Nieuwsflits week 50

kop nieuwsflitsthumb-50Haaglanden - In deze rubriek 'Nieuwsflits' vindt u foto’s terug van een aantal van de minder opvallende incidenten, die zich in week 50 in de regio hebben afgespeeld.

Maandag 8 december:

Zoetermeer - Even na acht uur heeft er een botsing plaatsgevonden tussen een brommerrijder en een auto, op het kruispunt van de Weteringdreef met het fietspad op de Vissendreef. De bestuurder van de brommer is door ambulancepersoneel nagekeken en naar het ziekenhuis vervoerd. De politie doet onderzoek naar het ongeval. (Foto'sSander van den Berg)

w-DSC01431

w-DSC01433

w-DSC01435

Dinsdag 9 december:

Zoetermeer - Omstreeks kwart voor negen werden de hulpdiensten opgeroepen om met spoed ter plaatse te gaan naar de Muzieklaan. Drie kinderen zijn daar gewond geraakt na een val met de fiets. De brandweer, die opgeroepen was voor een lichte beknelling, heeft alleen hand- en spandiensten verleend. Alle drie de slachtoffertjes zijn in de ambulance onderzocht. Eén kindje is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweede is met de politieauto naar het ziekenhuis gebracht. Het derde kind mocht mee naar huis. (Foto's: Sander van den Berg)

w-DSC01446

w-DSC01450

w-DSC01453

w-DSC01456

Woensdag 8 december:

Rijswijk - Een zinkend bootje deed woensdagochtend rond elf uur de brandweer en politie uitrukken naar het Haantje nabij de Lange Kleiweg. Door nog onbekende oorzaak was het bootje langzaam maar zeker water aan het maken. Brandweerduikers hebben het bootje vastgemaakt aan de kant. Agenten doen onderzoek naar de eigenaar, die verantwoordelijk is voor de berging en/of reparatie van het bootje. (Foto's: Shane Alders)

w-IMG 8100

w-IMG 8099

w-IMG 8095

Den Haag - Rond kwart voor drie werden ambulance en de traumahelikopter met het MMT uit Rotterdam met spoed gestuurd naar het Gezondheidscentrum aan het Harriet Freezerhof. Het ging om een medische noodsituatie ten aanzien van een jong persoon. Deze is later per ambulance met spoed vervoerd. De arts van het traumateam hoefde niet mee. Dat kwam goed uit, want het MMT had gelijk weer een melding elders in het land. (Foto's: Martin van Oostveen)

w-IMG 7177

w-IMG 7179

w-IMG 7202

w-IMG 7217

Donderdag 11 december:

Den Haag - De bestuurder van een personenauto verloor vanavond laat op de Meppelweg, ter hoogte van de Bouwlustlaan, de macht over het stuur, reed een boompje omver en kwam op de vrije trambaan tot stilstand. Een ambulance werd opgeroepen maar de bestuurder bleek niet gewond te zijn. Zijn auto liep wel veel schade op en het tramverkeer was enige tijd gestremd. Nadat de auto van de trambaan was weggehaald kon het tramverkeer weer doorgang vinden. (Foto's: Nick van der Toorn)

w IMG 9091

w IMG 9105

w IMG 9109

Zaterdag 13 December:

Den Haag - Omstreeks half één vanmiddag is er brand ontstaan in een woning aan de Suezkade. Brandweervoertuigen van de kazernes Archipel en Centrum gingen met spoed ter plaatse. De brand was snel onder controle en het nader bericht was 'kleine brand'. Hierna heeft de brandweer het pand geventileerd. Omtrent de oorzaak en de schade is niets bekend. (Foto's: Donidi)

w DSC 0162

w DSC 0164

w DSC 0167

Den Haag - Op de Noordpolderkade brak rond 13:30 uur brand uit in een opslaghokje aan de achterzijde van een school. De brandweer had het brandje al snel onder controle. Wat de oorzaak van de brand is, is nog niet bekend (Foto's: Robert Johnson)

w DSC 3995

w DSC 4022

w DSC 4034

Voorburg - Op de kruising Spinozalaan/Prins Bernhardlaan heeft zaterdagmiddag rond 14:00 uur een kop-staart aanrijding plaatsgevonden. Eén persoon is onderzocht in de ambulance en vervolgens vervoerd naar het ziekenhuis. De Verkeerspolitie is ter plaatse geweest om onderzoek te doen. (Foto's: Robert Johnson en Donidi)

w DSC 0180

w DSC 4055

w DSC 4060

Zoetermeer - Op de A12 richting Utrecht raakt tussen Zoetermeer en Bleiswijk een auto rechts de vangrail, kaatst terug naar de linker vangrail en komt daar tot stilstand. De inzittenden zijn wonderwel niet zwaar gewond, maar er komt wel een ambulance ter plaatse om ze te controleren. Er zijn 3 rijstroken van de A12 afgesloten en het verkeer moet het ongeval passeren over de uitvoegstrook, maar gezien het tijdstip levert dat geen file op (Foto's: Rene Hendriks)
w PEEN3939

w PEEN3941

Zondag 14 december:

Zoetermeer - Op de kruising van de Houtsingel met de Albert Schweitzersingel kan even voor half vier een auto in botsing met een scooter. Vermoedleijk heeft de bestuurster van de auto de scooterbestuurder over het hoofd gezien. De scooterbestuurder is naar het ziekenhuis vervoerd. (Foto's: Joeri Kors)

w 20141214161920 IMG 1238

w 20141214162439 IMG 1239