Ongevallen veroorzaken verkeersellende op A4 | Regio15.nl

Ongevallen veroorzaken verkeersellende op A4

a4th-IMG 1484

Den Haag - De A4 was gisteren duidelijk niet 'the place to be'; door enkele ongevallen was het de hele dag 'feest' op de snelweg.



's Avonds gebeurden er zelfs twee ongevallen vlak na elkaar op de rijbaan richting Amsterdam.

Eerst vond er even voor half acht een aanrijding plaats op de hoofdrijbaan, nabij hectometerpaal 45,0. Toen daar de stukken en brokken waren opgeruimd, vond er omstreeks 20.20 uur enkele honderden meters verderop wederom een aanrijding plaats. Ditmaal tussen drie voertuigen.

De hulpdiensten pakten flink uit, omdat de schade niet gering was en men dacht dat er personen bekneld zouden zitten. Zo werden in eerste instantie maar liefst drie ambulances en een motorambulance gealarmeerd. Ook de brandweer werd met meerdere eenheden op pad gestuurd.

Er zat echter niemand bekneld, dus de brandweer heeft niet hoeven knippen. Ook niet alle ambulances zijn uiteindelijk ter plaatse geweest. Er zijn enkele inzittenden onderzocht door het ambulancepersoneel. Het is niet bekend of er iemand naar het ziekenhuis is vervoerd.

Met name deze laatste aanrijding veroorzaakte veel overlast, omdat de gehele hoofdrijbaan richting Amsterdam op een gegeven moment werd afgesloten. De exacte oorzaak van de aanrijdingen is niet bekend.

Foto's: Ruben van Essen en Paul Pronk

Onderstaand: de aanrijding van even voor half acht.

010-2

011-1

013-1

014-1

WRE-IMG 1469

Onderstaand: de aanrijding van rond 20.20 uur.

WRE-IMG 1476

WRE-IMG 1481(1)

WRE-IMG 1487 (1)

WRE-IMG 1490 (1)