Nieuwsflits week 29 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 29

kop nieuwsflitsthumb-29Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 29 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 15 juli:

Zoetermeer - Vanavond omstreeks negen uur werd de brandweer van Zoetermeer naar de César Franckrode gestuurd voor een wateroverlast. Op meerdere plaatsen in de straat kwam water omhoog. De straat werd afgezet omdat er eventueel verzakkingen konden ontstaan. De brandweer heeft Dunea ter plaatse gevraagd die vervolgens de kraan heeft dichtgedraaid, waardoor ongeveer 60 huishoudens zonder water kwamen te zitten. Op de plek waar het lek ontstond eindigt de leiding. Een tankauto heeft het water en zand rond de lek opgezogen. De oorzaak van het lek bleek een defecte eindkap. Dunea heeft een nieuwe kap geplaatst. Rond middernacht waren de woningen weer voorzien van stromend water. (Foto's: Roy Wolters)

w-IMG 4474

w-IMG 4475

w-IMG 4476

w-IMG 4495

Vrijdag 18 juli:

Zoetermeer - Omstreeks kwart over tien stond op de kruiising van de Slootdreef met de Weteringdreef een personenauto in brand. Omstanders hebben de brand met behulp van brandbeslussers geblust. De bamanning van de gealarmeerde tankautospuit van kazerne Stadshart resteerde dan ook slechts de nacontrole. (Foto's: Martin van Oostveen)

w-IMG 4386

w-IMG 4388

Zaterdag 19 juli:

Den Haag - De regionale alarmcentrale van de brandweer kreeg rond half vijf een telefoontje van een voorbijganger, dat er een persoon zou liggen in het water langs de Neherkade. De brandweer ging met spoed ter plaatse, maar al snel bleek dat het om loos alarm ging. In het water dreef namelijk een handschoen en gelukkig xat daar geen persoon aan vast. Hierop kon de brandweer weer inrukken. (Foto's: Sander Paardekooper)

w-SBF 6526

w-IMG 3068

w-SBF 6525