Nieuwsflits week 32 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 32

kop nieuwsflitsthumb-32Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 32 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 5 augustus:

Delft - Even voor half één kwam bij de brandweer de melding binnen van een brand in/bij een flatwoning aan de Aart van der Leeuwlaan. Bij aankomst van de brandweer bleek er brand te zijn in een bloembak van een balkon van een flatwoning op de negende verdieping. De brandweer heeft de hoogwerker ingezet om de brand te kunnen blussen. Het nader bericht was 'kleine brand'. (Foto's: Nick van der Toorn en Ivar Gieles)

w-IMG 3131

w-IMG 3133

w-IMG 3472

Voorburg - Bij een aanrijding tussen twee personenauto's op de kruising Klaverweide/Rodelaan raakte niemand gewond. Bij de eerste melding werd van het ergste uitgegaan. Om die reden werd de brandweer gealermeerd voor een beknelling zwaar. Hierop gingen meerdere brandweervoertuigen de weg op. Vrij snel werden deze weer afbesteld. De schade was groot, maar niemand raakte gewond. Na het invullen van de schadeformulieren konden beide voertuigen de berger op. (Foto's: Ruben van Essen)

w-IMG 9467

w-IMG 9468

w-IMG 9472

Pijnacker - Op de Oostlaan is vanmiddag rond half acht een fietsster aangereden door een auto. In eerste instantie werden politie en ambulance ter plaatse gestuurd. Bij aankomst van de politie bleek echter dat de verwondingen erg meevielen. Hierom is de ambulance afbesteld. Nadat de gegevens van beide partijen zijn genoteerd en de poltiie wat heeft onderhandeld, konden beide partijen hun weg weer vervolgen (Foto's: Chavez van Leeuwen)

w-Pijnacker-1

w-Pijnacker-2

w-Pijnacker-3

Den Haag - Op de kruising van de Moerweg met de Troelstrakade komen rond half acht een fietser en een scooterbestuurster met elkaar in botsing. De scooterbestuurster raakt hierbij gewond. Zij is door ambulancepersoneel op de wervelplank gelegd en is hierna vervoerd naar het ziekenhuis. (Foto's: Danny Botman)

w-Moer:troel-1

w-Moer:troel-2

w-Moer:troel-3

Den Haag - Op de Neherkade, voor de kruising met het Leeghwaterplein, wil de bestuurder van een bestelwagen het uitvoegstrook naar rechts nemen, maar raakt hierbij nog net zijn voorganger. Deze schiet hierop vooruit en botst op zijn beurt op zijn voorganger. En zo ontstond een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. De bijrijder in de voorste auto heeft wat klachten en wordt voor alle zekerheid onerzocht in de ambulance. Hij hoeft echter niet te worden vervoerd. De bestuurders vullen onderling de schadeformulieren in. (Foto's: Sander Paardekooper en Danny Botman)

w-DSC 1864

w-SBF 1689

w-SBF 1690

Dinsdag 6 augustus:

Voorburg - Op de Koningin Wilhelminalaan heeft rond kwart voor vijf een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een fietser. Voor de fietser is een ambulance ter plaatse gekomen om hem na te kijken op verwoningen. Hij kon zelf de ambulance inlopen. Omstanders hielden zich tijdens de aanrijding hinderlijk op in de directe omgeving van de auto. Hierdoor konden de politieagenten ter plaatse hun werk moeilijk uitvoeren. Na een preek en dreigen met aanhoudingen kozen de omstanders eieren voor hun geld en vertrokken. Of de fietser uiteindelijk is vervoerd is niet bekend. (Foto's: Ruben van Essen)
w-KWLaan-3

w-KWLaan-2

w-KWLaan-1

Den Haag - Bijna tegelijkertijd met de aanrijding op de Koningin Wilhelminalaan, vond er op de Ammunitiehaven ook een aanrijding plaats. Ditmaal tussen twee personenauto's. Voor deze aanrijding werden een ambulance en de ambulancemotor ter plaatse gestuurd. Al vrij snel is de ambulance afbesteld. De verpleegkundige van de ambulancemotor heeft één nagekeken. Hier is niemand naar het ziekenuis vervoerd. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Ammunitiehof-1

