Nieuwsflits week 2 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 2

kop nieuwsflitsthumb-2Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 2 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 7 januari:

Zoetermeer - Rond half zes vond er op de Lansinghageweg nabij de Edelgasstraat een aanrijding plaats waarbij drie voertuigen betrokken waren. Brandweer en ambulancedienst zijn ter plaatse gegaan. De brandweer hoefde niet te knippen. Er is één gewonde gevallen; deze is via de zijkant uit diens auto gehaald, op een wervelplank gefixeerd en naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Joeri Kors)

w-IMG 7739

w-IMG 7741

w-IMG 7742

Zoetermeer - Omstreeks tien voor acht vond er een frontale aanrijding plaats tussen twee scooters op het fietspad langs de A12 richting Den Haag, ter hoogte van het Texaco tankstation 'Knorrestein'. Eén scooterbestuurder raakte door de aanrijding dusdanig verwond dat hij naar het ziekenhuis vervoerd werd. De andere bestuurder is kort onderzocht door het ambulancepersoneel maar niet vervoerd. De Verkeerspolitie kwam ter plaatse om een kort onderzoek in te stellen naar het ongeval. Het fietspad was geruime tijd afgesloten. (Foto's: Wilbert Tintel)

w-DSC00009-001

w-DSC00012-001

w-DSC00022-001

Den Haag - Omstreeks kwart voor tien brak door onbekende oorzaak brand uit in een auto die geparkeerd stond voor een woning aan de Wilgenkade in Leidschenveen. De bemanning van de tankautospuit van Leidschenveen kon niet verhinderen dat de auto grote schade op liep. (Foto's: Luciano, Nick van der Toorn en Ivar Gieles)

w-image1

w-IMG 1084

w-IMG 3073

Woensdag 8 januari:

Wassenaar - Rond tien over half vier raakte een fietser op de Katwijkseweg gewond bij een ongeval. Deze is door een rukwind met zijn stuur tegen een andere fietser aan gekomen en is hierna tegen het asfalt gesmakt. De fietser liep hierbij hoofdletsel op. Naast de ambulancedienst is ook het Mobiel Medisch Team met de traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse gekomen. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd; de arts van het MMT is niet meegereden met de ambulance. (Foto's: Herman van der Woude)`

w-IMG 9639

w-IMG 9642

w-IMG 9665

w-IMG 9684

Den Haag - Een maaltijdbezorgster op de fiets werd vanavond om iets voor half acht aangereden op de Frederik Hendriklaan. Op de kruising met de Bentinckstraat zag deze een auto over het hoofd. Deze kon niet meer op tijd stoppen. De klap was dusdanig hard dat de fietsster op de voorruit van de auto terecht kwam; hierdoor ontstond een flinke ster in de voorruit. De fietsster kon zelf de ambulance in stappen, maar moest toch naar het ziekenhuis worden vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse heeft alle sporen van de aanrijding vastgelegd. (Foto's: Robin Leltz)

w-RL15 001

w-RL15 002

w-RL15 003

w-RL15 005

Donderdag 9 januari:

Zoetermeer - Vanmiddag rond half zes heeft er op de Australiëweg een kop-staartbotsing plaatsgevonden. Voor het stoplicht bij de Vaartdreef, in de richting van het Stadshart, kwamen drie personenauto's met elkaar in botsing. Naast de ambulancedienst werd ook de brandweer gealarmeerd, omdat een van de inzittenden nekklachten had en mogelijk rechtstandig uit het voertuig gehaald zou moeten worden. Dat bleek uiteindelijk niet nodig; de inzittenden van alle auto's zijn door het ambulancepersoneel gecontroleerd op mogelijk letsel, maar niemand hoefde naar het ziekenhuis. (Foto's: Willem Pos)

w-POS 7072

w-POS 7074

w-POS 7098

Zaterdag 11 januari:

Wassenaar - Een automobilist merkte even voor negen uur vanavond dat zijn auto in brand stond, terwijl hij over de Hofcampweg reed. De bestuurder zette ogenblikkelijk zijn auto langs de kant en waarschuwde de brandweer. Niet veel later kwamen de vlammen uit de auto. De bemanning van de tankautospuit van Wassenaar heeft de brand geblust. De auto raakte zwaar beschadigd. (Foto's: Herman van der Woude en Arthur van Wezel)

w-IMG 9895

w-IMG 9900

w-DSC 2471

w-DSC 2476