Nieuwsflits week 4 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 4

kop nieuwsflitsthumb-4Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 4 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 22 januari:

Den Haag
- Rond kwart voor elf zijn twee personen gewond geraakt na een aanrijding tussen een auto en een brommer op de Laan van Hoornwijck. Een automobilist die rechtsaf de Madurolaan wilde slaan, zag hierbij de rechtdoorrijdende brommer over het hoofd; een aanrijding was onvermijdelijk. Als gevolg van het ongeval was de kruising tijdelijk afgesloten in verband met de hulpverlening en het sporenonderzoek van de VOA. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 9943

w-IMG 9945

w-IMG 9953

Den Haag - Op de kruising Vreeswijkstraat/Leyweg kwamen woensdagmiddag rond 14:15 uur een scootmobiel en een personenauto in botsing met elkaar. De opzittende van de scootmobiel is door het ambulancepersoneel behandeld en vervoerd naar het ziekenhuis. De verkeers ongevallen analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. De Leyweg is tijdelijk deels afgesloten geweest. (Foto's: Robin Leltz)

w-IMG 0451

w-IMG 0452

w-IMG 0455

Leidschendam - Op de Veursestraatweg vindt een ogenschijnlijk eenzijdig ongeval plaats. Een automobilist komt tegen een lichtmast tot stilstand. Buurtbewoners helpen de man door hem een stoel aan te bieden, hem droog te houden en zijn nek te fixeren, totdat de ambulance er is. Uiteindelijk kan hij zelfstandig naar de ambulance toe lopen en instappen, dus de verwondingen lijken mee te vallen. De auto is wel total-loss (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN5232

w-PEEN5213

w-PEEN5226

Donderdag 23 januari:

Zoetermeer
- Aan het Tijgeroog is vanmiddag rond vijf voor half twee een mevrouw met haar auto tegen een woning tot stilstand gekomen. De vrouw wilde haar auto in een parkeervak zetten, maar haar auto schoot op nog onbekende wijze vooruit en kwam tegen de muur aan. De vrouw kwam met de schrik vrij. Brandweer en politie kwamen ter plaatse om onderzoek te doen. De schade aan de muur is groot. Bij het ongeval is niemand gewond geraakt. (Foto's: Martijn Roggeveen)

w-DSC 7370-2

w-DSC 7372-2

w-DSC 7374-2

Den Haag - Rond de klok van twaalf uur kwam er bij de meldkamer een melding binnen dat er aan de Bontekoekade iemand van het dak gevallen was. Meteen werden conform procedure meerdere ambulances alsmede het Mobiel Medisch Team ter plaatse gestuurd. Het MMT kwam met de auto ter plaatse en niet met de traumahelikopter omdat het redelijk mistig was. Ter plaatse is het slachtoffer gestabiliseerd. Hij is later per ambulance onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is hierbij meegereden met de ambulance. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 4028

w-IMG 4034

w-IMG 4036

w-IMG 4043

Leidschendam - Op de Kruising Heuvelweg met de Prinsensingel onstond vanavond een aanrijding tussen een tram en een personenauto. Gezien de melding werd er uitgegaan van het ergste. Onder andere de brandweer werd gealarmeerd voor een beknelling. Ter plaate bleek alles reuze mee te vallen. Het slachtoffer kon zelfstandig het voertuig verlaten. Zij is onderzocht in de ambulance maar hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. De schade aan de personenauto was groter dan de schade die de tram had opgelopen. (Foto's: Rene Hendriks)

w-PEEN5240

w-PEEN5243

w-PEEN5256

Den Haag - Na een vechtpartij tussen twee mannen in de Molenstraat is vanavond een 34-jarige man aangehouden. De man kreeg met een andere man ruzie in de tram en dat resulteerde na het uitstappen uiteindelijk in een vechtpartij in de Molenstraat. Eén van de mannen vertelde daarbij in de hand gestoken te zijn, maar dat bleek later erg mee te vallen. Desondanks is de 34-jarige man die was beschuldigd van het steken, aangehouden. De Molenstraat is voor korte tijd afgesloten in verband met het onderzoek van de politie. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 0037

w-IMG 0039

w-IMG 0043

w-IMG 0047

Vrijdag 24 januari:

Den Haag - Op de Duinweg in wijkdeel Scheveningen raakte rond half negen een fietser gewond. Door nog onbekende oorzaak stuurde de fietser de weg op. Op het helfde moment kwam van achteren een auto aan rijden. Deze kon de fietser niet meer ontwijken. De fietser belandde bovenop de motorkap, en kwam met zijn hoofd op de voorruit terrecht. Hij werd onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeers Ongevallen Analyse is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de aanrijding. Zij hebben ondermeer foto's gemaakt en remproeven met de auto gedaan. (Foto's: Robin Leltz)

w-Duinweg-2

w-Duinweg-3

w-Duinweg-6

w-Duinweg-8

Zondag 26 januari:

Den Hoorn - Vanmorgen omstreeks 6:10 uur heeft er op de A4 links tussen Den Hoorn en Rijswijk een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. Door een nog onbekende oorzaak raakte een personenauto een bord en kwam vervolgens op zijn dak tot stilstand. In eerste instantie werd uitgegaan van een beknelling, maar ter plaatse bleek dat de bestuurder zelf uit het voertuig was gekomen. De gealarmeerde ambulance heeft de bestuurder onderzocht. Die is echter niet vervoerd naar het ziekenhuis. De brandweer heeft hand- en spandiensten verricht en bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig afgevoerd.

DSC 9131

DSC 9132