KFC Rijswijk ontruimd na lekkage in koolzuurinstallatie | Regio15.nl

KFC Rijswijk ontruimd na lekkage in koolzuurinstallatie

Rijswijk - Het Kentucky Fried Chicken (KFC) restaurant aan de A13 is vanmiddag enige tijd ontruimd geweest na een lekkage van koolzuur (CO2)


Rond half drie werden meerdere medewerkers in de nieuwe KFC langs de A13 onwel. Meteen werd de brandweer gealarmeerd. Ook werd een specialist ter plaatse gevraagd: de Adviseur gevaarlijke stoffen.

De bemanning van de tankautospuit is samen met de Officier van dienst en de Adviseur gevaarlijke stoffen naar binnen gegaan om de situatie te beoordelen. Daar bleek dat de oorzaak een lekkage in de koolzuurinstallatie was.

Na diverse metingen binnen en buiten het pand bleek dat er geen gevaarlijke hoeveelheden CO2 vrij waren gekomen. Het lek kon snel worden gedicht.

Een ter plaatse gekomen ambulancebemanning heeft diverse werknemers en gasten onderzocht op eventuele nadelige gevolgen. Niemand had dusdanig letsel opgelopen dat er vervoer naar het ziekenhuis nodig was. De KFC kon na dit alles gewoon weer open, zodat kipliefhebbers weer snel aan hun trekken konden komen.

Foto's en video: Daan van den Ende

6lzLE3.JPG

rbEU41.JPG

CuciCA.JPG

N6QHIz.JPG

IslBtM.JPG

KvCw8H.JPG

fcN5Fh.JPG

5XCKpu.JPG