Nieuwsflits week 6 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 6

kop nieuwsflitsthumb-6

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 6 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 06 februari:

Den Haag - Op de Wingerd heeft maandagochtend een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto uit België en een politievoertuig. Een ambulance is ter plaatse geweest. Deze heeft minimaal één persoon ter plaatse nagekeken. De verkeerspolitie uit de regio Hollands-Midden was ter plaatse voor onderzoek. De politieauto is met de politiekraan weggesleept.

Foto's: o.a. Shane Alders

w-JFA032k

w-IMG 8797

w-IMG 8811

Den Haag - Op de Hildebrandstraat kwam een scooterrijder ten val. Politie en ambulance kwamen ter plaatse. De scooterrijder is na een eerste behandeling door het ambulancepersoneel onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De scooter is bij de nabijgelegen brandweerkazerne gestald. Of de oorzaak van de valpartij te vinden is in de gladheid, is onbekend.

Foto's: Maurice Schotman

 MG 4688

 MG 4691

Zoetermeer - Deze avond werden brandweereenheden van de kazernes Zoetermeer-Stadshart en Zoetermeer-Oosterheem gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Loirestroom. In een appartementencomplex was brand ontstaan. De brandweer had de brand snel onder controle en hield het nader bericht bij 'kleine brand'. Het is niet duidelijk wat er gebrand heeft.

Foto's: Willem Pos

POS 5225

POS 5227

Donderdag 09 februari:

's-Gravenzande - Aan de Lugtigheidstraat heeft aan het eind van de ochtend brand gewoed in een woning. In eerste instantie leek de brand in de schoorsteen te woedden, maar dit bleek niet het geval. Omdat de exacte locatie van de brand enige tijd onduidelijk was, werd er opgeschaald naar 'middelbrand'.

Foto's: Ricardo Bonsang

MB-1

mb-2

Naaldwijk - De brandweer werd vanmiddag gealarmeerd voor een binnenbrand aan het Van Tijnplein. Eenmaal ter plaatse bleek het brandje reeds te zijn geblust door aanwezige medewerkers, die op dat moment bezig waren met werkzaamheden. De brandweer heeft een deel van de gevel moeten verwijderen om vervolgens een onderzoek te verrichten met een warmtebeeldcamera. Toen er van brand geen sprake meer was, kon men retour richting de kazerne.

Foto's: Nick van der Toorn

w-Naaldwijk DSC02470

w-Naaldwijk DSC02471

Vrijdag 10 februari:

Den Haag - Op de Schaarsbergenstraat kwamen vanochtend rond 08.45 uur twee auto's met elkaar in botsing. De inzittende van het voorste voertuig is door het ambulancepersoneel uit het voertuig geholpen en op de wervelplank per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-schaarsbergenstraat 1

w-mattheijer-schaarsbergenstraat 2

w-mattheijer-schaarsbergenstraat 3

Den Haag - Op de Soestdijksekade kwamen vanochtend rond 10.45 uur twee auto's met elkaar in botsing. De bijrijdster van het voorste voertuig is door het ambulancepersoneel uit het voertuig geholpen en op de wervelplank vervoerd naar het ziekenhuis.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-Soestdijksekade 1

w-mattheijer-Soestdijksekade 2

Den Haag - Omstreeks 14.10 uur is er door nog onbekende oorzaak brand ontstaan op de eerste verdieping van een woning aan de Withuysstraat. Eenheden van de kazernes Den Haag-Centrum en Den Haag-Laak zijn ter plaatse gegaan en gelijk na aankomst is het nader bericht 'middelbrand' gegeven. Dit omdat het om 'oudbouw' gaat (houten vloeren) en omdat het niet duidelijk was of er zich nog iemand in het pand bevond. Dit bleek niet het geval en al snel kon het sein 'brand meester' worden gegeven. Na metingen bleek dat er in de naastgelegen woningen geen verhoogde CO-waarden waren. De bewoners van deze woningen hoefden hun huis daarom niet te verlaten.

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-Withuysstraat 2

w-mattheijer-Withuysstraat 3

Den Haag - Op de Lozerlaan ontstond vanmiddag omstreeks 16.50 uur een kop-staart aanrijding, waarbij maar liefst zeven voertugien betrokken waren. De aanleiding voor het ongeval was een verkeersruzie, waar door nog onbekende oorzaak deze kop-staart aanrijding uit voortvloeide. De agressieveling die dit alles veroorzaakte koos echter nog voordat de politie ter plaatse kwam het hazenpad. Er zijn ook twee ambulances geweest en daarin zijn enkele inzittenden onderzocht. Niemand hoefde echter mee naar het ziekenhuis. Wel zijn enkele auto's afgesleept door een bergingsbedrijf. De verkeerspolitie onderzoekt het ongeval.

Foto's: Cees de Kleyn

CTDK 1205

CTDK 1211

CTDK 1227