Nieuwsflits week 21 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 21

kop nieuwsflitsthumb-21Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 21 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 20 mei:

Zoetermeer – Vanmiddag kreeg de brandweer omstreeks half drie een melding van een binnenbrand op de Gentiaanvaart in de wijk Seghwaert. Het betrof een kleine brand in de woning. Meerdere brandweereenheden zijn ter plaatse gekomen. De brandweer heeft de brandhaard naar buiten verplaatst en vervolgens geblust. De brandweer kon hierna weer inpakken en terug naar de kazerne. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 5319


w-IMG 5324

w-IMG 5327

w-IMG 5329

Dinsdag 21 mei:

Den Haag – Op de Raamweg heeft vanochtend een ongeval plaats gevonden waarbij één persoon gewond is geraakt. Door het ongeval had de inzittende van de personenauto dusdanige klachten dat de ambulancedienst ter plaatse is gekomen. Doordat de airbag van de auto niet afgegaan was heeft de ambulancedienst de brandweer ter plaatse gevraagd om een airbaghoes te plaatsen. Door deze hoes te plaatsen wordt een veilige werkruimte gerealiseerd voor de hulpdiensten. Als de airbag alsnog afgaat houdt de hoes deze tegen. Het slachtoffer van het ongeval is op een wervelplank gelegd en naar het ziekenhuis vervoerd. Het is ons niet bekend of er nog andere voertuigen bij het ongeval betrokken waren. (Foto's: Eric van der Craats)

raamweg-0

raamweg-1

Den Haag - Een automobilist zal zich het bezoekje aan het centrum  van Den Haag van vanochtend nog lang herinneren; helaas niet in heel positieve zin. Omstreeks half twaalf reed de man op een poller in de Spuistraat. Onbekend is hoe dit kon gebeuren. Resultaat was wel dat de auto van de man zwaar beschadigd raakte en dat de man nekklachten opliep. Zelfs zodanig dat een ambulance werd gealarmeerd. De man is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ivar Gieles)

IvarGieles-Poller- 9911

w-IMG 9912

w-IMG 9917

w-IMG 9918

Zoetermeer - Op de Kruising van de Kleurlaan met de Paletsingel komen een personenauto en een fietser met elkaar in botsing. De fietser komt hierbij ten val. De medewerkers van de ambulance dienst hebben met behulp van de wervelplank de fietser op de brancard gelegd en in de ambulance vervoerd naar het zieken huis (Foto's: Martijn Roggeveen)

MartijnRoggeveen-Kleurlaan-rtijRoggeveen-Kleurlaan-ROG 8532

MartijnRoggeveen-Kleurlaan-rtijRoggeveen-Kleurlaan-ROG 8534

MartijnRoggeveen-Kleurlaan-rtijRoggeveen-Kleurlaan-ROG 8547

Den Haag -  Rond acht uur botsen auto's op de kruising Parallelweg/Hoefkade achterop elkaar. Er zijn twee inzittenden door even zo veel ambulances onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Eén van de gewonden krijgt pas in een politiebusje last van zijn nek. Gelukkig hoefde het dak er niet af en kon de man via de zijkant op een wervelplank worden geschoven. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 0348

w-IMG 0354

w-IMG 0367

w-IMG 0377

Woensdag 22 mei:

Zoetermeer - In de Dorpsstraat onsttond omstreeks half zes een gaslek tijdens graafwerkzaamheden. Hierop werden de tankautospuit en het hulpverleningsvoertuig van kazerne Stadshart gealarmeerd. De omgeving van het gaslek werd afgezet en de brandweer heeft een waterscherm bij het gaslek gemaakt. Monteurs van Joulz hebben het gaslek uiteindelijk gedicht. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 5403

w-IMG 5405

w-IMG 5406

w-IMG 5409

Den Haag - Rond half tien vanavond is er - vermoedelijk door kortsluiting - brand ontstaan in een geparkeerde auto aan de Isingstraat. Een klusje voor de tankautospuit Laak. De brandweermensen hebben de motorkap open weten te krijgen en hebben daarna het brandje geblust. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 9990

w-IMG 9991

w-IMG 9993

Den Haag - Rond kwart over elf komen op de kruising Loevesteinlaan/Hengelolaan een auto en een pizzabezorger op een scooter met elkaar in botsing. Vermoedelijk heeft de pizzabezorger geen voorrang gekregen. De pizzabezorger raakte gewond en is na onderzoek in de ambulance onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De VOA heeft nog enige tijd onderzoek gedaan. De Loevesteinlaan was door dit alles tijdlijk afgesloten in de richting van de Melis Stokelaan. (Foto's en Video: Ivar Gieles)


w-IMG 0088

w-IMG 0093

Donderdag 23 Mei:

Rijswijk - Bij een eenzijdig ongeval op de Delftweg is de bestuurder van een bromfiets ernstig gewond geraakt. Vanwege de ernst van de verwondingen was naast twee ambulances ook de traumahelikopter opgeroepen. Nadat het slachtoffer lange tijd in de ambulance is gestabiliseerd is deze met spoed vervoerd naar het Westeinde ziekenhuis in Den Haag. De arts van het Mobiel Medische Team is hierbij meegereden met de ambulance. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Delftweg DSC 0569

w-Delftweg DSC 0580

w-Delftweg DSC 0591

w-Delftweg DSC 0612

Den Haag - De politie kreeg donderdagavond een melding dat er zou worden ingebroken in een pand aan de Koperwerf, direct zijn meerdere eenheden ter plaatse gegaan en hebben de omgeving van het pand afgezet. Leden van het Parate Peleton zijn hierna het dak van het gebouw op gegaan, om te zoeken naar de mogelijke verdachten. Hierbij heeft men niemand aangetroffen. Bij de zoekactie kreeg men ondersteuning van een politiehelikopter. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-Koperwerf DSC 0624

w-Koperwerf DSC 0628

w-Koperwerf DSC 0629

Vrijdag 24 mei:

Den Haag - Rond elf uur vanochtend vond er op de Oude Haagweg, in de richting van Loosduinen, een forse kop-staart aanrijding plaats tussen twee auto's. Zowel brandweer als ambulancedienst werden gealarmeerd, maar er hoefde niet te worden geknipt, noch hoefde iemand naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De beide voertuigen liep beiden wel flinke schade op. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 9459

w-IMG 9461

w-IMG 9463

Den Haag - Op het Oosteinde raakte vanavond de bestuurder van een auto de macht over het stuur kwijt. De auto reed een muurtje stuk en kwam een stuk verder tot stilstand. Het Oosteinde was tijdelijk afgesloten in de richting van Rijswijk. De auto is afgesleept door firma Vreugdenhhil en een ambulance kwam ter plaatse om de inzittende(n) te onderzoeken. Het is niet bekend of er iemand vervoerd is. (Foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 0531

w-IMG 0532

w-IMG 0534