Onwel na gebruik chemicaliën Coevordenstraat | Regio15.nl

Onwel na gebruik chemicaliën Coevordenstraat

Coevorden

t-DSC_0874Den Haag - Op de Coevordenstraat zijn vanmiddag meerdere mensen onwel geworden na het gebruik van chemicaliën in het huishouden.



Even voor kwart voor drie werd er naar de meldkamer gebeld dat er wat mensen onwel waren geworden in een huis aan voormelde straat. Aangezien aangegeven werd dat er chemicaliën waren gebruikt, werden aan de kant van de brandweer naast een tankautospuit en de Officier van Dienst ook de Gevaarlijke Stoffen Eenheid en de Adviseur Gevaarlijke Stoffen gealarmeerd. De ambulancedienst kwam met meerdere ambulances en de motorambulance ter plaatse.

Ter plaatse bleek dat er een huishoudelijk ongelukje had plaatsgevonden, waarbij per ongeluk meerdere chemicalïen met elkaar in aanraking waren gekomen.

De Adviseur Gevaarlijke Stoffen heeft metingen verricht, terwijl diverse personen in de ambulance nagekeken werden op hun klachten. Uiteindelijk werd de woning vrijgegeven.

Twee volwassenen en 3 kinderen zijn ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. Een tweetal ambulances is onder begeleiding met spoed van plaats incident naar het ziekenhuis vertrokken.

Video: Marco Mattheijer

Foto's: Marco Mattheijer, Peter Galjaard, Cees en Mark de Kleyn

w-Mattheijer-Coevordenstraat_1

w-Mattheijer-Coevordenstraat_6

w-Mattheijer-Coevordenstraat_8

w-DSC_0857

w-DSC_0858

w-DSC_0874

w-DSC_4204

w-DSC_8189

w-DSC_4210

w-DSC_8195

w-DSC_8214