w-Ammunitiehof-2

w-Ammunitiehof-3

Zoetermeer - Op de Piet Bakkerhove, ter hoogte van de oversteekplaats voor fietsers, werd rond half zeven een fietsster aangereden door een auto. Omstanders verleenden eerste hulp aan de vrouw. Het gealarmeerde ambulancepersoneel heeft een been van de vrouw gespalkt en daarna is zij vervoerd naar het ziekenhuis. De politie onderzoekt de aanrijding. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 6798

w-IMG 6800

w-IMG 6801

w-IMG 6806

Honselersdijk - Op de kruising Nieuweweg/Burgemeester Elsenweg botste dinsdagmiddag rond half 4 een bestuurder van een pick-up truck tegen een mast aan van een verkeerslicht. De bestuurder raakte niet gewond, zijn auto liep wel forse schade op. Een berger moest zijn auto wegslepen. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. (Foto's: Danny Botman)

w-DB Nieuweweg DSC 1890

w-DB Nieuweweg DSC 1893

w-DB Nieuweweg DSC 1894

Honselersdijk - De brandweer kreeg rond kwart over 6 een melding binnen dat er een onbeheerd kinderfietsje langs de waterkant aan de Broekpolderlaan lag. Gezien de staat van het fietsje, het stuur zat los en er zaten geen trappers meer op, is er na overleg tussen politie en brandweer besloten dat zij geen zoekactie gestart zijn naar een mogelijke drenkeling. (Foto's: Danny Botman)

w-DB Broekpolder DSC 1899

w-DB Broekpolder DSC 1903

w-DB Broekpolder DSC 1906

Vrijdag 9 augustus:

Zoetermeer - Vanmiddag omstreeks vijf uur heeft er op de Vijverdreef thv de Giaantvaart een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een scooter. De bestuurder van de scooter is daarbij gewond geraakt. Een ambulance is terplaatse gekomen om het slachtoffer te behandelen aan zijn verwondingen. Het slachtoffer is vervoerd naar het ziekenhuis voor nader onderzoek. De Verkeerspolitie is ter plaatse geweest een heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. De scooter is later afgevoerd naar Bureau Voertuigenonderzoek in Den Haag. (Foto's: Fred Wolters)

w-002

w-006

w-008 

Zaterdag 10 augustus:

Den Haag - Van een 'aanrijding met letsel' kijkt niemand meer op als wij hierover berichten.Bij een 'aanvaring met letsel' ligt dat toch wat anders. Ook wij moesten nog een keer goed kijken toen de politie rond zes uur dit persalarm deed uitgaan. Het incident zou zich afspelen aan de Stransweg in Scheveningen. Wat bleek: een surfster was in zee vermoedelijk geraakt door de surfplank van een andere surfer(ster) en was gewond geraakt. Een ambulances werd derwaarts gestuurd. De ambulancebemannng keeg naar en vanaf het incident een lift van de Reddingsbrigade Den Haag. Ook de surfster werd in de terreinwagen van de reddingsbrigade naar de ambulance overgebracht. Zij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Peter Hofman)

w-r07

w-r06

w-r12

w-r09

Zondag 11 augustus:

Pijnacker - Een gerestaureerde Chevrolet pick-up heeft zondagmiddag grote schade opgelopen door een brand onder de motorkap. Vermoedelijk is een vuil luchtfilter de oorzaak van de brand geweest. De bestuurder zette de wagen op de Klapwijkseweg aan de kant omdat hij een brandlucht rook. De eigenaar van een snackwagen aarzelde geen moment. Met een brandblusser ging hij de vlammen te lijf. De schade aan de oldtimer is desalniettemin aanzienlijk. (Foto's: Martijn Mastenbroek)

w-Oldtimer-1

w-Oldtimer-2

w-Oldtimer-3

Naaldwijk - Op de kruising Van der Hoevenstraat/Van Deursenstraat in Naaldwijk vond zondagmiddag een aanrijding plaats tussen twee personenauto's. Een van de personenauto's kwam uit de zijstraat en zag de andere personenauto over het hoofd. Door de aanrijding liepen beide voertuigen flinke schade op. Een ambulance kwam ter plaatse, maar er bleek niemand gewond te zijn. Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen weggesleept. (Foto's: Danny Botman)

w-DB Hoevenstr DSC 1991

w-DB Hoevenstr DSC 1993

w-DB Hoevenstr DSC 2001