Nieuwsflits week 28 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 28

kop nieuwsflitsthumb-28Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 28 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 7 juli:

Zoetermeer - De brandweer van Zoetermeer werd vanavond gealarmeerd voor brand in een flatwoning op het Belvederebos. De brandweer kwam ter plaatse met twee tankautospuiten en een hoogwerker. Op de derde etage woedde een kleine brand in de keuken van de woning. De brandweer had de kleine brand snel geblust, maar had haar handen vol aan het controleren en nablussen. Bij de brand heeft de bewoonster brandwonden opgelopen aan haar pols. Zij is door het ambulancepersoneel behandeld. Brandweerlieden hebben op het dak de luchtschacht gecontroleerd. Hierna kon al het materieel ingepakt worden en konden de brandweereenheden retour kazerne. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 4252

w-IMG 4255

w-IMG 4257

w-IMG 4306

Dinsdag 8 juli:

Voorburg - Rond half twee kwam er bij de regionale alarmcentrale een melding binnen over een medische noodsituatie in een woning aan de Vlietwijck. Op basis van deze melding werden twee ambulances en de traumahelikopter met aan boord het Mobiel Medisch Team (MMT) uit Rotterdam gealarmeerd. De arts van het MMT heeft de verpleegkundigen van de ambulancedienst ondersteund bij de stabilisatie van het slachtoffer. Later is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het Westeinde ziekenhuis. De arts van het MMT is hierbij meegereden in de ambulance. De arts is later op het Westeinde opgehaald door de traumahelikopter. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Vlietwijck1

w-Vlietwijck2

w-Vlietwijck3

w-Vlietwijck4

Pijnacker - Op de Westlaan in Pijnacker zijn dinsdag drie auto's op elkaar gebotst. Ook een wagen van de bekende Dirk Kuyt Foundation werd geramd. Naast de politie kwamen ook de brandweer en ambulancedienst ter plaatse. Het is niet bekend of er ook daadwerkelijk iemand gewond is geraakt. De auto's hebben flinke schade opgelopen. De politie onderzoekt het ongeval. (Foto's/Tekst: Martijn Mastenbroek)

w-foto1

w-foto2

w-foto4

w-foto6

Den Haag - Op de Hengelolaan is dinsdagmiddag rond kwart over 2 een scooterrijder achterop een personenauto gebotst. Omdat tijdens de melding werd doorgegeven dat de scooterrijder onder de auto terecht was gekomen, werd de brandweer inclusief de grote kraan van de brandweer opgeroepen. Ter plaatse bleek daar geen sprake meer van en kon de scooterrijder worden behandeld in de ambulance. Hij is naar het ziekenhuis vervoerd voor verdere behandeling. De politie heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. (Foto's: Danny Botman en Nick van Mourik)

w-DSC 0002

w-IMG 5778

w-DSC 0011

Maasland - Een automobilist die vanaf de oprit de A20 op reed zag rond half acht een vrachtwagen over het hoofd en een aanrijding was het gevolg. De auto raakte hierbij onherstelbaar beschadigd. De bestuurder van de auto is in de ambulance onderzocht, maar werd niet vervoerd. De auto is door een berger afgevoerd. (Foto's: Piet de Ruyter)

w-P1010944

w-P1010946

w-P1010947

w-P1010948

Woensdag 9 juli:

Den Haag - Rond vijf uur vanmiddag is de opzittende van een brommobiel gewond geraakt bij een aanrijding op de Melis Stokelaan. De opzittende van de brommobiel wilde waarschijnlijk oversteken tussen twee containers. Daar zag een passerende bestuurder van een personenauto de brommobiel waarschijnlijk over het hoofd. De opzittende van de brommobiel is onder A2 vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie heeft een kort onderzoek uitgevoerd. (Foto's: Nick van Mourik)

w-DSC 0003

w-DSC 0004

w-DSC 0011

w-DSC 0013

Donderdag 10 Juli:

Honselersdijk - 
Op de Burgemeester Elsenweg in de richting van Poeldijk heeft donderdagavond rond 18:30 een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen drie auto's. De bestuurder van de rode Renault is door nog onbekende oorzaak achterop de zwarte Peugeot gebotst, waarna de Peugeot doorschoof achterop een busje. Twee personen zijn ter plaatse behandeld in de ambulance. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van de aanrijding. Het verkeer is ter plaatse geregeld door agenten. (Foto's: Danny Botman)
w-IMG 5786

w-IMG 5787

w-IMG 5794

Zondag 13 juli:

Zoetermeer - Twee ambulances en de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden vanmiddag rond tien voor half vijf gestuurd naar een flatwoning aan de van Leeuwenhoeklaan. Daar zou iemand in de woning onwel zijn geworden, oftewel: een medische noodsituatie binnenshuis. De traumehelikopter 'Lifeliner 2' is geland op een grasveld aan de Ierlandlaan. Nadat het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis was vervoerd, is het MMT per helikopter teruggekeerd naar de basis, Rotterdam/The Hague Airport. (Foto's: Marcel Hillebrand en Martin van Oostveen)

w-IMG 5044

w-IMG 5046

w-IMG 4104

w-IMG 4122