Nieuwsflits week 33 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 33

kop nieuwsflitsthumb-33Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 33 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Maandag 11 augustus:

Den Haag - Op de Escamplaan, vlakbij het HagaZiekenhuis/lokatie Leyweg, vond rond kwart over twee een aanrijding plaats tussen een fietsster en een personenauto. De fietster raakte gewond en de ambulancedienst is ter plaatse gekomen. De verwondingen vielen gelukkig mee; de fietsster kon zelf plaatsnemen op de ambulance. Zij is voor nader onderzoek vervoerd naar het nabijgelegen ziekenhuis. De Verkeerspolitie deed onderzoek. (Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 8723

w-IMG 8728

w-IMG 8729

w-IMG 8732

Den Haag - Hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werden rond kwart over negen gealarmeerd voor een medische noodsituatie. In een woning aan de Bergermeerstraat was een minderjarig meisje onwel geworden. Ambulancepersoneel en de arts van het MMT hebben samen het jonge meisje gestabiliseerd. Later is zij onder A2 naar het ziekenhuis vervoerd. Het incident en de helikopter waarmee het MMT ter plaatse is gekomen trok uiteraard veel bekijks van de omwonenden. (Foto's: Ruben van Essen)

w-Bergermeerstraat-1

w-Bergermeerstraat-2

w-Bergermeerstraat-3

w-Bergermeerstraat-4

Dinsdag 12 augustus:

Den Haag - Om de binnenstad autoluw te maken zijn her en der onder andere pollers geplaatst. Hiermee wordt sluipverkeer voorkomen. Onder andere taxichauffeurs hebben een ontheffing en kunnen de pollers laten zaken . Dan zijn er altijd automobilisten die hun geluk willen beproeven en die proberen om - vlak achter de taxi aan rijdend - ook over c.q. langs de poller te geraken. Dat gaat helaas in de meeste gevallen mis en levert veel schade op. Ook vanmiddag was het even voor één uur raak op de Lutherse Burgwal. De personenauto bleef steken op de poller en kwam klem te zitten. De beide airbags voorin klapten uit en beide inzittenden raakten gewond. Er zijn twee ambulances gealarmeerd. Beide inzittenden zijn in één ambulance naar het ziekenhuis gebracht met onbekend letsel. De auto raakte zwaar beschadigd en heeft mogelijk zijn beste tijd gehad. (Foto's: Shane Alders)

w-IMG 6133

w-IMG 6134

w-IMG 6135

w-IMG 6137

Dinsdag 12 augustus:

Rijswijk - De brandweer en een ambulance werden vanavond opgeroepen naar aanleiding van een melding dat twee personen in een woning aan de Bazuinlaan onwel waren geworden. Het vermoeden bestond dat dit met het vrijkomen van koolmonixide te maken had. De brandweer heeft inderdaad de aanwezigheid van koolmonoxide gemeten, dat vermoedelijk afkomstig was van een geiser. De twee personen zijn onder A2 vervoerd naar het ziekenhuis.(Foto's: Ivar Gieles)

w-IMG 8743

w-IMG 8751

w-IMG 8754

w-IMG 8758

Donderdag 14 augustus:

Rotterdam - Op de Overschieseweg is donderdagochtend vroeg een auto te water geraakt. Door een passant is de auto opgemerkt waarna de hulpdiensten zijn gealarmeerd. De brandweer kwam met duikers uit Schiedam en Haaglanden ter plaatse en hebben het water afgezocht naar eventuele inzittenden. Deze zijn niet aangetroffen. De politie start een onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto uit het water gehaald. (Foto's: Michael Oosterwaal)

w-IMG 3700

w-IMG 3717

w-IMG 3729

w-IMG 3746 

Zondag 17 augustus:

Den Haag - Zondagavond raakte een personenwagen in de slip onder Station Moerwijk op het Hildebrandplein. Brandweer en ambulancedienst kwamen ter plaatse, maar niemand raakte gewond. Een bergingsbedrijf heeft de auto weggesleept. (Foto's: Sander Paardekooper)

w-Hildebrand SBF 8591

w-Hildebrand SBF 8597

w-Hildebrand SBF 8601