Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

kop nieuwsflitsweek 4

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 4 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 23 januari:

Wassenaar - Op een bouwplaats gelegen aan de Rijksstraatweg heeft vandaag een arbeidsongeval plaatsgevonden; hierbij raakte een bouwvakker gewond. Nabij de Van Zuylen van Nijeveltstraat is men bezig om een fietstunnel te maken. Wat er exact gebeurd is, is ons niet bekend. Het slachtoffer is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto's: Arthur van Wezel

DSC 1433

DSC 1435

Dinsdag 24 januari:

Delft - Bij "Veolia Transport" op de Schieweg is een auto tegen een gastank aan gereden. Daardoor is er mogelijk gas vrijgekomen. De brandweer kwam ter plaatse en verrichte metingen, waarna de omgeving weer vrijgegeven werd.

w-JFA35

w-JFA039

w-JFA053

Zoetermeer - Dinsdagmiddag omstreeks 16.15 uur werd een ambulance naar een woning aan de Rottestroom in de wijk "Oosterheem" gestuurd. Daar bleek een persoon onwel geworden te zijn; de mogelijke oorzaak van de ziekteverschijnselen was qua besmettelijkheid van dien aard dat het personeel van de ambulancedienst geen risico nam en overging tot het dragen van wegwerpoveralls. Zij vroegen later assistentie van de brandweer bij het uit de woning halen van de patient. De brandweer heeft hem met behulp van de hoogwerker uit de woning gehaald. Het slachtoffer is door de ambulancedienst met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Foto's: Willem Pos

w-POS 4993

w-POS 5010

w-POS 5017

Woensdag 25 januari:

Den Haag - Omstreeks 23.00 uur kwamen op de kruising van de Troelstrakade met de Erasmusweg twee voertuigen met elkaar in botsing. Tot zover niet eens zo heel erg bijzonder, ware het niet dat de bestuurder van de groene Mazda 'om hem moverende redenen' besloot niet de formaliteiten af te wikkelen, maar er als een haas vandoor te gaan. De bestuurder van de andere auto was hier niet van gediend en is - tezamen met een hulpvaardige taxichauffeur - achter de snoodaard aan gegaan. In de Beetsstraat heeft de vluchter zijn auto verlaten en zijn weg lopend vervolgd. De taxichauffeur heeft de man echter in de Jan Wapstraat aangehouden en later overgedragen aan de inmiddels gealarmeerde politie. Deze liet de man blazen en toen bleek wat die 'moverende redenen' waren om er vandoor te gaan..... juist; de man had teveel gedronken. De politie had goed en slecht nieuws voor de man. Het goede nieuws was dat de man een gratis overnachting had 'gewonnen' met zijn handelwijze. Het slechte nieuws was dat dit op het politiebureau was.

Foto's: Maurice Schotman

Wouz1

Wouz3

Wouz4

Donderdag 26 januari:

Den Haag - Vanmiddag vond er een aanrijding met letsel plaats op de Laan van Meerdervoort, ter hoogte van de kruising met de Anna Paulownastraat. Een BMW reed achterop een burgervoertuig van de politie. De bijrijdster van dit voertuig is onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens getuigen moest het burgervoertuig vol in de remmen, doordat een fietser, komende vanaf de Anna Paulownastraat plots rechtsaf tegen het verkeer in de Laan van Meerdervoort op reed. De verkeerspolitie is ter plaatse geweest en heeft een onderzoekje ingesteld.

Foto's: Dejan Jeremic

IMG 8684

IMG 8691

IMG 8717

Den Haag - Op de kruising Walnootstraat/Oude Haagweg ontstond rond 16.40 uur - zeker niet voor het eerst aldaar - een kop-staart aanrijding. Waarschijnlijk remde het voorste voertuig af voor een overstekende voetganger en had de achteropkomende bestuurder dat net te laat in de gaten. Eén van de inzittenden is onderzocht in de ambulance. Deze persoon hoefde echter niet te worden vervoerd. Door het ongeval raakte het verkeer aardig ontregeld; er ontstond een kleine file tot de Volendamlaan. Verkeer werd omgeleid via het fietspad en de Walnootstraat.

Foto's: Remco Meiners

WRM-IMG 5400

WRM-IMG 5404

WRM-IMG 5410

Zaterdag 28 januari:

Den Haag - Zaterdagavond rond half twaalf ontstond er brand in een aanhangwagen aan de Wenckenbachstraat. De brandweer heeft de brand geblust. De politie onderzoekt de zaak verder.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Robert Johnson

w-DSC 1299

w-DSC 1305