Frontale aanrijding Houtrustweg | Regio15.nl
DutchEnglish

Frontale aanrijding Houtrustweg

houtrustweg-KOP

t-Mattheijer-houtrustweg_8Den Haag - Vanmorgen omstreeks 09:00 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een aanrijding met beknelling op de kruising van de Houtrustweg met de Laan van Poot.Aldaar had zich, door een nog onbekende oorzaak, een frontale aanrijding voor gedaan waarbij 3 personenauto's betrokken waren. Naast de gealarmeerde brandweer waren ook 3 ambulances en een motorambulance ter plaatse.

Bij de aanrijding raakten meerdere personen gewond. In één van de voertuigen zat een bestuurder die niet zelfstandig zijn voertuig kon verlaten. Hierop heeft de brandweer met hydraulisch gereedschap zijn deur moeten verwijderen, waarna de bestuurder met de wervelplank uit zijn voertuig kon worden gehaald. Alle overige gewonden konden zelfstandig hun voertuig verlaten, en zijn naar diverse ziekenhuizen vervoerd.

De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval. Door olie op het wegdek en het sporenonderzoek was de Houtrustweg nog enige tijd afgesloten tussen de Nieboerweg en de Sportlaan.

Video: Marco Mattheijer

 

Foto's: Marco Mattheijer, Mike Boer en Peter Galjaard

 

w-houtrustweg5

w-houtrustweg-peter_DSC_0021

w-houtrustweg1

w-houtrustweg3

w-Mattheijer-houtrustweg_5

w-DSC_0027

w-Mattheijer-houtrustweg_8

w-Mattheijer-houtrustweg_9

w-Mattheijer-houtrustweg_10