Nieuwsflits week 48

kop nieuwsflitsthumb-48Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 48 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 24 november:

's-Gravenzande - Even voor half zes vond er op de kruising van de Maasdijk met de Nieuwelaan een aanrijding plaats tussen een jonge fietser en een personenauto. De fietser en de bestuurder van de auto kwamen beiden uit dezelfde richting. De fietser wilde het kruispunt oversteken en de automobilist sloeg linksaf, maar zag de fietser over het hoofd. De fietser kwam op de motorkap en tegen de voorruit terecht en raakte gewond. Het slachtoffer is met spoed vervoerd en de VOA heeft onderzoek gedaan. (Foto's: Fred van der Ende)

w-DSC 0001

w-DSC 0003

w-DSC 0012w-DSC 0015

Woensdag 26 november:

Kwintsheul - Even voor acht uur vanmorgen heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de Kerkstraat te Kwintsheul. Bij het ongeval waren drie auto's betrokken. Een ambulance is ter plaatse gekomen om een inzittende na te kijken, maar het slachtoffer is na controle niet vervoerd. De politie heeft geholpen bij het invullen van de schadeformulieren en het regelen van het verkeer. (Foto's: Fred van der Ende)

w-DSC 0003

w-DSC 0005

w-DSC 0010
Den Haag - Groot alarm vanmiddag rond tien voor drie op de kruising van de Alberdingk Thijmstraat met de Schimmelweg: een  voertuig zou daar te water zijn geraakt. Een flink aantal brandweervoertuigen werd met spoed gealarmeerd. Brandweermensen zijn te water gegaan en het bleek om een brommer of motor te gaan. Brandweermensen hebben de sloot afgezocht maar hebben niemand aangetroffen. Zij hebben het vehikel aan de kant gehesen en toen bleek dat het voertuig waarschijnlijk al enige tijd in het water had gelegen. Of het om een gestolen brommer/motor gaat is niet bekend (Foto's: Nick van der Toorn en Shane Alders)

w-IMG 7441

w-IMG 7456

w-IMG 8714
Den Haag - Brandweer en ambulancedienst werden omstreeks half vijf opgeroepen om met spoed te gaan naar de Georges Bizetstraat; een meisje was met haar voetje tussen de spaken geraakt van een fiets. Bij aankomst van de brandweer was het meisje al bevrijd. Het kindje is in de ambulance onderzocht. Of het is vervoerd is ons niet bekend. (Video en foto's: Nick van der Toorn)

w-IMG 8728

w-IMG 8732

w-IMG 8737

Donderdag 28 november:

Den Haag - Omstreeks drie uur werden vanmiddag meerdere hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam gealarmeerd voor een aanrijding tussen een auto en een scooter op de Allard Piersonlaan/hoek Jan ten Brinkstraat. De bemanning van de ter plaatse gekomen ambulance zag dat de verwondingen van de scooterbestuurder meevielen. Hierop kon de komst van het MMT komen te vervallen en konden zij terugkeren naar de basis in Rotterdam. De scooterbestuurder is later zonder spoed (A2) naar het ziekenhuis vervoerd. Volgens getuigen ter plaatse kwam hij met hoge snelheid door de bocht en botste frontaal op de tegemoetkomende auto. (Foto's: Shane Alders)

w-IMG 7582

w-IMG 7583

w-IMG 7584

Zaterdag 29 november:

Zoetermeer - De ambulancedienst werd even na drie uur met spoed gestuurd naar een woning aan het Haagsebos, waar een kindje onwel was geworden. De gezondheidstoestand van het kind maakte het noodzakelijk dat even later ook de traumahelikopter met het Mobiel Medisch Team uit Rotterdam werd gealarmeerd. De helikopter landde op een klein veldje nabij de Voorweg. Het kind is door ambulancepersoneel en MMT gestabiliseerd en is daarna met spoed vervoerd naar het Juliana Kinderziekenhuis in Den Haag, onderdeel van HagaZiekenhuis, lokatie Sportlaan. De arts van het MMT is met de ambulance meegereden; hij is later door de traumahelikopter bij het ziekenhuis opgehaald. (Foto's: Roy Wolters, Marcel Hillebrand en Martin van Oostveen)

w-IMG 0037

w-IMG 6251

w-IMG 6554

w-IMG 0069