Nieuwsflits week 22 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 22

kop nieuwsflitsthumb-22Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 22 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 29 mei:

Wateringen - Bij een eenzijdig ongeval op de A4, bij de afslag Wateringen, is de bestuurder van een personenwagen woensdagochtend licht gewond geraakt. Door nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder van de weg en kwam daarbij in de berm tegen de vangrail tot stilstand. Omdat er mogelijk sprake was van een ongeval met beknelling werd in eerste instantie ook de brandweer gealarmeerd. Hier bleek echter geen sprake van en zij konden dan ook vrij snel weer vertrekken. De ambulancedienst heeft het slachtoffer uiteindelijk onder A2 vervoerd naar het ziekenhuis. Een berger heeft het voertuig afgesleept. Ten tijde van het incident was één rijstrook op de afrit Wateringen afgesloten. (Foto's: Tim de Kleyn)

w-A4 DSC 1120

w-A4 DSC 1133

w-A4 DSC 1135

Vrijdag 31 mei:

Den Haag - Op de Laan van Wateringseveld ontstaat rond half acht vanmorgen een kop-staart aanrijding tussen drie personenauto's. Er is flink wat schade en één inzittende wordt in de ambulance onderzocht. Deze persoon hoeft echter niet naar het ziekenhuis. De drie bestuurders resteerde niets anders dan het nvullen van de formulieren. (Foto's: Dirk van der Zanden)

w-DSC00807

w-DSC00811

w-DSC00813

Den Haag - Een laffe overval, vanmiddag op de Zuidwal rond twee uur. Een 86-jarige dame haalde gaar post uit de brievenbus en toen zij weer terug haar woning in liep, werd zij gevolgd door twee mannen die haar woning overhoop hebben gehaald. De daders zijn in onbekende richting gevlucht. (Foto's: Ruben van Essenh

w-IMG 7751

w-IMG 7753

Wateringen - De brandweer werd aan het einde van de middag naar de Mommastraat gestuurd voor een binnenbrand. Een pan met vet welke op het vuur stond had vlam gevat. Bij aankomst van de brandweer was de situatie al onder controle waardoor de schade beperkt bleef. (Foto's: Dejan Jeremic)

IMG 9869

IMG 9879

Zondag 2 juni:

's-Gravenzande - Op de Parallelweg troffen voorbijgangers rond tien voor half twee vannacht een onbeheerde fiets aan langs de waterkant. Voor alle zekerheid werd toch de brandweer maar gebeld. De waterongevallenwagen van kazerne Den Haag/Centrum en de tankautospuit van 's-Gravenzande kwamen ter plaatse. Er is in het water gezocht maar niemand aangetroffen. (Foto's: Danny Botman)

w-DSC 9926

w-DSC 9935

w-DSC 9939