Auto bij ongeval tegen winkelpui geduwd | Regio15.nl

Auto bij ongeval tegen winkelpui geduwd

fahrenheitKOP

t-fahrenheit6Den Haag - Een eenzijdig ongeval op de kruising van de Fahrenheitstraat met de Acaciastraat heeft vanmiddag voor de nodige schade gezorgd.



De bestuurder van een auto wilde rond 13.45 uur achteruit de Acaciastraat in rijden, toen waarschijnlijk zijn voet van de rem schoot. Als gevolg hiervan ramde deze met zijn voertuig twee geparkeerde personenauto's in de Acaciastraat. Van een van de auto's brak door de klap van de aanrijding een wiel af. De andere auto werd door de aanrijding tegen de pui van een drogisterij aan geduwd. Hierbij sneuvelde een winkelruit.

De bestuurder van de eerste auto raakte bij de aanrijding gewond. Er zijn twee ambulances en een motorambulance gealarmeerd. Ook werd de tankautospuit van kazerne Archipel ter plaatse gezonden alsmede het hulpverleningsvoertuig van kazerne Loosduinen.De brandweer heeft de achterbank verwijderd; waarna de bestuurder via de achterzijde van zijn voertuig uit de auto is gehaald. Hij is op een wervelplank gelegd en onder A1 naar het ziekenhuis vervoerd met onbekend letsel.

Foto's: Mike Boer

w-fahrenheit1

w-fahrenheit2

w-fahrenheit3

w-fahrenheit4

w-fahrenheit5

w-fahrenheit6

w-fahrenheit7

w-fahrenheit9

w-fahrenheit8