Nieuwsflits week 48

kop nieuwsflitsthumb-48

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 48 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 29 november:

Zoetermeer - Dinsdagavond omstreeks 21.50 uur heeft er op de Oostweg een kleine kettingbotsing plaatsgevonden. Deze vond plaats ter hoogte van de McDonald's, in de richting van de A12. Twee ambulances kwamen ter plaatse en diverse personen zijn door het ambulancepersoneel onderzocht, maar er is niemand vervoerd. De verkeerspolitie kwam ter plaatse en zal onderzoek doen naar de exacte toedracht van het ongeval.

Foto's: Willem Pos

w-POS_4543

w-POS_4556

Donderdag 01 december:

Rijswijk - De A4 Rechts (richting Delft) was aan het eind van de middag ter hoogte van de afslag Rijswijk het toneel van een aanrijding met letsel. Tussen een aantal voertuigen ontstond een kop-staart botsing. Hierbij raakte één persoon gewond. Een motorambulance en een gewone ambulance zijn ter plaatse geweest om het slachtoffer te helpen. Deze is uiteindelijk met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd. Een berger heeft tenminste één voertuig afgesleept.

Foto's: Ferrie van der Geer

DSCN5331

DSCN5336

Voorburg - Op de kruising Parkweg/Prins Albertstraat kwamen vanavond rond 18.40 uur twee fietsers met elkaar in botsing. Eén van beiden is na de aanrijding even buiten bewustzijn geweest. Voor dit slachtoffer is een ambulance ter plaatse gekomen, waarna deze onder A2 voor controle naar het ziekenhuis is vervoerd. De andere fietser had geen verwondingen. Hoe de aanrijding kon gebeuren, is niet bekend.

Foto's: Ruben van Essen

IMG_0454

IMG_0460

Den Haag - Op de Binckhorstlaan vond vanavond rond 18.50 uur een aanrijding met letsel plaats. Aan de zijde van de Lekstraat vond een kop-staart aanrijding plaats tussen een bedrijfsbus en een personenauto. De ambulancedienst heeft één persoon ter plaatse nagekeken, maar er hoefde niemand naar een ziekenhuis vervoerd te worden.

Foto's: Ferrie van der Geer

DSCN5338

DSCN5339

Vrijdag 02 december:

Den Haag - Op de Nieboerweg kwam vandaag een ambulance vast te zitten in de modder. Een andere ambulance werd ter plaatse gestuurd om alsnog de patiënt te vervoeren; het duinvoertuig van de brandweer kwam te hulp om de ambulance 'vlot' te trekken.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG_7545

w-IMG_7541

w-IMG_7549

Zaterdag 03 december:

Delft - Zaterdagmorgen rond 07.00 uur werd een supermarkt aan de Elzenlaan overvallen. Bij de opening van de supermarkt drongen twee mannen de winkel binnen. De verdachten bedreigden het aanwezig personeel, dat vervolgens gedwongen werd om geld af te geven. Nadat de mannen geld hadden gekregen, verlieten zij de winkel en renden ze weg in de richting van de Van Miereveltlaan. De recherche heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen. Van de verdachten is een beperkt signalement bekend. Het gaat om twee mannen geheel in het zwart gekleed. De mannen droegen bivakmutsen. Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Delft, via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem, op nummer 0800-7000.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Ferrie van der Geer

WFG-2011-12-03 Elzenlaan Delft

WFG-2011-12-03 Elzenlaan Delft5

Zondag 04 december:

Den Haag - Zondagavond iets na 22.00 uur kwam er een melding bij de hulpdiensten binnen van een aanrijding tussen een tram en een auto in de Duinstraat. De tram was onderweg vanaf de remise en sloeg in de Duinstraat af. Bij de aanrijding zijn geen gewonden gevallen.

Foto's: Shane Alders

w-IMG_6087

w-IMG_6090

w-IMG_6081