Nieuwsflits week 19 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 19

kop nieuwsflitsthumb-19Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 19 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 6 mei:

Den Haag - Omstreeks half vijf vanmiddag is op de kruising van de Vuurbaakstraat met de Vissershavenweg een vrouw op haar scootmobiel aangereden door een auto. De exacte toedracht, zoals welke bestuurder vanuit welke richting kwam, is niet helemaal met zekerheid te zeggen. De bestuurster van de scootmobiel raakte gewond en is onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoek de aanrijding. (Foto's: Michael Taal)

w-20140506 165910

w-20140506 170218

w-20140506 171124

Vrijdag 9 mei:

Pijnacker - Op de Zuideindseweg is vrijdagavond een man gewond geraakt. Het slachtoffer stak het fietspad over en werd aangereden door een personenwagen. Hij belandde hard op de grond, maar liep geen ernstig letsel op. De ziekenbroeders hebben hem voor controle meegenomen naar de spoedeisende hulp in Delft. (Foto's: Martijn Mastenbroek)

w-foto 1

w-foto 2

w-foto 3

w-foto 4

Rijswijk - Op 't Haantje werd vrijdagavond een fiets gevonden langs de waterkant. De brandweer werd opgeroepen om in het water te zoeken naar een mogelijke drenkeling. Duikers hebben enige tijd lang het water doorzocht, maar er werd niemand aangetroffen. De politie heeft de fiets meegenomen naar het politiebureau en zullen onderzoek doen. (Foto's: Danny Botman en Robert Johnson)

w-DB Haantje IMG 4263

w-DSC 9216

w-DB Haantje IMG 4264

w-DSC 9260

Zondag 11 Mei

Naaldwijk -  In een woning aan de Rozenstraat ontstond zaterdag op zondagnacht rond kwart voor 1 brand in de wasdroger op zolder. De bewoners ontdekte de brand en hebben zelf de brand geblust en de droger naar buiten gehaald. De brandweer heeft een controle gedaan. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft een persoon behandeld, ze hoefde niet naar het ziekenhuis vervoerd te worden. (Foto's: Danny Botman)

w-DB Rozenstr IMG 4298

w-DB Rozenstr IMG 4303

w-DB Rozenstr IMG 4307

Den Haag - Op de Schenkkade raakte een bestuurder de macht over het stuur kwijt. Zeer waarschijnlijk door een nat wegdek en een te hoge snelheid vloog de auto uit de bocht en botste tegen een lichtmast aan. Voor de bestuurder werd een ambulance gealarmeerd. De bestuurder is onderzocht in de ambulance, maar hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Zijn auto is door een berger afgesleept. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Schenkkade-1

w-Schenkkade-2

w-Schenkkade-3