Nieuwsflits week 11 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 11

kop nieuwsflitsthumb-11Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 11 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Woensdag 12 maart:

Den Haag - Omsreeks tien voor twaalf ontstaat er op de kruising van de Jansoniusstraat en de Bragastraat in Laak een aanrijding tussen een peronenauto en ene veegwagentje van de gemeente. Volgens getuigen is de bestuurder van de veegwagen naar het ziekenhuis vervoerd (Foto's: Robin Leltz)

w-IMG 2070

w-IMG 2079

Den Haag -  Op de Johan de Wittlaan botst rond kwart over twee een personenbusje achterop een personenauto. De bestuurder/ster van de personenauto wordt uit de auto gehaald en is onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Robin Leltz)

w-IMG 2080

w-IMG 2085

w-IMG 2098

Den Haag - Twee opzittenden van een scooter raakten aan het einde van de middag gewond nadat zij in botsing kwamen met een personenauto. De personenauto kwam uit een uitrit en wilde de Ammunitiehaven opdraaien. Daarvoor moest de auto een fietspad oversteken. Doordat zijn zicht werd geblokeerd door een gebouw, zag de bestuurder de aankomende scooter over het hoofd. De opzittenden van de scooter kwamen ten val. Zij werden allebei door ambulancepersoneel naar het ziekenhuis vervoerd. De Verkeerspolitie is ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de oorzaak van de aanrijding. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Scooter-1

w-Scooter-2

w-Scooter-3

Den Haag - Aan het Margarethaland werd rond half acht melding gemaakt van een onwelwording van een minderjarig iemand. Direct werden meerdere ambulances ter plaatse gestuur, evenals het Mobiel Medisch Team uit Amsterdam. Deze laatstgenoemde kwam met de traumahelikopter ter plaatse. Deze is geland langs de N14, ter hoogte van het Catharinaland. De arts en de verpleegkundige zijn met een politieauto naar de plek van het incident gebracht. Later is het slachtoffertje onder motorbegeleiding naar het MCH Westeinde ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Ruben van Essen en Sander Paardekooper)

w-Onwel-1

w-Onwel-2

w-Onwel-3

w-Onwel-S-

Donderdag 13 maart:

Den Haag - Op de kruising Laan van Hoornwijck met de Laan van 's-Gravenmade kwamen een motorrijder en een personenauto met elkaar in botsing. De motor botste achterop de personenauto. Hierbij raakte de motorrijder gewond. De Rapid Responder van de ambulancedienst kwam ter plaate om het slachtoffer eerste hulp te bieden. Deze is ter plaatse onderzocht. Hij hoefde niet voor verdere behandeling naar het ziekenhuis vervoerd te worden.De Verkeerspolitie heeft de aanrijding in onderzoek. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Motor-1

w-Motor-2

w-Motor-3

Vrijdag 14 maart:

Den Haag - De bestuurder/bestuurster van een personenauto vergiste zich even na vier uur op de Diamanthorst tijdens het achteruit rijden in pedaal en schoot het trottoir op. Daarbij werd een fiets geplet alsmede een kastje van de kabel tv. De bestuurder raakte gewond en werd na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Lucien de Vries)

w-DSC 5075

w-DSC 5082

w-DSC 5084

Zoetermeer - Bij de Jumbo op het Oosterheemplein heeft vrijdagavond een kleine brand gewoed in de afvoerbuis van een ventilatie systeem. De buis, die bij de Jumbo uit de buitenmuur komt, is vermoedelijk aangestoken. In het bovengelegen verpleeghuis heeft de brandweer onderzoek gedaan met een warmtebeeldcamera. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 0743

w-IMG 0753

w-IMG 0756

w-IMG 0760

Den Haag - Een brandmelding in een slaapkamer van een gesloten afdeling van Parnassia aan de Avocadostraat heeft vrijdagavond voor veel rook gezorgd in het pand. De brandweer was snel ter plaatse en had de brand vrijwel direct onder controle. Er had niemand last van problemen door rookinhalatie en de brandweer heeft het gebouw ontdaan van rook.

w-IMG 6323

w-IMG 6344

w-IMG 6347

w-IMG 6349

Zaterdag 15 maart

Den Haag - Rond half negen kwam er op de meldkamer een melding binnen over een mogelijke brand in woning aan de Haringkade. Diverse politie- en brandweereenheden spoedden zich naar het brandadres. Een politievoertuig die zich over de Haringkade naar het - achteraf loze - incident spoedde, kwam in botsing met een fietser. De fietser is nagekeken door ambulancepersoneel, maar niet vervoerd. Zijn fiets is total-loss. (Foto's: Dejan Jeremić)

w-IMG 0395

w-IMG 0399

w-IMG 0408