Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 21

kop nieuwsflitsthumb-21

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 21 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 22 mei:

Den Haag -Even na 12.00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de De Savornin Lohmanplein tussen een voertuig van Randstadrail 3 en een personenauto. De inzet van de gealarmeerde brandweer bleef beperkt tot het plaatsen van een airbaghoes. De bestuurster is door ambulancepersoneel onderzocht en hoefde niet te worden vervoerd. Het verkeer werd tijdelijk omgeleid over de Laan van Meerdervoort.

Foto's: Dejan Jeremic en Nick van der Toorn

w-IMG 7573

w-sav IMG 7098

w-IMG 7108

Pijnacker - Op de kruising van de Noordweg met de Sportlaan ontstond vanavond omstreeks 20.15 uur een kop-staart aanrijding tussen twee auto's. Eén van de inzittenden heeft een nekkraag omgekregen. Zij is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft verder geen onderzoek uitgevoerd. De brandweer is nog geweest om het wegdek schoon te spuiten.

Foto's: Martijn Roggeveen

w-MR 6087

w-MR 6106

w-MR 6125

Den Haag - Een ongeruste moeder koe, vanavond op een kinderboerderij aan de Mient. Een kalf was op avontuur gegaan en wist via de slootkant op straat te komen. De politie werd gebeld en samen met omstanders wisten zij het kalf weer op de kinderboerderij te krijgen, weliswaar op het gedeelte voor bezoekers. De politie heeft contact gezocht met de sleutelhouder om het hek te laten openen om het kalf weer tussen de andere dieren te zetten. Toen men de sleutelhouder niet binnen redelijke tijd kon bereiken, heeft de politie het slot van een hek doorgeknipt. Hierna kon een opgeluchte moeder koe haar kroost weer begroeten. Het hek is provisorisch met geleende tie-raps weer afgesloten.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 7166

w-IMG 7174

w-IMG 7178

Woensdag 23 mei:

Leidschendam - Op de kruising Noordsingel/Dillenburgsingel vond woensdag aan het eind van de middag een forse aanrijding plaats. Bij de aanrijding tussen een personenauto met vier kinderen en een bestelbus raakten twee mensen lichtgewond. Zij hoefden echter niet te worden vervoerd. Hoe het ongeval kon gebeuren is nog onduidelijk, maar vermoedelijk heeft één van de voertuigen het rode licht genegeerd. De kruising was enige tijd afgesloten voor het doorgaande verkeer. De verkeersongevallendienst van politie Haaglanden onderzoekt het ongeval.

Foto's: Lucien de Vries

w-DSC 3495

w-DSC 3497

w-DSC 3508

Den Haag - Rond de klok van half zeven kwamen in de Velpsestraat een scooter en een bestelbus met elkaar in botsing. De scooterbestuurder raakte hierbij gewond; deze werd dan ook door de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor verder onderzoek.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer

w-mattheijer-Velpsestraat 1

w-mattheijer-Velpsestraat 2

Donderdag 24 mei:

Zoetermeer - Op de Willem Dreeslaan heeft vanmiddag rond 13.15 uur een aanrijding tussen een auto en een fietser plaatsgevonden. De fietser kwam vanaf het Schipluidenpad en kon niet op tijd remmen. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen en heeft de fietser ter plaatse behandeld en zonder spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De verkeerspolitie is ter plaatse gekomen en heeft beeldmateriaal verzameld ten behoeve van het ongevalsonderzoek.

Foto's: Willem Pos

w-POS 7027

w-POS 7028

w-POS 7038

Vrijdag 25 mei:

Zoetermeer - Op de kruising Wattstraat/Franklinstraat vond omstreeks 13.26 uur een aanrijding plaats. Bij deze aanrijding waren drie personenauto's betrokken, waarvan twee redelijke schade hadden opgelopen. Van één van de slachtoffers is de nek gefixeerd, echter kon het slachtoffer zelf naar de ambulance lopen. De brandweer heeft hand-en-spandiensten verricht. Ten tijde van het ongeval en het mogelijke sporenonderzoek is de Franklinstraat geheel afgesloten geweest. Een sporenonderzoek is echter niet gedaan. Nadat het slachtoffer onderzocht is, mocht deze de ambulance verlaten. Alle partijen hebben het schadeformulier ingevuld. Over de oorzaak van het ongeval is niets bekend.

Foto's: Wilbert Tintel

w-DSC02783

w-DSC02785

w-DSC02808

Rijswijk - Op het Hendrik Ravesteijnplein belden voorbijgangers de meldkamer, nadat er op het balkon van een te koop staande woning een deur aan het wapperen was. Hierdoor kwamen de nodige glasscherven naar beneden. Na een inspectie door de brandweer bleek dat de woning niet open te maken was en dat de bewoners ook niet thuis waren. Hierop is de hoogwerker opgesteld, om zo de deur te controleren en te sluiten. De politie zou in contact gaan treden met de eigenaar.

Foto's: Dejan Jeremic

w-IMG 7236

w-IMG 7241

w-IMG 7243

Zaterdag 26 mei:

Den Haag - Vannacht, even voor half twee, is er op de Sportlaan een dixie tot de grond toe afgebrand. Brandstichting is hier waarschijnlijk de oorzaak. De tankautospuit van Den Haag-Scheveningen heeft de brand geblust met één straal hogedruk.

Foto's: Nick van der Toorn

w-sportlaan IMG 8030

w-sportlaan IMG 8040