Nieuwsflits week 31 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 31

kop nieuwsflitsthumb-31Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 31 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Donderdag 1 augustus:

Den Haag - Rond het middaguur is een fietsster aangereden door een auto op de kruising van de Kranenburgweg met de Westduinweg. De fietsster raakte gewond aan haar been en moest gespalkt worden. Hierna is zij op een wervelplank gefixeerd en naar een ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Foto's: Shane Alders en Maurice Schotman)

w-IMG 1989

w-IMG 1996

w-IMG 5663

w-IMG 2000

Den Haag - Op de Nootdorpse Landingsbaan, nabij de Laan van Hoornwijck is vanmiddag rond half twee een voertuig van HTM-lijn 15 ontspoord. De oorzaak zou een defecte wissel zijn geweest. De ontsporing had direct gevolgen vor de reizigers op de lijnen 15 en 19. Voor beide lijnen gold een omleiding. Er zijn geen gewonden gevallen. Ten tijde van de publicatie van deze Nieuwsflits (15.45 uur) was het nog niet bekend hoe lang de omleidingen zouden duren. (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN0099

w-PEEN0103

w-PEEN0111

w-PEEN0116

Zaterdag 3 augustus:

Den Haag - Op de Kerketuinenweg ontstond rond drie uur vanmiddag een aanrijding tussen twee personenauto's. de betuurder van één van de auto's had kennelijk iets op zijn kerfstok, want is na de aanrijding gevlucht. Er is een ambulance ter plaatse geweest maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis. De auto van de gevluchte automobilist is door de politiekraan overgebracht naar de nabijgelegen politiegarage. (Foto's en video: Ivar Gieles)

w-IMG 3298

w-IMG 3300

w-IMG 3320

Den Haag - Rond kwart voor tien ging het mis tijdens het koken, in een woning aan de Laan van de Mensenrechten; de vlam sloeg in de pan. en de keuken vatte vlam. De brandweer werd gebeld en de brand was snel geblust. Twee bewoners werden door ambulancepersoneel onderzocht. Eén van hen, de zoon des huizes, moest voor controle mee naar het ziekenhuis. Nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Ivar Gieles en Naomi van der Haar)

w-DSC 0141-3

w-DSC 0143-2

w-IMG 3378