Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

thumb-4Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 4 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.



Dinsdag 25 januari:

Voorburg - Op de rotonde op de kruising van het Oosteinde met de Laan van Dobbe tot Zegge werd even een half vijf een meisje op haar fiets aangereden door een taxibusje. Het meisje is met onbekende verwondingen per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie heeft ter plaatse een kort onderzoek verricht naar de aanrijding. In verband met het ongeval en het onderzoek was het Oosteinde tijdelijk deels afgesloten.

Foto's: Machiel Janssen

WMJ-IMG_1851

WMJ-IMG_1849

Den Haag - Op de Soestdijksekade is een pizzakoerier door een auto geraakt. De scooterbestuurder kwam daarbij ten val. Hij is nagekeken door de bemanning van de ambulance, maar is uiteindelijk niet vervoerd.

Video: Marco Vos

Foto's: Marco Vos

w-IMG_4979

w-IMG_4984

Den Haag - In de Woudenbergstraat werd een brand in een woning gemeld. Eenmaal ter plaatse bleek het wel mee te vallen; er had binnen een klein brandje gewoed. De brand werd dan ook door één tankautospuit afgehandeld.

Video: Marco Vos

Foto's: Marco Vos

w-IMG_4997

w-IMG_5010

Woensdag 26 januari:

Den Haag - Bij het hoofdkantoor van Shell aan de Carel van Bylandtlaan heeft vanmorgen een spontane demonstratie plaatsgevonden. De demonstratie, die werd gehouden door actievoerders van Milieudefensie, komt op de dag dat er in de Tweede Kamer een hoorzitting plaatsvindt over het handelen van Shell in Nigeria. Een aantal actievoerders beklom het pand van Shell en bevestigde een spandoek aan het pand. De politie sloot een deel van de Carel van Bylandtlaan af en hield toezicht op de demonstratie. Rond 09.00 uur was de demonstratie voorbij.

Foto's: Shane Alders

DSC07802

DSC07804

DSC07805

Den Haag- Een 47-jarige man uit Wassenaar veroorzaakte rond 11.15 uur op de Valkenboslaan een ongeval, waarbij hij een 56-jarige fietsster aanreed. Na het ongeval reed de man door. Getuigen ontfermden zich over het slachtoffer. De vrouw hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. De politie hield de automobilist staande op de Fultonstraat en nam hem voor verhoor mee naar het politiebureau. De man kreeg een proces-verbaal.

Foto's: Marco Vos

IMG_5113

IMG_5114

Donderdag 27 januari:

Den Haag - In de hal van een flatgebouw aan de Laan van Wateringse Veld roken meerdere bewoners een sterke gaslucht. In eerste instantie is de politie ter plaatse gegaan en deze heeft met spoed de brandweer ter plaatse gevraagd. De tankautospuit en de hoogwerker van Rijswijk zijn ter plaatse gekomen en de bemanning daarvan heeft een onderzoek ingesteld naar de herkomst van de gaslucht. Ten tijde van het incident heeft ook enige tijd een politiehelikopter boven het incident gehangen.

Foto’s: Tim de Kleyn

DSC_4599

DSC_4606

Vrijdag 28 januari:

Zoetermeer - Vanochtend rond half twaalf is een vrouw door nog onbekende oorzaak vanuit haar invalidewagen in de sloot bij de Slootdreef/Zeeltsloot gevallen. Omstanders hebben de invalide vrouw weer op de kant weten te krijgen. In afwachting van een ambulance hebben de toegesnelde politieagenten de vrouw voorzien van een deken. Het ambulancepersoneel heeft de vrouw nagekeken en met onbekend letsel vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto's: Rob Meijer

WRM-DSC03635

WRM-DSC03638a

Den Haag - Vanavond is er in een woning op de hoek van de Troelstrakade/Moerweg een hennepkwekerij ontdekt. De politie heeft in samenwerking met medewerkers van EcoLoss de kwekerij ontruimd.

Video: Ferrie van der Geer

Zaterdag 29 januari:

Den Haag - Op het Schenkviaduct heeft een kop-staart botsing plaatsgevonden. De bestuurder van één auto is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Gezien de locatie ondervond het verkeer veel hinder van de aanrijding.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Sander Paardekooper

w-SanBar_IMG_4669

w-SanBar_IMG_4670

w-SanBar_IMG_4672

Zondag 30 januari:

Den Haag - In een woning aan de Maartensdijklaan heeft vanmiddag korte tijd brand gewoed. De brandweer meldde bij het ter plaatse komen een kleine brand. Het personeel van de ambulancedienst heeft in verband met rookinhalatie één persoon naar het ziekenhuis overgebracht.

Foto's: Mike Boer

maartensdijk1

maartensdijk2

Rijswijk - Een bestuurster van een auto die geparkeerd stond in een parkeergarage van de Darling Market wilde haar parkeervak verlaten en was daarbij in de veronderstelling dat haar auto in z'n achteruit stond. Helaas voor de vrouw was niets minder waar; de auto stond in zijn vooruit. Daar kwam de vrouw pas achter toen ze gas gaf. Helaas was het toen al te laat; de auto schoot over de rand naar een lager gelegen parkeerdek en kwam muurvast te zitten tussen de rand en een ander deel van de parkeergarage. Een berger heeft het voertuig los moeten trekken. De auto raakte flink beschadigd. Gelukkig vielen er geen gewonden bij het incident.

Foto's: Paul Pronk

P1020718

P1020727

P1020728

Den Haag - Bij Den Haag-Centraal Station heeft vanavond een automobilist een aantal afzethekjes geramd. Eén hek werd geheel uit de grond gereden, een ander hek raakte zwaar beschadigd. Ook het voertuig liep fikse schade op; her en der lagen wat onderdelen van het voertuig op de grond. Hoe het één en ander heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Bij het ongeval raakte niemand gewond. Een berger heeft het voertuig afgesleept.

Foto's: Machiel Janssen

IMG_2031

IMG_2033