Man onwel na in aanraking komen met gevaarlijke stof | Regio15.nl

Man onwel na in aanraking komen met gevaarlijke stof

Wateringen / Den Haag - Een man is vanmiddag onwel geworden nadat hij in aanraking was gekomen met een gevaarlijke stof.


De bestuurder van een werkbusje werd vanmiddag om even vóór half vijf onwel, ter hoogte van een tankstation op de Wippolderlaan. Hij besloot daar te stoppen en belde de hulpdiensten.

De politie, ambulancedienst en meerdere voertuigen van de brandweer, waaronder een gevaarlijkestoffeneenheid (uit Hollands-Midden) kwamen ter plaatse. Ten tijde van het incident op de Wippolderlaan was het tankstation tijdelijk afgesloten.

Volgens de woordvoerder van de brandweer is de man op een andere locatie in aanraking gekomen met de gevaarlijke stof; dat zou om 'mierenzuur' gaan. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Brandweermensen met ademlucht op hebben het busje doorzocht, en het daarna van binnen gereinigd.

Nadat de brandweer klaar was met het onderzoeken en reinigen van het busje, zijn zij doorgereden naar de Abrikozenstraat in Den Haag. Daar zou de man twee flesjes van deze stof in een container hebben gegooid. De brandweer heeft op deze locatie het goedje veiliggesteld. 

Beelden: Ivar Gieles en Danny Botman

Beelden vanaf de Wippolderlaan.

Tekst loopt door onder de eerste serie foto's.

nLps5W.JPG

ehMo6c.JPG

Sp5Vgl.JPG

QJNNUG.JPG

Y8giHb.JPG

LXVQuS.JPG

lAdlJK.JPG

myWNWz.JPG

qRpb4W.JPG

Beelden vanaf de Abrikozenstraat.

yvffxg.JPG

YC5k4X.JPG

gILncj.JPG

65luQa.JPG

whXPIu.JPG

Au8Uk8.JPG

d5ckcu.JPG

Nxekgy.JPG

aWcA39.JPG