Nieuwsflits week 45

kop nieuwsflitsthumb-45

Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 45 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 05 november:

Den Haag - Omstreeks één uur vanmiddag werd op de Steentijdsingel in de wijk "Ypenburg" een voetganger aangereden door een auto. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen en met medewerking van politiemensen is het slachtoffer op de wervelplank gelegd en naar het ziekenhuis vervoerd. De verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek.

w-jfa0423

w-jfa070

w-jfa54458

Dinsdag 06 november:

Zoetermeer - Op de Oostweg, in de richting van de A12, heeft dinsdagochtend rond kwart voor negen een kop-staart botsing plaatsgevonden. Bij de aanrijding waren drie personenauto's betrokken. De ambulancedienst kwam ter plaatse om de inzittenden te controleren op eventuele verwondingen; de brandweer heeft hen hand-en-spandiensten verleend. Het ambulancepersoneel heeft van één inzittende de nek gefixeerd; zij is per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De toedracht van het ongeval is nog niet bekend; de verkeerspolitie heeft ter plaatse beeldmateriaal verzameld ter bevordering van het onderzoek. Ook heeft de politie geholpen bij het invullen van de schadeformulieren.

Foto's: Richard Bregman

w-dsc 6248

w-dsc 6256

w-dsc 6261

Donderdag 08 november:

Pijnacker - Vanochtend heeft er rond tien over negen een aanrijding plaatsgevonden op de Noordweg. Dit betrof een aanrijding tussen een personenauto en een fietser. De fietser is hierbij gewond geraakt. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel behandeld. Zijn nek is gefixeerd en de jongen is hierna met de wervelplank op de brancard gelegd. Het slachtoffer is met de ambulance met spoed overgebracht naar het MCH Westeinde in Den Haag. De verkeerspolitie kwam ter plaatse en heeft kort onderzoek verricht.

Foto's: Martijn Roggeveen

w-dsc 3585

w-dsc 3590

w-dsc 3593

Vrijdag 9 november:

Wassenaar - Omstreeks kwart over zes ontstond er een schoorsteenbrand in een woning aan het Groenendaal. Volgens onbevestigde berichten zou het niet goed zijn gegaan met de afzuiging boven de open haard. De brandweer werd gebeld en hierop zijn voertuigen van kazernes Scheveningen en Leidschendam-Voorburg ter plaatse gegaan. De brandweer had na het ramoneuren van de schoorsteen de brand snel onder controle. Het nader bericht luidde 'kleine brand'. (Foto's: Ruben van Essen)

w-img 4557

w-img 4565

w-img 4567

Wassenaar - Het was vanavond even druk in Wassenaar voor de brandweer. Rond tien voor zeven brak een brandje uit in de keuken van een woning aan de Zanderijlaan. Hierop gingen de pagers af in de kazernes Haagse Hout, Wassenaar en Scheveningen. Het probleem lag bij een boiler achter de vaatwasser. Het brandje was echter snel uit en de brandweer hoefde dan ook slechts na te blussen. (Foto's: Arthur van Wezel)

w-dsc 1974

w-dsc 1975

w-dsc 1976