opgeroepen.Bij aankomst van de traumahelikopter bleek het letsel gelukkig mee te vallen; in afwachting van de ambulance heeft het traumateam het slachtoffer onderzocht.
De man is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor controle. (Foto’s: Tim de Kleijn)

Unex61.jpeg

ukrd8k.jpeg

JSRbS9.jpeg

Rijswijk - Vanmiddag rond half drie kwamen twee auto's met elkaar in botsing in de Treubstraat. Eén van de inzittenden is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Daan van den Ende)

gv1nfU.JPG

wb1q33.JPG

wlBe9f.JPG

yaGa4p.JPG

UJLpp0.JPG

Den Haag - Vanavond rond half acht kwamen een brommer en een auto met elkaar in botsing op de kruising van de Laan van Meerdervoort en de Frambozenstraat. Omstanders hebben zich bekommerd om de brommerrijder en deze is daarna door het ambulandepersoneel onderzocht. Hij hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

07e7UG.jpeg

VQndtq.jpeg

ishX3g.jpeg

ICFoGA.jpeg

s3FZAb.jpeg

Dinsdag 29 september:

Wateringen - Vanavond rond tien voor half zeven kwamen een auto en een motor met elkaar in botsing op de Noordweg met de Kwaklaan. De motorrijder raakte bij het ongeval gewond. Hij is in de ambulance onderzocht en is daarna zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Dean de Bood)

FSf0bI.jpeg

rXHzjy.jpeg

uZQqOE.jpeg

RGunU1.jpeg

ad3RCj.jpeg

Donderdag 1 oktober:

's-Gravenzande - Op de rotonde op de kruising van de Leeuweriklaan met de Koningin Julianaweg is vanmiddag rond kwart voor één een fietser gewond geraakt bij een val. Naar aanleiding van de eerste meldingen werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd. De traumahelikopter is in de omgeving van het ongeval geland. Het slachtoffer is in de ambulance onderzocht en is daarna met spoed vervoerd. (Foto's: Fred van der Ende)

2PO9jl.jpeg

AO3AZm.jpeg

kgRjrp.jpeg

fOuboE.jpeg

1DymGa.jpeg

Bleiswijk - Op de Overbuurtseweg/N209 is vanmiddag om even voor vijf uur een auto te water geraakt. Het voertuig was tijdens het 'ritsen' in botsing gekomen met een vrachtwagen, waarna de bestuurder de macht over het stuur verloor en in het water belandde. De bestuurder kon zelf uit zijn voertuig komen en is in een ambulance uit Haaglanden onderzocht door het ambulancepersoneel. (Foto's: Brian Roeten)

UBbPW0.jpeg

WHgQsz.jpeg

BcjDp9.jpeg

6E0mk0.jpeg

zJYMD2.jpeg

Vrijdag 2 oktober:

Den Haag - Op de kruising van de Stadhouderslaan met de President Kennedylaan kwam rond half zeven vanavond een dienstauto van de HTM in botsing met een fietser. Er werd groot alarm gegeven: politie, ambulance en traumahelikopter met het MMT werden gealarmeerd. De auto had veel schade aan de voorruit. De 'schade' aan de fietser daarentegen viel mee; hij kon lopend de ambulance in en hoefde na onderzoek niet te worden vervoerd. De ionzet van het MMT is uiteraard geannuleerd. (Foto's: Dean de Bood en Nikolai Overbeeke)

vmJFgX.jpeg

HpoP4M.jpeg

zysv59.jpeg

fo7Ez1.jpeg

7dqgJS.jpeg

Zaterdag 3 oktober:

Den Haag - Op de Lozerlaan is vanmiddag rond kwart over drie een automobilist de macht over het stuur verloren en tegen een lantaarnpaal gereden. De bestuurder raakte hierbij gewond. De bestuurder is nagekeken door het ambulancepersoneel en voor verdere controle zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. De auto is door een berger geborgen. (Foto's: Dean de Bood)

QsU3PB.jpeg

EUhROm.jpeg

Ia3A43.jpeg

o7Pm2d.jpeg

Den Haag - Vanavond rond half tien zijn twee scooters, waaronder een bezorgscooter, op elkaar gebotst op de kruising van de Boekhorststraat met de Herderstraat. Eén scooterrijder is, na onderzoek in de ambulance, naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Brian Roeten)

SlvhfV.jpeg

1u61n7.jpeg

U7Fo02.jpeg

cHc6ZL.jpeg

Den Haag - In de Verdistraat was een poezebeest onder de motorkap van een geparkeerde auto gekropen en op het motorblok gaan liggen. Voorbijgangers hoorden gemiauw van onder de motorkap komen en hebben de brandweer gebeld. Die hebben vergeefs geprobeerd de eigenaar te achterhalen en toen dat niet lukte hebben de brandweermensen zelf de motorkap open weten te krijgen. De poes lag prins(es)heerlijk bovenop het motorblok en liet zich gemakkelijk pakken. Daarna is de poes overgedragen aan de gelukkige eigenares. (Foto's: Marcel)

PHrtta.JPG

NSBvsN.JPG

8E8cCo.JPG

O5wWtu.JPG

cU8vMy.jpeg