Nieuwsflits week 44

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u beelden terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 44 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 26 oktober:

Leidschendam – Vanmiddag rond kwart over drie werden de ambulancedienst en de traumahelikopter met het MMT gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Spechtlaan. De traumahelikopter is vlakbij de woning geland. De brandweer is ter plaatse geweest om de patiënt af te hijsen. (Foto's: Sebastiaan Barel en de Vreede)

PE3Z34.JPG

JQYqal.JPG

n96zH5.jpeg

Leidschendam - Rond tien voor half negen vanavond werd de tankautospuit van kazerne Leidschendam-Voorburg naar het Prinsenhof gestuurd omdat er iets zou branden. Bij aankomst bleek dat er een scooter vlakbij een bankje in brand stond. Ook het bankje had daarbij vlam gevat. De brandweer heeft de brand snel weten te blussen, maar zowel scooter als bankje zijn verloren gegaan. (Foto's: Sebastiaan Barel)

4SHDqK.JPG

OfHyE5.jpeg

pwmrxO.jpeg

T9gyBi.JPG

qov4uE.jpeg

Dinsdag 27 oktober:

Honselersdijk - Vanmorgen omstreeks tien over acht zijn twee auto's met elkaar in botsing gekomen op de Burgemeester Elsenweg. Een automobilist die bij het verkeerslicht de hoek om kwam rijden, is tegen de zijkant gebotst van een auto die voor een verkeerslicht stond te wachten. Eén inzittende is in de ambulance verzorgd. (Foto's: Danny Botman)

mwYiYG.JPG

umOzuQ.JPG

HWmKLw.JPG

j2pHwR.JPG

9CezrY.JPG

's-Gravenzande - Vanmiddag rond twee uur is bij graafwerkzaamheden op de Galgeweg een gaslekkage ontstaan. De brandweer is hiervoor ter plaatse geweest. Een deel van de Galgeweg was tijdelijk afgesloten. Westland Infra heeft het lek gedicht. (Foto's: Gabi Gonzalez)

1n7FGq.JPG

IDdBbi.JPG

wLqpVS.JPG

cdsgf0.JPG

Voorburg - Vanmiddag rond kwart voor drie werden politie, ambulancedienst en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team gestuurd naar de Aart van der Leeuwkade voor een medische noodsituatie in een onderwijsinstelling. Het patiëntje is - wat redelijk uitzonderlijk is - met de traumahelikopter vervoerd naar het Erasmus Medisch Centrum. (Foto's: Rene Hendriks)

gLqBTy.JPG

M4dqnR.JPG

kTIf4b.JPG

DRJfUE.JPG

3JkLxZ.JPG

Woensdag 28 oktober:

Zoetermeer - Op de Zilverstraat botste een busje tegen een auto. Personeel van de ambulancedienst kwam ter plaatse en heeft de inzittenden onderzocht. (Foto's: Daan van den Ende)

dLt7EX.JPG

XYaLIc.JPG

gtT8pg.JPG

nFO4XR.JPG

IZtPz9.JPG

hH0q9k.JPG

2gd7sf.JPG

xLBWlf.jpeg

Monster - Op de Madeweg is een fietster in botsing gekomen met een personenauto. De fietster raakte hierbij gewond. Zij is nagekeken door het toegesnelde ambulancepersoneel, maar hoefde niet te worden vervoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

NiIQXG.JPG

Kf9caX.JPG

DLdXjp.jpeg

fOI8T7.jpeg

Vrijdag 30 oktober:

Den Haag - Vanmiddag rond drie uur kwamen een scooter en een fiets met elkaar in botsing op de kruising van de Laan van Meerdervoort en de Conradkade. De fietser is zionder spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Eén van de aanwezige poltiiemensen was politievlogger Jan-Willem, die dit weekend twee diensten meedraait op bureau Segbroek. (Foto's: Nikolai Overbeeke)

zzyYO2.jpeg

NSaJSS.jpeg

amUvnr.jpeg

baZlRk.jpeg

cXO2AF.jpeg

Naaldwijk - Vanavond rond kwart voor twaalf is een automobilist met zijn voertuig op een stenen verhoging terecht gekomen op de Dreeslaan. De stenen vlogen daarbij in het rond. De bestuurder moest blazen en bleek onder invloed achter het stuur te hebben gezeten. Hij werd daarom aangehouden. De auto is door berger Vreugdenhil van de verhoging getild en afgevoerd. (Foto's: Gabi Gonzalez)

pd1Ff3.jpeg

SaH5Vd.JPG

4vWTME.JPG

6v16k6.JPG

4XSPEU.JPG

FikaQb.JPG

Zaterdag 31 oktober:

Den Haag - Vannacht rond tien over één werd brand gemeld bij een appartementencomplex aan het van Nagelhof. Bij aankomst van de brandweer bleek er rook te komen uit de parkeergarage onder het complex. Na onderzoek door de brandweer bleek dat isolatiemateriaal door onbekende oorzaak was gaan branden. Dit heeft veel roetschade veroorzaakt. (Foto's: Gabi Gonzalez)

PQKRXb.JPG

d5eFpd.JPG

UBUYyv.JPG

jvCbah.JPG

otJgod.JPG

Rijswijk - Bij een aanrijding tussen een fietster en een personenauto is één persoon gewond geraakt. Dit gebeurde op de Sir Winston Churchilllaan. De fietster is door het ambulancepersoneel nagekeken in de ambulance en daarna voor extra controle onder A2 (geen spoed) naar het ziekenhuis vervoerd.(Foto's: Dean de Bood)

1kdjpL.jpeg

ruyetI.jpeg

5driqc.jpeg

f3vK8c.jpeg