Nieuwsflits week 37 | Regio15.nl

Nieuwsflits week 37

kop nieuwsflitsthumb-37Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 37 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.


Dinsdag 9 september:

Den Haag - Op de 's-Gravenzandelaan is even voor half zeven door nog onbekende oorzaak brand ontstaan onder de motorkap van een geparkeerde auto. De tankautospuit van kazerne Den Haag/Centrum is hiervoor uitgerukt. De brandweermensen wisten de brand snel te blussen. Over de schade is verder niets bekend. (Foto's en Video: Marco Mattheijer)


w-IMG 0945

w-IMG 0948

w-IMG 0960

Woensdag 10 september:

Den Haag - In een manege aan de Kazernestraat, naast de Hoge Raad, is halverwege de avond een ongeval gebeurd. In de binnenbak is een 'amazone' van haar paard gevallen. Mogelijk heeft zij hierbij ook nog eens een trap na gekregen. Zij raakte hierbij flink gewond. Volgens de inzetprocedure kwam er naast een ambulance ook het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam ter plaatse. Deze hebben het ambulancepersoneel ondersteund bij de stabilisatie. Uiteindelijk is de amazone op de wervelplank met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance. (Foto's: Ruben van Essen)

w-IMG 9057

w-IMG 9059

w-IMG 9058

w-IMG 9064

Donderdag 11 september:

Wassenaar - Tijdens werkzaamheden bij een woning aan de Oostdorperweg is een persoon naar beneden gevallen. Ambulance en traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team zijn gealarmeerd. Het slachtoffer is door het ambulancepersoneel en het MMT gestabiliseerd en is daarna met spoed naar het ziekenhuis vervoerd met onbekende verwondingen. De arts van het MMT is niet met de ambulance meegereden. (Foto's: Thomas van den Burg en Arthur van Wezel)

w-thomas

w-DSC 2714

w-DSC 2715

w-DSC 2718a

Vrijdag 12 september:

Den Haag - Na onderzoek is het hennepteam van de Haagse Politie rond elf uur een woning aan de Erasmusweg binnengevallen, naar aanleiding van diverse tips. In de woning werd een hennepkwekerij aangetroffen van zo'n 500 planten. Een bedrijf heeft de kwekerij opgerold en de planten vernietigd. Ook is er mogelijk sprake van stroomdiefstal. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 0451

w-IMG 0454

w-IMG 0460

Den Haag - Rond kwart voor twee 's-middags zijn een vrachtwagen en een fietser betrokken geraakt bij een ongeval op de Fahrenheitstraat, waarbij de jonge fietser over de kop is geslagen en ten val is gekomen. Ambulancepersoneel heeft de jongen onderzocht en naar het ziekenhuis vervoerd. De Fahrenheitstraat was korte duur afgesloten tussen het Abeelplein en de Cederstraat, agenten van bureau Segbroek onderzoeken het incident. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 0464

w-IMG 0470

w-IMG 0471

Zaterdag 13 september:

Schipluiden - Vanmorgenheeft op de Breeweg, tussen Vlaardingen en Schipluiden, een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto-caravan combinatie en een groepje wielrenners. Bij het ongeval raakte één wielrenner licht gewond. Bij het ongeval waren meerdere politie-eenheden aanwezig, kennelijk omdat beide partijen het niet eens met elkaar waren. Een ambulance kwam ter plaatse en heeft meneer (inclusief fiets.) vervoerd naar het MCH/Westeinde ziekenhuis in Den Haag. (Foto's: Erik Pronk)

w-2

w-3

w-5

Zondag 14 september:

Pijnacker - Rond zeven uur vanavond kwamen op het fietspad langs de Noordweg een fietsster en een scooter met elkaar in botsing. De fietsster raakte hierbij gewond en is naar het ziekenhuis vervoerd. De politie onderzoekt de aanrijding. (Foto's: Jonathan de Bruin)

w-15051744700 88f75844b6 o

w-15215407226 4b269995f4 o

w-15215401336 9851ee34ea o