Nieuwsflits week 33 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 33

kop nieuwsflitsthumb-33Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de overige incidenten, die zich in week 33 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Dinsdag 13 augustus:

Zoetermeer - In een leegstaand pand aan de Puttershoekstraat in de wijk Oosterheem heeft dinsdagavond korte tijd een kleine brand gewoed. De brandweer kreeg even na elf uur een melding van een buitenbrand. Het bleek echter te gaan om een brandje in het voormalige gezondheidscentrum. Het vuur was snel onder controle. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 5401

w-POS 5405

w-POS 5416

Woensdag 14 augustus:

Den Haag - Op de kruising Schenkkade met de Laan van Nieuw Oosteinde gebeurde rond half één een aanrijding tussen een kleine personenauto en een bestelbus. Doordat één van beide partijen door rood is gereden en daardoor onverwachts de kruising overstak heeft de andere bestuurder hem niet meer kunnen ontwijken. De brandweer en ambulancedienst werd met meerdere voertuigen ter plaatse gestuurd voor een aanrijding beknelling zwaar. Gelukkig bleek ter plaatse dat iedereen zijn voertuig zelfstandig heeft kunnen verlaten. De inzittende van de kleine personenauto is voor de zekerheid naar het ziekenhuis vervoerd. Daar word hij verder op verwondingen gecontroleerd. (Foto's: Ruben van Essen)
w-Schenkkade-1

w-Schenkkade-22

w-Schenkkade-3

Zondag 18 augustus:

Den Haag - Ambulances en traumahelikopter werden vanochtend rond tien voor half tien gealarmeerd voor een inzet in een woning aan de Benoordenhoutseweg. In de woning zou iemand van een trap gevallen zijn. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer op een wervelplank gelegd en daarna is deze met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter was geland op een grasveld bij het nabijgelegen tehuis NEBO. Deze trok bij landing en opstijgen veel aandacht van de bewoners van het tehuis. De arts van het MMT is niet met de ambulance mee gegaan naar het ziekenhuis. (Foto's: Machiel Janssen)

w-IMG 9292

w-IMG 9295

w-IMG 9306

w-IMG 9316