Nieuwsflits week 41

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 41 in de regio hebben afgespeeld.

Dinsdag 6 oktober:

Zoetermeer – Vannacht om even voor één uur werden de hulpdiensten gealarmeerd, omdat er een auto het water in was gereden in de Schiebroekstraat. Ter plaatse aangekomen bleek dat de inzittenden van de auto nergens waren te bekennen. Kennelijk waren zij gevlucht. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water getakeld. (Foto's: Gabi Gonzalez)

yjGT0G.jpeg

Uo55pI.jpeg

24Cr4f.jpeg

tMcq5K.jpeg

Rijswijk - Vanmorgen omstreeks half tien botste een vuilniswagen van Avalex achterop een personenauto nabij de kruising van de Prinses Beatrixlaan en de Sir Winston Churchilllaan. Een inzittende van de personenauto is in de ambulance onderzocht en is zonder spoed vervoerd naar een ziekenhuis. (Foto's: Gabi Gonzalez)

ttPgZE.jpeg

DtdB0X.jpeg

QZgyE9.jpeg

Voorburg - Ook een kop-staart aanrijding vanmiddag rond vier uur op de N14, in de Parktunnel. Een bestelwagen botste daar achterop een busje. Eén inzittende is door het ambulancepersoneel onderzocht. (Foto's: Sebastiaan Barel)

eLXJRP.jpeg

5dpdCB.jpeg

BgVD8Z.jpeg

Den Haag - Op de rotonde op de kruising van de Westduinweg en de Zeesluisweg kwamen vanmiddag rond kwart voor zes een personenauto en een scooterrijdster met elkaar in botsing. De scooterrijdster is door het ambulancepersoneel onderzocht. Het is niet bekend of zij is vervoerd. Voor het verkeer gold voor korte tijd een omleiding. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

B39hSI.jpeg

0Z0AGU.jpeg

hdKV8Z.jpeg

Woensdag 7 oktober:

Den Haag - Vanavond rond kwart voor twaalf werd een voertuigbrand gemeld op de Laan van Hoornwijck. Bij aankomst van de brandweer bleek er een geparkeerde auto op het Speerpunt in brand te staan. De brandweerlieden hebben de brand geblust. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend gemaakt. (Foto's: Daan van den Ende)

5j4GOi.JPG

amCbYZ.JPG

TRdPLM.JPG

kYGWSr.JPG

Iv22xz.JPG

p8k77B.JPG

Donderdag 8 oktober:

Den Haag - Vanavond rond kwart over negen is een fietser aangereden door een auto op de Brasserskade. De fietser kwam tegen de voorruit terecht en veroorzaakte een flinke ster in de ruit. Na onderzoek in de ambulance bleek dat de fietser niet vervoerd hoefde te worden. (Foto's: Jim Scheffers)

QmUvSH.jpeg

gRpJY9.jpeg

PMeVGx.jpeg

Den Haag - Rond elf uur vanavond is brand ontstaan in een geparkeerde auto op de Gaarde. De bemanning van de tankautospuit van kazerne Loosduinen heeft de brand geblust, maar de auto liep desondanks veel schade op. Over de oorzaak is niets bekend. (Foto's: Jim Scheffers)

cEkKfO.jpeg

ztqLex.jpeg

LmSDJN.jpeg

CElZZy.jpeg

8VHkKi.jpeg

y6HOZl.jpeg

Vrijdag 9 oktober:

Den Haag - Vanmiddag rond half vier kwamen twee auto's met elkaar in botsing op de Vaillantlaan met de Frans Halsstraat. De schade was groor en één inzittende is naar het ziekenhuis vervoerd. De kruising was enige tijd afgesloten. (Foto's: Dean de Bood)

h10Lpp.jpeg

A6ENYK.jpeg

yAKBtU.jpeg

nyJa7X.jpeg

Voorburg - Om even voor vier uur vanmiddag kwamen een bus van lijn 45 en een graafmachine met elkaar in botsing op de Parkweg met de Groen van Prinstererlaan. De bus liep hierbij de nodige schade op. De bestuurder van de bus is in de ambulance onderzocht, maar hoefde niet te woerden vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries en Sebastiaan Barel)

ulo40p.jpeg

fXBNsG.jpeg

n3fUDc.jpeg

dLJCl0.jpeg

NuOhrx.jpeg

Den Haag - Op de Melis Stokezijde is even voor half twaalf in de avond een geparkeerde auto in brand gevlogen. Het voertuig is volledig uitgebrand. Een auto die naast het brandende voertuig stond liep óók forse schade op. De oorzaak van de brand is niet bekend. De voertuigen zijn weggesleept door berger Vreugdenhil.(Foto's: Piet de Ruyter en Hans)

o1gfZY.jpeg

wgKKY4.jpeg

kVmXmT.jpeg

b3t1cg.jpeg

gCET6Y.jpeg

Zaterdag 10 oktober:

Rijswijk - Vanavond om even voor half zeven werd brand gemeld bij een flatgebouw aan de Sir Winston Churchilllaan. Ter plaatse aangekomen bleek dat er achter het flatgebouw brand was ontstaan in een bouwlift; de vermoedelijke oorzaak was kortsluiting. De brandweer heeft de vlammen gedoofd. (Foto's: Edwin van der Lugt, Dean de Bood en Calvin de Kleijn)

YlVmEG.jpeg

JWHqC8.jpeg

2Pintm.jpeg

AqlMJn.jpeg

Den Haag - Een flinke politie inzet n.a.v. een melding van een groep lastige jeugd die o.a. (honkbal) knuppels bij zich zou hebben. De groep is op Station Hollands Spoor gecontroleerd door de politie, maar bleken geen knuppels bij zich te hebben. Na de controle mocht de groep zijn weg vervolgen met de trein, politie heeft niemand aangehouden. (Foto's: Sander Paardekooper)

B235lp.JPG

ZRWfhF.JPG

50tEln.JPG