Nieuwsflits week 16

kop nieuwsflitsthumb-15

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 16 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 16 april:

Naaldwijk - De brandweer werd maandagochtend gealarmeerd voor een binnenbrand aan de Lange Broekweg. Bij aankomst bleek er een kleine brand in een schuur van een bedrijf te woeden. De brandweer heeft de brand geblust en de schuur geventileerd.

Foto's: Ricardo Bonsang

DSC 0726

2012-04-16-RB009

Zoetermeer - De brandweer van de kazernes Zoetermeer-Stadshart en Zoetermeer-Oosterheem werden even voor 18.00 uur gealarmeerd voor een binnenbrand aan de De Colignystraat. Naar verluidt zou er een (kleine) brand zijn ontstaan in de frituurpan. Bij de brand raakte niemand gewond.

Foto's: Martijn en Hugo Roggeveen

w-martijnzoetermeer1

w-MR 2730

w-HugoR 1115

Woensdag 18 april:

Rijswijk - Op de A4 richting Delft raakten ter hoogte van de afrit Prinses Beatrixlaan vier auto's betrokken bij een kop-staart aanrijding. De ambulancebemanning onderzocht de inzittenden, maar uiteindelijk hoefde niemand naar het ziekenhuis vervoerd te worden. Wel leverde de aanrijding een forse file op.

Foto's: Ruben van Essen

w-IMG 5506

w-IMG 5515

w-IMG 5516

Den Haag - Op de Nieboerweg raakte een automobiliste de macht over het stuur kwijt; dit kwam mogelijk door de gladde tramrails. De vrouw kwam uiteindelijk 180 graden gedraaid tegen een geparkeerde auto tot stilstand.

Foto's: Dejan Jeremic en Shane Alders

w-IMG 2469

w-IMG 2473

w-IMG 0933

Vrijdag 20 april:

Wassenaar - Bij een ongeval tussen een motorrijder en een auto is vanmorgen de motorrijder door ambulancepersoneel onderzocht. Het ongeval deed zich voor op de kruising Storm van 's-Gravesandeweg/Van Zuylen van Neijeveltstraat/Katwijkseweg. Volgens omstanders kwamen beide voertuigen vanuit de Katwijkseweg en stopte de motorrijder voor het verkeerslicht. De auto had dit niet op tijd door, kon niet meer tijdig tot stilstand komen en kwam daardoor vervolgens in aanraking met de motor. Het is niet bekend of de motorrijder naar het ziekenhuis moest.

Foto's: Arthur van Wezel

w-DSC 1536

w-DSC 1537

Zondag 22 april:

Rijswijk - Omstreeks 18.50 uur is er een bezorgkoerier op een auto geklapt. De koerier reed op de Haagweg tegen het vekeer in en knalde tegen een auto die net de B-weg op draaide. De koerier is in de ambulance nagekeken, maar hoefde niet vervoerd te worden. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om het incident vast te leggen.

Foto's: Robert Johnson

WRJH 4321

WRJH 4349

Naaldwijk - Een automobilist heeft vanmiddag rond 16.15 uur een verkeerslicht omver gereden en is vervolgens op de vlucht geslagen. Een buurtbewoner was getuige van de aanrijding en vertelde het volgende. De bestuurder van een grijze Volkswagen Transporter met aanhanger met daarop een jet-ski, reed over de Opstalweg en wilde de Galgeweg op rijden. Op de kruising reed hij door nog onbekende oorzaak tegen het verkeerslicht aan. Vervolgens stapten er drie mannen uit, waarvan er twee mannen te voet op de vlucht sloegen. De ander stapte achter het stuur en ging er met het busje met hoge snelheid vandoor. Door de aanrijding is de kentekenplaat van het busje los geraakt en achtergebleven bij het verkeerslicht. Agenten hebben de brokstukken opgeruimd en de diverse instanties opgeroepen om de schade te herstellen. Ook hebben zij de verklaring van deze buurtbewoner opgenomen. Aan de hand van de kentekenplaat is de besturuder van de auto achterhaald; een 20-jarige man uit 's-Gravenzande. Deze heeft bekend en heeft verklaard geschrokkken te zijn, maar alle kosten te zullen vergoeden.

Foto's: Danny Botman

w-DB-Galgeweg DSC 5022

w-DB-Galgeweg DSC 5032

w-DB-Galgeweg DSC 5045