Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 19

kop nieuwsflitsthumb-19Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 19 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 06 Mei:

Den Haag
- In een horecazaak aan de Bouwlustlaan brandde vanochtend rond kwart voor tien de motor van een koeling door. Hierdoor ontstond er brand in de zaak en waren er volgens de brandweermensen ter plaatse flinke vlammen te zien. Brandweervoertuigen van de kazernes Laak en Loosduinen zijn gealarmeerd, maar uiteindelijk is één tankautospuit ingezet en was het nader bericht 'kleine brand'. De brandweer heeft de winkel geventileerd. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 0269

w-IMG 0271

w-IMG 0277

Den Haag - Op de Hoefkade wilde een automobilist een U-turn maken toen een andere automobilist dit te laat zag kwamen de twee auto's met elkaar in botsing. Er is een inzittend van een voertuig onder A2 (zonder spoed) vervoerd naar het ziekenhuis. (Fotos's: Dejan Jeremic)

w-IMG 8751

w-IMG 8754

Den Haag - Op de Vaillantlaan kwamen rond half drie, vier personenn auto's met elkaar in botsing. De brandweer werd gealarmeerd voor een 'zware beknelling', maar was gelukkig niet nodig op het incident. Wel is er een persoon onder A2 (zonder spoed) vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Maurice Schotman)

 w-IMG 9691

w-IMG 9693

w-IMG 9694

Dinsdag 7 Mei:

Den Haag - Op de Leyweg/Volendamlaan komen een auto en een voetganger met elkaar in botsing. De voetganger komt via de motorkap op de voorruit en het dak van de auto terecht. Hierna loopt het slachtoffer nog het naastgelegen parkje in.
Hier wordt zijn nek gefixeerd en wordt hij met behulp van een wervelplank en brancard naar de ambulance gebracht, waarmee hij zonder spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. (Fotos en video: Marco Mattheijer)

w-Mattheijer-leyweg-1

w-Mattheijer-leyweg-2

Leidschendam - Op de Plaspoelstraat wordt een woningbrand gemeld. De brandweer rukt met het bekende grote materieel uit, maar eenmaal ter plaatse blijkt het 'slechts' om een forse container te gaan (Video en foto's: Rene Hendriks)


w-PEEN7298

w-PEEN7304

Woensdag 8 mei:

Pijnacker - Een poging een cake te bakken leverde in de keuken van een woning aan de Maria Vosstraat niet bepaald het gewenste resultaat op; de cake in de oven werd straal vergeten en flinke rookwolken in de woning waren het resultaat. Dit leidde tot een telefoontje naar de brandweer en een aantal brandweervoertuigen ging onderweg voor een melding 'binnenbrand'. Voor de brandweer restte er niets anders dan het ventileren van de woning. Vermoedelijk zat er voor de bewoner(s) niets anders op dan een hotelcake van de Albert Heijn. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-IMG 2201

w-IMG 2211

w-IMG 2212

Vrijdag 10 mei

Voorburg - Op het Temuculaplein (N14 kruising Heuvelweg) komen pal voor de brandweerkazerne twee auto's met elkaar in botsing. De brandweer wordt gewaarschuwd, maar hoeft niet meer te doen dan wat olie op te ruimen. De schade aan (met name) de achterste auto is fors. Onderzoek van de politie wijst uit dat de bestuurder die de aanrijding heeft veroorzaakt, onder invloed van alcohol was en niet in het bezit was van een rijbewijs (foto's: Rene Hendriks)
w-PEEN7390

w-PEEN7386

Zaterdag 11 mei:

's-Gravenzande - Een paard is vanochtend vast komen te zitten in een sloot langs de Boerenlaan. De brandweer rukte rond zes uur met een aantal voertuigen uit, waaronder een het hulpverleningsvoertuig met kraan uit De Lier. Met behulp van de kraan is het dier weer op het droge gezet. Onder de staart van het beest zat een wond. Een dierenarts heeft de wond verzorgd en het paard weer teruggegeven aan de eigenaar. (Foto's: Fred van der Ende)

w-11052012 003

w-11052012 008

w-11052012 013

w-11052012 018