Gewonde bij aanrijding met 3 voertuigen in Rijswijk | Regio15.nl

Gewonde bij aanrijding met 3 voertuigen in Rijswijk

generaalspoorlaanth-R15 7Rijswijk - Bij een aanrijding tussen drie voertuigen op de kruising Generaal Spoorlaan/Prinses Beatrixlaan is vanochtend één gewonde gevallen.



Een busje reed, komende uit de richting van de Bogaard, over de Generaal Spoorlaan en kwam vervolgens in botsing met twee auto's die op Prinses Beatrixlaan reden, in de richting van Delft. De twee voertuigen, een personenauto en een busje, werden door het voertuig tegen een lichtmast geklemd.

De inzittenden van de personenauto kwamen met de schrik vrij. De bestuurder van het andere busje kwam klem te zitten. Pas nadat de brandweer de voertuigen uit elkaar had getrokken, kon de bestuurder worden bevrijd. De man is met nekklachten naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeval vond rond 07.30 uur plaats. Hoewel het op dat ogenblik nog erg rustig was op de weg, waren de weersomstandigheden slecht. De verkeerslichtinstallatie op het kruispunt was op het moment van de aanrijding in werking.

De VOA heeft onderzoek gedaan naar de aanrijding. Het kruispunt was tot 11.30 uur afgesloten. Het verkeer werd daarom tijdelijk omgeleid.

Video: Ferrie van der Geer

Foto's: Tino van Dam en Cees de Kleyn

WTD-R15 1

WTD-R15 2

WTD-R15 3

WTD-R15 5

WTD-R15 7

WCK-DSC_8516

WCK-DSC_8519

WCK-DSC_8539