Nieuwsflits week 10 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 10

kop nieuwsflitsthumb-10Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 10 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 4 maart:

Zoetermeer – Vanavond rond kwart voor acht heeft er een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden op de kruising van Aalstlaan/van Diestlaan in de Zoetermeerse wijk Palenstein. Naast de ambulance en politie, werd ook de brandweer gealarmeerd, omdat er sprake was van een mogelijke beknelling. Dit bleek achteraf niet het geval. De brandweer heeft enkel wat hand- en spandiensten verleend en is vervolgens weer retour kazerne gegaan. De bestuurder van één van de auto’s is in de ambulance onderzocht op zijn verwondingen, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. (Foto's: Joeri Kors)

w-IMG 7788

w-IMG 7789

w-IMG 7791

w-IMG 7793

Woensdag 5 maart:

Voorburg - Bij een aanrijding vanmiddag tussen twee fietsers, heeft één van beide partijen waarschijnlijk zijn elleboog gebroken. Biede fietsers wilden het fietspad op, op de Koningin Wilhelminalaan in de richting van de Maanweg. Ter hoogte van de rotonde op de van Arembergelaan raakten beide heren met elkaar in botsing, zeer waarscijnlijk door een voorrangsfout. Hierbij kwam één van beiden ten val en kwam verkeerd terecht. Hij is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Foto's: Ruben van Essen en Ap de Heus)

w-KWlaan-Ap

w-KWlaan-Ruben

Donderdag 6 maart:

Den Haag - Bij een brand in een woning aan de Vlierboomstraat is rond twee uur een ouder echtpaar uit hun woning gehaald door de brandweer. In de woning heeft de brandweer geblust; er is niet bekend wat er precies heeft gebrand. Een oudere bewoonster is onderzocht door een verpleegkundige, maar niet vervoerd. De brandweer heeft de woning geventileerd. (Video en foto's: Dejan Jeremic, Ivar Gieles en Robin Leltz)

w-IMG 5908

w-IMG 1904

w-IMG 5919

Wassenaar - Aan het einde van de middag ontstond op de N44, op het kruispunt bij Den Deijl, een forse aanrijding waarbij drie auto's betrokken waren. Door het ongeval was het kruispunt voor een deel versperd. Verkeer richting Amsterdam was gestremd en werd rechtsaf gedirigeerd, richting Voorschoten. Door dit alles ontstond er een lange file op de rijbaan richting Amsterdam. Er vielen gelukkig geen gewonden. (Foto's: Arthur van Wezel)

w-DSC 2565

w-DSC 2579

w-DSC 2576

w-DSC 2578

Vrijdag 7 maart:

Wassenaar - Rond half twaalf vanavond rukten de tankautospuit van kazerne Wassenaar en het duikvoertuig van kazerne Den Haag/Centrum uit. Nabij het water bij de Zuidwijklaan waren namelijk twee onbeheerde kinderfietsjes aangetroffen. De huilpdiensten namen het zekere voor het zekere, zoals altijd. Twee duikers van kazerne Cenrum zijn te water gegaan maar er werd niemand in het water aangetroffen. Eens in de zoveel tijd is het weer raak. Ouders zouden de hulpdiensten erg helpen als zij in elk geval iets met een telefoonnummer en/of naam c.q. adres aan kinderfietsjes e.d. zouden bevestigen. Helaaml mooi zou het zijn als spullen niet achteloos zouden worden achtergelaten. (Foto's: Herman van der Woude).

w-IMG 1023

w-IMG 1045

w-IMG 1058

w-IMG 1072