Nieuwsflits week 47

kop nieuwsflitsthumb-47Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 47 in de regio Haaglanden hebben afgespeeld.

Maandag 17 november:

Den Haag - Een fietser raakte even voor half zeven gewond bij een ongeval op de Loosduinseweg. Hij reed op het fietspad in de richting van Loosduinen, toen hij ter hoogte van de Monstersestraat door nog onbekende oorzaak van het fietspad af geraakte en ten val kwam op de naastgelegen rijbaan. Hij werd daarbij geraakt door een passerende auto. Het gewaarschuwde ambulancepersoneel heeft de man gestabiliseerd en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie heeft de fiets meegenomen. (Foto's: Lars Koeze)

w-aanrijding.loosduinseweg.17-11-2014 001

w-aanrijding.loosduinseweg.17-11-2014 002

w-aanrijding.loosduinseweg.17-11-2014 006

w-aanrijding.loosduinseweg.17-11-2014 007

Dinsdag 18 november:

Den Haag -
Ambulancedienst en traumahelikopter met het Mobile Medisch Team uit Rotterdam, werden vanochtend omstreeks kwart over negen gealarmeerd voor een inzet op de Koningin Emmakade. Het betrof een 'medische noodsituatie' in een pand aldaar. De traumahelikopter is geland in het nabijgelegen wijkpark 'De Verademing". De arts van het MMT is na de inzet op de Koningin Emmakade met zijn team doorgevlogen naar een volgend incident. (Foto's: Maurice Schotman)

w- MG 4846

w- MG 4856

w- MG 4859

Woensdag 19 november:

Den Haag - Een automobilist is op de Escamplaan richting de Leyweg op een vluchtheuvel gebotst. Ter hoogte van het Castricumplein kwam de bestuurder door nog onbekende reden tot stilstand op de vluchtheuvel, ondanks een forse poging tot remmen. Er waren geen gewonden, maar de auto heeft wel forse schade opgelopen. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 6090

w-IMG 6092

w-IMG 6098

Donderdag 20 november:

Den Haag - Even na vijf uur ontstond er op de Loevesteinlaan, ter hoogte van de Fluitenbergstraat een kop-staart aanrijding tussen drie voertuigen. De bestuurder van het achterste voertuig koos hierna het hazepad. Een inzittende van één van de voertuigen had nekklachten en werd daarom onderzocht door het ambulancepersoneel. De inzittende hoefde echter niet te worden vervoerd. De Verkeerspolitie doet onderzoek. (Foto's: Nick van Mourik en Donidi)

w-DSC 8595

w-DSC 8600

Den Haag - Even voor half negen vindt er op de kruising van de Segbroeklaan met de Goudenregenstraat een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fietser. De fietser is zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Donidi)

w-image 00001

w-image 00003

w-image 00005

Vrijdag 21 november:

Den Hoorn - Even voor vier uur 's-middags is een fietser gewond geraakt bij een ongeval op de Lotsweg, nabij de Woudseweg/N223. Ambulancepersoneel heeft de man behandeld, en later naar het ziekenhuis vervoerd. Omdat de man mogelijk gevallen is, werd er geen verkeersonderzoek naar het incident gedaan. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 6286

w-IMG 6289

w-IMG 6298

Den Haag - Een onenigheid bij een tramhalte op de Melis Stokelaan, ter hoogte van de Leggelostraat, eindigde in een vechtpartij, waarbij een 18-jarige jongen lichtgewond raakte. vermoedelijk is hij gestoken. Of er aanhoudingen zijn verricht is niet bekend. De politie onderzoekt de zaak. (Foto's: Dejan Jeremic)

w-IMG 6300

w-IMG 6308

Zaterdag 22 november:

Den Haag - Even na middernacht is op de kruising van de Troelstrakade met de Moerweg een pizzabezorger yen val gekomen nadat hij moest remmen voor een auto. De maaltijdbezorger raakt hierbij gewond en moet in de ambulance worden onderzocht. Hij hoefde niet te worden vervoerd. De automobilist is volgens getuigen na het ongeval niet gestopt. De auto op de foto's heeft met het ongeval niets te maken. (Foto's: Nick van der Toorn en Ivar Gieles)

w-IMG 8406

w-IMG 8414

w-IMG 2729

w-IMG 2736

Leidschendam - Even voor drie uur vanmiddag kwam een wielrenner ten val op de Oostvlietweg. Hij liep hierbij onder andere verwondingen op aan het hoofd. De traumalikopter uit Rotterdam en twee ambulances zijn ingezet. De wielrenner kon zelf op de brancard stappen, maar is wel met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Het MMT is na deze inzet teruggevlogen naar Rotterdam (Video: Ferrie van der Geer/Foto's: Roy Wolters)w-IMG 0659

w-IMG 0660

w-IMG 0675

w-IMG 0684