Nieuwsflits week 9 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 9

kop nieuwsflitsthumb-9

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 9 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 28 februari:

Den Haag - In de namiddag, zo rond 17.15 uur, werd er een binnenbrand gemeld in een pand aan de Zilverstraat. Divere brandweervoertuigen werden gealarmeerd en gingen ter plaatse. Na aankomst van de brandweer bleek er een auto in een bedrijfspand in brand te staan. De auto is naar buiten gereden en afgeblust. Het nader bericht was 'kleine brand'.

Foto's: Tim de Kleyn en Remco Meinders

IMG 5839

TDK 1382

TDK 1380

Den Haag - Een auto die over de Fruitweg reed, werd omstreeks 03.30 uur geraakt door een auto die vanuit de Televisiestraat de Fruitweg insloeg. Eerstgenoemde auto kwam na de botsing tegen een boom tot stilstand. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis moest worden vervoerd.

Foto's: Paul Pronk

WPP-006

WPP-007

Woensdag 29 februari:

Den Haag - Op het Arnold Spoelplein vond rond 13.00 uur een aanrijding plaats tussen een scootmobiel en een scooter. De bestuurder van de scooter is onderzocht in de ambulance, maar werd niet vervoerd.

Foto's: Dejan Jeremic

WDJ-IMG 0132

WDJ-IMG 0138

Den Haag - Tijdens werkzaamheden bij de nieuwbouw aan de Houtrustweg is vandaag een mobiele kraan omgevallen. De oorzaak is onbekend. Er vielen voor zover bekend geen gewonden.

Foto's: Dejan Jeremic

WDJ-IMG 0141

WDJ-IMG 0153

Donderdag 01 maart:

Zoetermeer - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de Australiëweg, ter hoogte van de Vaartdreef, moest vanmiddag rond 14.15 uur één persoon door ambulancepersoneel worden nagekeken. Uiteindelijk hoefde deze persoon niet vervoerd te worden. Door de aanrijding was één rijstrook van de Australiëweg afgesloten, hetgeen tot verkeershinder en wat geïrriteerde weggebruikers leidde. De politie heeft geholpen met het invullen van de schadeformulieren.

Foto's: Wilbert Tintel

DSC09547

DSC09560

DSC09574

Delft - Aan het Jacob Gilleshof ontstond vanavond brand in een schoorsteen van een aldaar gelegen woning. De brandweer kwam met meerdere eenheden ter plaatse, maar uiteindelijk heeft de bemanning van één tankautospuit het klusje tezamen met de bemanning van de hoogwerker geklaard. Nadat de schoorsteen geramoneurd was en de restanten waren afgeblust, is de brandweer weer retour kazerne gegaan. Het nader bericht was hier 'kleine brand'.

Foto's: Marvin Hake

w-IMG 2846

w-IMG 2854

w-IMG 2893

Vrijdag 02 maart:

Rijswijk - Op de kruising Prinses Beatrixlaan/Hazepad vond rond 13.50 uur een kop-staart aanrijding plaats. Hierbij waren drie personenauto's betrokken. Verschillende personen werden door ambulancepersoneel van twee ambulance's nagekeken, maar niemand hoefde uiteindelijk vervoerd te worden.

Foto's: Marvin Hake

IMG 2944

IMG 2945

Den Haag - Bij een aanrijding met letsel op de Laan van Meerdervoort is vanmiddag één persoon gewond geraakt. De bestuurder van een snorscooter botste achterop een auto en liep daarbij letsel op. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft het slachtoffer zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: Dejan Jeremic

IMG 0247

Zaterdag 03 maart:

Delft - Op de A13 tussen Delft en Rotterdam vond vanavond rond 20.15 uur een aanrijding met letsel plaats. Bij de aanrijding waren twee voertuigen betrokken; één voertuig is hierbij in de vangrail beland. Over het lot van de bestuurders en eventuele inzittenden is niets bekend. Een berger heeft beide auto's weggesleept.

Foto's: Dejan Jeremic

IMG 0274

IMG 0278

IMG 0280

Video: Ferrie van der Geer

Zondag 04 maart:

Den Haag - Vanochtend even voor acht uur moest de tankautospuit van Wateringen voor de tweede keer in korte tijd uitrukken voor een buitenbrand aan de Laan van Wateringse Veld. Onder een appartementencomplex stond voor de tweede maal een bouwcontainer in brand. Door de rookontwikkeling waarmee de brand gepaard ging, kwamen de bewoners van de bovengelegen woningen erachter dat de container in brand stond. De brandweer had de brand snel onder controle.

Foto's: Tim de Kleyn

w-Laanvanwateringseveld DSCN1230

w-Laanvanwateringseveld DSCN1239

w-Laanvanwateringseveld DSCN1250

Zoetermeer - De brandweer van de kazernes Zoetermeer-Stadshart en Zoetermeer-Oosterheem werden even voor 14.00 uur gealarmeerd voor een schoorsteenbrand aan de Zegwaartseweg. Bij het adres aangekomen bleek dat er sprake was van een kleine schoorsteenbrand. Hierop is één tankautospuit weer retour kazerne gegaan. Vanuit de hoogwerker is de schoorsteenbrand geblust door middel van 'ramoneuren'. Om te controleren of er geen smeulende resten waren achtergebleven in de schoorsteen, maakte men gebruik van een warmtebeeldcamera. Deze werd door een brandweerman nagebracht in een dienstauto.

Foto's: Bert Steensma

w-20120304-Zegwaertseweg-0001

w-20120304-Zegwaertseweg-0033

w-20120304-Zegwaertseweg-0021